Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Asker: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Asker? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Asker

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Trond Ivar Olsen

Verifisert

Premium

42. av 903 meglere

Trond Ivar Olsen

Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF

false
true

Megler hos Partners Eiendomsmegling Asker

Trond Ivar Olsen er en dedikert og meget dyktig eiendomsmegler med en imponerende karriere som strekker seg over 25 år. Hans lidenskap for bransjen og hans evne til å levere resultater har gjort ham til en anerkjent aktør i eiendomsmarkedet. Erfaring og Resultater: Med en solid bakgrunn og erfaring har Trond Ivar Olsen en dokumentert track record med vellykkede eiendomstransaksjoner. Han har personlig solgt over 2000 eiendommer, og hans omfattende erfaring gir ham et unikt perspektiv og en inngående forståelse av markedet. Fokus på Kvalitet: Trond Ivar Olsen legger stor vekt på kvalitet i alle aspekter av sitt arbeid. Fra den første konsultasjonen til gjennomføringen av salget, er han opptatt av å sikre at hver transaksjon er preget av profesjonalitet og kvalitetsservice. Hans dedikasjon til kvalitet reflekteres i både hans tilnærming til eiendomsmegling og de positive tilbakemeldingene fra tidligere klienter. Gode Resultater: Trond Ivar Olsen er kjent for å oppnå gode resultater for sine klienter. Hans evne til å forhandle, kombinert med hans grundige markedskunnskap, gjør at han kan skape optimale avtaler for både kjøpere og selgere. Han er stolt av å ha etablert langvarige relasjoner basert på tillit og suksess. Avsluttende Tanker: Trond Ivar Olsen representerer det beste innen eiendomsmegling – en erfaren og dedikert profesjonell som setter kundenes behov først. Med en imponerende portefølje av vellykkede transaksjoner og en forpliktelse til kvalitet, er han klar til å veilede deg gjennom enhver eiendomshandel med ekspertise og integritet. Velkommen til å oppleve kvalitetsmegling med Trond Ivar Olsen.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Trond Ivar Olsen.

kr

Lasse Bastrup

Verifisert

Premium

. av meglere

Lasse Bastrup

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler

false
false

Megler hos EIE Asker

Lasse Bastrup har 10 års erfaring som eiendomsmegler, og har i karrieren omsatt mange eiendommer i Asker, Bærum, Oslo og områdene rundt. Lasse er utdannet Eiendomsmegler ved BI i Oslo. Han er også tidligere utdannet tømrersvenn med god kunnskap om boligbygging og andre boligrelaterte emner. Lasse er en megler med stort engasjement for jobben. Han arbeider hardt for å oppnå gode resultater for sine kunder på best mulig måte. Lasse setter alltid kundene i fokus og tenker kvalitet gjennom hele salgsprosessen. Han skaper en merverdi for deg, slik at du som kunde opplever prosessen som en investering og ikke en kostnad. Han er født og oppvokst i Asker som gir en fordel når det gjelder lokalkunnskap. Lasse selger også mange boliger i Oslo, hvor han har et stort nettverk og bor selv i dag. Fornøyde kunder er det Lasse lever av og det motiverer han til å yte mer. Han ligger helt i toppen i Norge med sine gode resultater innen kundetilfredshet. Kontakt Lasse for et optimalt resultat

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Lasse Bastrup.

kr

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Frem Eiendomsmegling

Spikkestadveien 92 B, 3440 Røyken

Spikkestadveien 92 B, 3440 Røyken

Frem Eiendomsmegling

Meglerkontor

Frem Eiendomsmegling er en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler som leverer eksepsjonell kundeservice og gode resultater. Med sin omfattende kunnskap og erfaring i markedet, hjelper de kunder med å finne drømmeboligen eller selge eiendommen til rett pris. Velg Frem for en trygg og vellykket eiendomshandel.

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

Aktiv Asker og Bærum

Gml. Ringeriksvei 37, Bekkestua

Gml. Ringeriksvei 37, Bekkestua

Aktiv Asker og Bærum

Meglerkontor

Aktiv Asker og Bærum – det perfekte området for deg som søker naturskjønne omgivelser og nærhet til byen. Her finner du et rikt utvalg av turløyper, parker og fjorder, samtidig som du har en kort reisevei til Oslo. Området byr også på gode skoler, butikker og kulturtilbud, samt et aktivt

Utleiemegleren Asker

Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker

Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker

Utleiemegleren Asker

Meglerkontor

Utleiemegleren Asker er et pålitelig eiendomsselskap som spesialiserer seg på profesjonell utleie av boliger i Asker-området. Vi tilbyr en effektiv og trygg utleieprosess for både utleiere og leietakere, med fokus på god service og høy kvalitet. Vårt erfarne team jobber hardt for å sikre at dine utleiebehov blir møtt på

Partners Eiendomsmegling Asker

Eternitveien 4, 3470 Slemmestad

Eternitveien 4, 3470 Slemmestad

Partners Eiendomsmegling Asker

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Asker tilbyr profesjonell og personlig eiendomsmeglingstjenester i Asker og omegn. Med sin ekspertise og lidenskap for eiendom, gir de trygghet og gode resultater for både kjøpere og selgere. Sammen med Partners Eiendomsmegling Asker kan du oppleve en smidig og vellykket bolighandel.

