Sammenlign eiendomsmeglere i Vestre Aker

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Vestre Aker. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Vestre Aker

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

Din informasjon er kryptert

Du kontakter nå Aida Rajic

Takk! Meldingen din har blitt sendt til Aida Rajic

Prøv igjen senere
Avbryt / Lukk boksen

Premium

Verifisert

Aida Rajic

EIE Sinsen

Gamle Oslo,Torshov,Carl Berner,Tveita,Vestre Aker,Grunerløkka,Røa,Nydalen,Veitvet,Sagene,Sinsen,Trosterud,Tøyen

Premium

Verifisert

Mest AKTIV

Anmeldelser

3

Anmeldelser

Ingen data

Boligsalg

Flest salg

23 salg

Siste 12 mnd

Ingen data

Salgspris

95.2%

% av original salgspris

Ingen data

Gebyr

Ingen data
Skjult

+ andre kostnader

Salgstid

Ingen data
3 dager
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Vestre Aker

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Vestre Aker

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Vestre Aker

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Vestre Aker

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Vestre Aker

Boligmarkedet i Vestre Aker har vært stabilt og attraktivt de siste årene. Med sin vakre natur, rolige omgivelser og nærhet til både sentrum og marka, er Vestre Aker et ettertraktet område å bosette seg i. Her finner man et mangfold av boligtyper, fra nybygde moderne leiligheter til tradisjonelle eneboliger.


Eiendomsmegler Vestre Aker

Eiendomsmeglere i Vestre Aker er erfarne og kunnskapsrike på markedet i området. De har god lokalkunnskap og kan hjelpe både kjøpere og selgere med å finne den rette eiendommen eller oppnå best mulig pris. Eiendomsmeglerne jobber tett sammen med klientene og gir råd og veiledning gjennom hele salgs- eller kjøpsprosessen.


Om Vestre Aker

Vestre Aker er en bydel i Oslo, Norge, og har et innbyggertall på rundt 50 000. Bydelen strekker seg fra Skøyen i sør til Sørkedalen i nord, og grenser til Bærum kommune i vest. Vestre Aker har en perfekt balanse mellom by og natur, med flotte rekreasjonsområder som Bygdøy, Frognerparken og Sognsvann i umiddelbar nærhet.

Boligmarkedet har vært stabilt i Vestre Aker de siste årene, med et jevnt antall salg og en moderat prisvekst. Området er populært blant barnefamilier på grunn av tilgjengeligheten til gode skoler, barnehager og idrettsanlegg. Det er også et attraktivt område for mennesker som ønsker å bo i rolige omgivelser med nærhet til natur og samtidig ha kort vei til Oslo sentrum.


Hva koster en eiendomsmegler i Vestre Aker

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Vestre Aker kan variere, men ligger vanligvis på mellom 1.5% og 3.5% av salgssummen. Prisene kan avhenge av faktorer som type eiendom, størrelse, beliggenhet og markedssituasjonen.

Plasseringen innenfor Vestre Aker kan også påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen ligger i et mer eksklusivt område eller har spesielle kvaliteter som skiller seg ut, kan megleren eventuelt justere kommisjonen for å gjenspeile dette. Det er derfor viktig å diskutere og forhandle provisjonen med eiendomsmegleren før man inngår en avtale.

Hvordan er markedet i Vestre Aker?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Vestre Aker med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Vestre Aker er det eneboliger, rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Vestre Aker er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Vestre Aker, i tillegg finnes det også hytter og fritidsboliger i Vestre Aker.

Hvordan er det å bo i Vestre Aker?

I Vestre Aker er det innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Vestre Aker? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Vestre Aker, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Vestre Aker, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Vestre Aker kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Vestre Aker, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.