Sammenlign eiendomsmeglere i Støren

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Støren. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Støren

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Berit Dalen Hammer

Premium

Premium

Berit Dalen Hammer

eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling
Berit Dalen Hammer er ansatt hos Heimdal Eiendomsmegling som eiendomsmegler. Berit Dalen Hammer er også rangert på 682 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Berit Dalen Hammer har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Berit Dalen Hammer er ansatt hos Heimdal Eiendomsmegling som eiendomsmegler. Berit Dalen Hammer har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
682. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Kim Roger Laugsand

Premium

Premium

Kim Roger Laugsand

avdelingsleder og eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling
Kim Roger Laugsand er ansatt hos Heimdal Eiendomsmegling som avdelingsleder og eiendomsmegler. Kim Roger Laugsand er også rangert på 86 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Kim Roger Laugsand har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Kim Roger Laugsand er ansatt hos Heimdal Eiendomsmegling som avdelingsleder og eiendomsmegler. Kim Roger Laugsand har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
86. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Støren

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Heimdal Eiendomsmegling

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Heimdal Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med stor erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team gir personlig oppmerksomhet til hver klient, og hjelper dem med å selge, kjøpe eller leie eiendommer på en effektiv og profesjonell måte. Vi jobber hardt for å oppnå best mulig resultater og skape gode opplevelser for

Heimdal Eiendomsmegling Støren

Svartøya 15B, 7290 Støren

Svartøya 15B, 7290 Støren

Heimdal Eiendomsmegling Støren

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Beste og billigste eiendomsmegler i Støren

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Støren. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Støren og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Støren basert på positive anmeldelser (2024).
Berit Dalen Hammer
Berit Dalen Hammer (0 anmeldelser)
Kim Roger Laugsand
Kim Roger Laugsand (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Støren

Det lokale boligmarkedet i Støren har vært stabilt de siste årene, med en jevn økning i både boligpriser og etterspørsel. Støren er en attraktiv bygd som tilbyr et rolig og trygt miljø for sine innbyggere. Med vakker natur og gode kommunikasjonsmuligheter til større byer i nærheten, er det ikke overraskende at mange ønsker å bosette seg her.

Eiendomsmegler Støren

Når det gjelder eiendomsmeglere i Støren, har bygda et utvalg av erfarne og dyktige meglere som er kjent for sin profesjonalitet og dedikasjon. Disse meglerne har lang erfaring i å bistå både kjøpere og selgere med sine eiendomstransaksjoner, og kan tilby skreddersydde løsninger som passer kundens behov og ønsker.

Om Støren

Støren er en småbygd som ligger i Trøndelag fylke. Bygda har omtrent 2 000 innbyggere, og tilbyr et mangfold av tjenester og fasiliteter. Med sin beliggenhet langs elven Gaula og nærheten til fjellene, er Støren et populært valg for naturelskere og friluftsentusiaster.

Det lokale samfunnet i Støren er preget av et sterkt fellesskap og en hyggelig atmosfære. Her finner man butikker, skoler, barnehager, kulturtilbud og idrettsanlegg som bidrar til en god livskvalitet for innbyggerne.

Når det kommer til boligmarkedet, har Støren opplevd en jevn økning i boligprisene de siste årene. Dette skyldes i stor grad den økende etterspørselen etter boliger i området, samt den attraktive beliggenheten. Mange ser på Støren som et ideelt sted å bosette seg, enten man er på jakt etter en bolig i naturskjønne omgivelser eller ønsker nærhet til større byer.

Hva koster en eiendomsmegler i Støren

I Støren ligger salgsprovisjonen for eiendomsmeglerne vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prisen vil imidlertid variere avhengig av flere faktorer, inkludert den enkelte meglerens prisstrategi og nivået av tjenester som tilbys.

Plasseringen av eiendommen kan også ha innvirkning på hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Hvis eiendommen ligger i en mer attraktiv del av Støren, eller har spesielle kvaliteter som gjør den mer ettertraktet, kan megleren være villig til å ta seg betalt en høyere provisjon for å bistå med salget.

Det er viktig å huske på at prisen for en eiendomsmegler også kan forhandles, og det kan være lurt å sammenligne tilbud fra flere meglere i Støren for å sikre seg best mulig avtale.

Billigste eiendomsmegler i Støren

Velger du en eiendomsmegler i Støren med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Støren som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Støren med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Støren?

I Støren er det 2381 eneboliger, 278 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 308 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Støren er 15589 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 32275 kr.
I fjor ble det også solgt 31 eneboliger, og 15 leiligheter i Støren, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Støren.

Hvordan er det å bo i Støren?

I Støren er det 6140 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Støren? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Støren, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Støren, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Støren kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Støren, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Støren

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.