DNB Eiendom Asker

Bankveien 4, 1371 Asker

Bankveien 4, 1371 Asker

DNB Eiendom Asker

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Asker er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service til kunder i Asker-området. Med et team av erfarne meglere og et bredt spekter av tjenester, har de hjulpet mange med å kjøpe og selge eiendom på en trygg og effektiv måte.

DNB Eiendom Asker - Slemmestad

Slemmestadveien 69, 3470 Slemmestad

Slemmestadveien 69, 3470 Slemmestad

DNB Eiendom Asker - Slemmestad

Meglerkontor

DNB Eiendom Asker - Slemmestad er en ledende eiendomsmegler i Asker og Slemmestad-området. Med et dedikert team av erfarne meglere, tilbyr de skreddersydde løsninger og ekspertise innen kjøp og salg av boliger. De legger vekt på profesjonalitet, kundeservice og gode resultater.

BoligPartner Asker

Semsveien 133, 1384 Asker

Semsveien 133, 1384 Asker

BoligPartner Asker

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Asker tilbyr skreddersydde og moderne boliger i Asker og omegn. Med fokus på kvalitet, funksjonalitet og energieffektivitet, hjelper vi våre kunder med å realisere sine drømmeboliger. Vårt erfarne team står klare til å veilede og assistere gjennom hele byggeprosessen.

EIE Asker

KIRKEVEIEN 212, 1387 ASKER

KIRKEVEIEN 212, 1387 ASKER

EIE Asker

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Asker med høy lokalkunnskap. Vi i EIE Asker kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Asker er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Asker

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Asker
No items found.

Boligmarkedet i Asker

Asker er en attraktiv kommune som ligger i Akershus fylke i Norge. Boligmarkedet i Asker er kjent for å være stabilt og etterspurt. Her finner du et bredt spekter av eiendommer, fra leiligheter til eneboliger og eksklusive villaer. Prisnivået varierer avhengig av beliggenhet, størrelse og standard på eiendommene.


Eiendomsmegler Asker

Det er en rekke dyktige eiendomsmeglere i Asker som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom. Disse meglerne har omfattende kunnskap om det lokale markedet og kan gi deg gode råd og veiledning gjennom hele prosessen. De vil hjelpe deg med å sette riktig pris på eiendommen din, markedsføre den effektivt og forhandle på dine vegne.


Om Asker

Asker er en by og kommune i Akershus fylke, og har en befolkning på rundt 60 000 innbyggere. Byen er kjent for å ha en vakker natur og et godt tilbud av kultur- og fritidsaktiviteter. Med kort avstand til Oslo er Asker et populært bosted for mange som ønsker å bo i nærheten av hovedstaden, samtidig som de kan nyte roen og naturen i Asker.

Boligmarkedet i Asker har vært relativt stabilt de siste årene, med prisene som har holdt seg på et jevnt nivå. Etterspørselen etter eiendommer har vært god, spesielt blant barnefamilier og folk som ønsker et trygt og attraktivt boområde nær naturen. Områder som Holmen, Vollen og Blakstad har vært populære blant boligkjøpere.


Hva koster en eiendomsmegler i Asker

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Asker varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisene kan imidlertid variere avhengig av eiendommens verdi og beliggenhet. I populære områder med høy etterspørsel, som for eksempel nær Asker sentrum eller ved sjøen, kan meglere ta seg betalt i øvre del av prisspekteret.

Det er viktig å merke seg at eiendomsmegleren tar seg betalt for sin kompetanse, erfaring og tjenester som tilbys gjennom hele salgsprosessen. En dyktig og erfaren eiendomsmegler kan være avgjørende for å oppnå optimal salgspris og en smidig salgsprosess.

Det anbefales å kontakte flere eiendomsmeglere i Asker for å få tilbud og sammenligne priser før du tar en endelig beslutning. Slik kan du sikre deg den beste megleren til en konkurransedyktig pris.

