Finn de beste eiendomsmeglerne i Støren

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Støren? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Heimdal Eiendomsmegling

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Heimdal Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Heimdal Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med stor erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team gir personlig oppmerksomhet til hver klient, og hjelper dem med å selge, kjøpe eller leie eiendommer på en effektiv og profesjonell måte. Vi jobber hardt for å oppnå best mulig resultater og skape gode opplevelser for

Mer informasjon

Heimdal Eiendomsmegling Støren

Svartøya 15B 7290 Støren

Heimdal Eiendomsmegling Støren

1

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Mer informasjon

Boligmarkedet i Støren

Det lokale boligmarkedet i Støren har vært stabilt de siste årene, med en jevn økning i både boligpriser og etterspørsel. Støren er en attraktiv bygd som tilbyr et rolig og trygt miljø for sine innbyggere. Med vakker natur og gode kommunikasjonsmuligheter til større byer i nærheten, er det ikke overraskende at mange ønsker å bosette seg her.


Eiendomsmegler Støren

Når det gjelder eiendomsmeglere i Støren, har bygda et utvalg av erfarne og dyktige meglere som er kjent for sin profesjonalitet og dedikasjon. Disse meglerne har lang erfaring i å bistå både kjøpere og selgere med sine eiendomstransaksjoner, og kan tilby skreddersydde løsninger som passer kundens behov og ønsker.


Om Støren

Støren er en småbygd som ligger i Trøndelag fylke. Bygda har omtrent 2 000 innbyggere, og tilbyr et mangfold av tjenester og fasiliteter. Med sin beliggenhet langs elven Gaula og nærheten til fjellene, er Støren et populært valg for naturelskere og friluftsentusiaster.

Det lokale samfunnet i Støren er preget av et sterkt fellesskap og en hyggelig atmosfære. Her finner man butikker, skoler, barnehager, kulturtilbud og idrettsanlegg som bidrar til en god livskvalitet for innbyggerne.

Når det kommer til boligmarkedet, har Støren opplevd en jevn økning i boligprisene de siste årene. Dette skyldes i stor grad den økende etterspørselen etter boliger i området, samt den attraktive beliggenheten. Mange ser på Støren som et ideelt sted å bosette seg, enten man er på jakt etter en bolig i naturskjønne omgivelser eller ønsker nærhet til større byer.


Hva koster en eiendomsmegler i Støren

I Støren ligger salgsprovisjonen for eiendomsmeglerne vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prisen vil imidlertid variere avhengig av flere faktorer, inkludert den enkelte meglerens prisstrategi og nivået av tjenester som tilbys.

Plasseringen av eiendommen kan også ha innvirkning på hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Hvis eiendommen ligger i en mer attraktiv del av Støren, eller har spesielle kvaliteter som gjør den mer ettertraktet, kan megleren være villig til å ta seg betalt en høyere provisjon for å bistå med salget.

Det er viktig å huske på at prisen for en eiendomsmegler også kan forhandles, og det kan være lurt å sammenligne tilbud fra flere meglere i Støren for å sikre seg best mulig avtale.

Flere steder i nærheten av Støren

No items found.

Få tilbud fra megler i Støren

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Støren

Anbefalt

Heimdal Eiendomsmegling
Berit Dalen Hammer

av 5

Ingen omtaler

Anbefalt

Heimdal Eiendomsmegling
Kim Roger Laugsand

av 5

Ingen omtaler