Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Stovner

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Stovner. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Stovner

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sandra Nilssen

Verifisert

Premium

15. av 1000 meglere

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

true
false

Megler hos EIE Stovner

1 boligsalg

85 m²

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Sandra Nilssen .

4357000

kr

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

EIE Stovner

Stovner Senter 3, 0985 Oslo

Stovner Senter 3, 0985 Oslo

EIE Stovner

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EIE Stovner er en eiendomsmegler som spesialiserer seg på boligmarkedet i Stovner og omkringliggende områder. Vi tilbyr profesjonell rådgivning og hjelp til både kjøpere og selgere. Vårt fokus er å sikre en trygg og enkel prosess for våre kunder.

Premium rådgivning

Dyktige meglere

Meget fornøyde kunder

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

DNB Eiendom Stovner

Stovner Senter 3, 0985 Oslo

Stovner Senter 3, 0985 Oslo

DNB Eiendom Stovner

Meglerkontor

DNB Eiendom Stovner er din pålitelige eiendomsmegler som tilbyr effektive og profesjonelle tjenester. Vi har lang erfaring i Stovner-området og hjelper deg med å kjøpe eller selge boliger. Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe deg med alle dine eiendomsbehov.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Stovner

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Stovner

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Stovner

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stovner er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Stovner

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Stovner

Stovner er en flott bydel i Oslo, og boligmarkedet her har utviklet seg positivt de siste årene. Med et stadig voksende antall innbyggere og etterspørsel etter boliger, har prisene på eiendommer økt jevnt og trutt. Det er mange attraktive boligområder i Stovner, med et bredt utvalg av leiligheter og eneboliger.


Eiendomsmegler Stovner

Som eiendomsmegler i Stovner har man en spennende og utfordrende jobb. Det er viktig å ha kunnskap om markedet og være oppdatert på de ulike boligområdene i bydelen. En dyktig eiendomsmegler i Stovner kan hjelpe både kjøpere og selgere med å finne gode løsninger, og sikre en trygg og effektiv eiendomstransaksjon.


Om Stovner

Stovner er en bydel i Oslo kommune, og har et innbyggertall på rundt 25 000. Bydelen har et variert tilbud av fasiliteter og tjenester, inkludert skoler, barnehager, idrettsanlegg og butikker. Stovner er kjent for sitt grønne og rolige miljø, samtidig som det er gode kommunikasjonsmuligheter til resten av Oslo. Boligmarkedet i Stovner har opplevd en økning i popularitet de siste årene, og det er mange som ønsker å bo i dette flotte området.


Hva koster en eiendomsmegler i Stovner

Prisene på eiendomsmeglertjenester i Stovner varierer avhengig av ulike faktorer. Vanligvis ligger salgsprovisjonen på mellom 1.5% og 3.5% av salgsbeløpet. Dette kan imidlertid variere avhengig av plasseringen av eiendommen. I mer attraktive områder i Stovner kan eiendomsmegleren ta seg betalt en høyere provisjon, mens de i mindre populære områder kan tilby lavere priser for å tiltrekke seg kunder. Det er derfor viktig å ta hensyn til både kvaliteten på meglerens tjenester og kostnadene når du velger en eiendomsmegler i Stovner.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Stovner, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Stovner kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Stovner, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.