Skal du kjøpe bolig i Asker? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Asker, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Asker kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Asker, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Michael og teamet har vært til god støtte gjennom salgsprosessen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael og teamet har vært til god støtte gjennom salgsprosessen

Ole og Heimdal Eiendomsmegling får de beste skussmål.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole og Heimdal Eiendomsmegling får de beste skussmål.

trygghet og tillitten vokste

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

trygghet og tillitten vokste

Må si meg fornøyd med et salg på 24 dager

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Må si meg fornøyd med et salg på 24 dager

Andrè er en ryddig, pliktoppfyllende og tydelig megler.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Andrè er en ryddig, pliktoppfyllende og tydelig megler.

Ryddig og dyktig

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ryddig og dyktig

solgt 9 dager etter første publisering

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

solgt 9 dager etter første publisering

Så kan trygt anbefales.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Så kan trygt anbefales.

Meget godt fornøyd

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Meget godt fornøyd

Dyktig megler og god oppfølging

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Dyktig megler og god oppfølging

me er nøgde med utfallet og jobben som er gjort

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

me er nøgde med utfallet og jobben som er gjort

Albert var hyggelig, fleksibel, saklig og ikke minst dyktig, proaktiv og effektiv.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Albert var hyggelig, fleksibel, saklig og ikke minst dyktig, proaktiv og effektiv.

Hele prosessen har vært som en drøm

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Hele prosessen har vært som en drøm

Hyggelig

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Hyggelig

Dyktig og pålitelig.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Dyktig og pålitelig.

Vi brukte Ole ved salg av vår leilighet i Trondheim.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Vi brukte Ole ved salg av vår leilighet i Trondheim.

Imøtekommende

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Imøtekommende

Mye fornøyd med salget. Bra kommunikasion, bra pris, mye professionell.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Mye fornøyd med salget. Bra kommunikasion, bra pris, mye professionell.

Michael kan absolut anbefales 👌😊

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael kan absolut anbefales 👌😊

Flink å antyde pris på bolig

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Flink å antyde pris på bolig

Michael har hatt stor fokus på å gi oss en god kundeopplevelse

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael har hatt stor fokus på å gi oss en god kundeopplevelse

Svært effektiv og profesjonell.

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Svært effektiv og profesjonell.

Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger.

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger.

Profesjonell, hyggelig og kontaktbar

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Profesjonell, hyggelig og kontaktbar

Lillian vet hva hun driver med!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian vet hva hun driver med!

Stort engasjement og flink megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Stort engasjement og flink megler

God oppfølging og trygg hele veien

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

God oppfølging og trygg hele veien

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Utmerket megler som gjør en veldig god jobb og er tilgjengelig til å gi svar og råd.

2. gang vi bruker Daniel Lanto

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

2. gang vi bruker Daniel Lanto

bra oppfølging

Nilsen Klart

Eiendomsmegler MNEF

5

bra oppfølging

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Dedikert megler som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd

om person var han hyggelig, imøtekommende og tok seg tid til å svare på spørsmål jeg hadde, både før og etter salg

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

om person var han hyggelig, imøtekommende og tok seg tid til å svare på spørsmål jeg hadde, både før og etter salg

Flink og ryddig megler

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Flink og ryddig megler

Utrolig dyktig

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Utrolig dyktig

Terningkast 6

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Terningkast 6

Granit er meget profesjonell og nøye

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er meget profesjonell og nøye

Michael skapte umiddelbar trygghet

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael skapte umiddelbar trygghet

Veldig fornøyd!

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med hele prosessen fra første møte til salg av leiligheten, der alt har vært veldig ryddig og oversiktelig.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig fornøyd med hele prosessen fra første møte til salg av leiligheten, der alt har vært veldig ryddig og oversiktelig.

Jobbet knallhardt for å få folk på visning

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Jobbet knallhardt for å få folk på visning

I asked 7 to 8 brokers to evaluate my house

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

I asked 7 to 8 brokers to evaluate my house

Jeg er veldig fornøyd, skal sikkert bruke Ole videre med salg og kjøp av bolig.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg er veldig fornøyd, skal sikkert bruke Ole videre med salg og kjøp av bolig.

Han har opptrådt profesjonelt og effektivt under prosessen.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Han har opptrådt profesjonelt og effektivt under prosessen.

Ingenting å utsette

Erik Bryn Johannessen

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

5

Ingenting å utsette

Ryddig og greit. Megler er positiv og med godt humør!

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Ryddig og greit. Megler er positiv og med godt humør!

Valgte Michael i konkurranse med to andre meglere

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Valgte Michael i konkurranse med to andre meglere

Vi valgte rett megler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Vi valgte rett megler

Yasin var på og hadde god oppfølging hele veien

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin var på og hadde god oppfølging hele veien

Daniel er veldig profesjonell og har mye kompetanse

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel er veldig profesjonell og har mye kompetanse

Anbefales

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

Anbefales

opplevde Michael og EIE Stavanger som meget profesjonelle

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

opplevde Michael og EIE Stavanger som meget profesjonelle

Megler opptrådte svært profesjonelt og ivaretok alle parter på en god måte

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Megler opptrådte svært profesjonelt og ivaretok alle parter på en god måte

veldig omgjengelig

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

veldig omgjengelig

Vi er utrolig fornøyd med Eie og Michael Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er utrolig fornøyd med Eie og Michael Myhre

Dyktig og ryddig megler

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Dyktig og ryddig megler

Vi er overbeviste om at vi plukket den beste!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Vi er overbeviste om at vi plukket den beste!

løsningsorientert

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

løsningsorientert

Oppnådde et sluttresultat vi er godt fornøyd med

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Oppnådde et sluttresultat vi er godt fornøyd med

Kjapp, profesjonell og ryddig megler.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Kjapp, profesjonell og ryddig megler.

Veldig fornøyd med salgsprosessen

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd med salgsprosessen

er ingen tvil om at Granit legger inn den ekstra innsatsen, og vi anbefaler han på det varmeste!

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

er ingen tvil om at Granit legger inn den ekstra innsatsen, og vi anbefaler han på det varmeste!

Kjenner markedet i Trondheim godt

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Kjenner markedet i Trondheim godt

Takk for godt salg

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

Takk for godt salg

Trygg og god melger gjennom hele salgsprosessen.

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Trygg og god melger gjennom hele salgsprosessen.

Erfaren og kompetent gjennom hele prosessen

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Erfaren og kompetent gjennom hele prosessen

Veldig fornøyd!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøyd!

salgsprosessen på en fantastisk måte

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

salgsprosessen på en fantastisk måte

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet!

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet!

Meget godt samarbeid og svært godt utført jobb fra start til mål

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget godt samarbeid og svært godt utført jobb fra start til mål

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Punktlig og detaljert, veldig god gjennom hele salgsprosessen.

Hyggelig, kjempedyktige og profesjonell megler

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Hyggelig, kjempedyktige og profesjonell megler

God oppfølging og raskt salg.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

God oppfølging og raskt salg.

Gir han mine sterkeste anbefalinger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Gir han mine sterkeste anbefalinger

André Holmli Sandnes har vært en megler som har fulgt oss opp veldig godt.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

André Holmli Sandnes har vært en megler som har fulgt oss opp veldig godt.

Profesjonell og effektiv

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Profesjonell og effektiv

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Bra oppfølging gjennom hele salgsprosessen, hyggelig, profesjonell og veldig dyktig i faget sitt

Ole Sundnes er en fantastisk megler som jobber hardt, svarer fort og gir kunden en veldig god opplevelse.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole Sundnes er en fantastisk megler som jobber hardt, svarer fort og gir kunden en veldig god opplevelse.

Veldig god salgsopplevelse med Markus

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Veldig god salgsopplevelse med Markus

Samarbeidet fungerte utmerket

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Samarbeidet fungerte utmerket

Kjempedyktig megler.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Kjempedyktig megler.

Kan anbefales på det varmeste.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Kan anbefales på det varmeste.

Michael utførte salget prikkfritt

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael utførte salget prikkfritt

Ole tok seg god tid på vårt første møte.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole tok seg god tid på vårt første møte.

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Meget dyktig megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Meget dyktig megler

Kjempeservice og hjelp

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Kjempeservice og hjelp

Granit er den mest analytiske megleren jeg har møtt, både når det gjelder annonsering, klargjøring, tidspunkter, visninger og budrunde.

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Granit er den mest analytiske megleren jeg har møtt, både når det gjelder annonsering, klargjøring, tidspunkter, visninger og budrunde.

En pålitelig og behagelig person å samarbeide med.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

En pålitelig og behagelig person å samarbeide med.

Markus kan absolutt anbefales

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus kan absolutt anbefales

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

dyktig eiendomsmegler

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

dyktig eiendomsmegler

ryddig og profesjonell i sitt yrke

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

ryddig og profesjonell i sitt yrke

alltid behjelpelig

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

alltid behjelpelig

Alt i alt veldig godt fornøyd med salg og megler!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Alt i alt veldig godt fornøyd med salg og megler!

Lillian skapte tillit fra dag en og har hele tiden vært utrolig profesjonell

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian skapte tillit fra dag en og har hele tiden vært utrolig profesjonell

realistisk i sin vurdering

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

realistisk i sin vurdering

Kjempefornøyd med Yasin som megler

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Kjempefornøyd med Yasin som megler

behagelig

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

behagelig

lett å kommunisere med

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

lett å kommunisere med

Jeg har jobbet med Ole på begge sider av bordet og kan si at han er en veldig god lytter, som forstår godt hva både selger og kjøper er ute etter

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg har jobbet med Ole på begge sider av bordet og kan si at han er en veldig god lytter, som forstår godt hva både selger og kjøper er ute etter

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.