Sammenlign eiendomsmeglere i Bærum

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Bærum. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Bærum

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mikkel Johnsen

Premium

Premium

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Mikkel er en erfaren eiendomsmegler med over 8 års erfaring fra bransjen. Han er svært opptatt av å ivareta sine kunders behov samt hjelpe sine selgere til å oppnå høyest mulig pris for deres boliger. Med en interesse og forståelse av boligmarkedet, og en dedikasjon til sine kunder, leverer han konsekvent utmerkede resultater. Dette gjør at han ofte blir anbefalt videre. Mikkel tar seg ofte tid til å bli godt kjent med alle sine klienter inkludert deres unike behov og mål, og utvikler deretter en tilpasset strategi som er skreddersydd deres spesifikke omstendigheter. Mikkel er opptatt av å holde en åpen dialog med sine kunder fra A til Å slik at de hele tiden føler seg inkludert i salgsprosessen. Dette mener Mikkel er nøkkelen for et godt samarbeid og et optimalt salgsresultat. Etter flere års erfaring med eiendomssalg har Mikkel funnet egne faste fotografer, stylister og takstmenn som leverer av ypperste klasse. "Hver eiendom er unik, og det gjelder å utnytte boligens potensiale for å treffe flest mulig interessenter". Kundene hans beskriver Mikkel som en imøtekommende, positiv, profesjonell og detaljorientert.
Mikkel Johnsen er ansatt hos EIE Majorstuen & St. Hanshaugen som Eiendomsmegler MNEF. Mikkel Johnsen er også rangert på 4 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Mikkel Johnsen har 10 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Mikkel Johnsen er ansatt hos EIE Majorstuen & St. Hanshaugen som Eiendomsmegler MNEF. Mikkel Johnsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
4. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

10 anmeldelser

Se nye omtaler

"Meget fornøyd"
"Rekordsalg i sameiet!"
"God oppfølging i både kjøp og salg"
Elise Riise Johnsen

Premium

Premium

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

EIE Sandvika
Elise er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Siden hun begynte i EIE i 2016 har hun levert sterke resultater år etter år, og oppnådd priser for blant annet salg og kundetilfredshet. Hun lever for meglingen og blir gjerne beskrevet som "på", kunnskapsrik og dyktig i sitt arbeid. Hun vet at alle boligsalg er forskjellige og jobber aktivt for å tilrettelegge for en god opplevelse gjennom sin erfaring og dialog med både selger og kjøper. I kontakt med sine kunder er hun ærlig, profesjonell og løsningsorientert. Dette har ført til at hun ofte blir anbefalt videre og kontaktet av sine tidligere kunder. For å oppnå høy kundetilfredshet har hun et skarpt fokus på struktur, oppfølging og tilpasning av hvert enkelt oppdrag.
Elise Riise Johnsen er ansatt hos EIE Sandvika som Eiendomsmegler / Partner. Elise Riise Johnsen er også rangert på 12 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Elise Riise Johnsen har 8 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Elise Riise Johnsen er ansatt hos EIE Sandvika som Eiendomsmegler / Partner. Elise Riise Johnsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
12. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

8 anmeldelser

Se nye omtaler

"Alt du ønsker i en megler pluss litt til!"
"Ryddig og effektiv og et veldig godt salg"
"Suveren på salg, oppfølging og kundeservice!"
Trond Ivar Olsen

Premium

Premium

Trond Ivar Olsen

Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF

Partners Eiendomsmegling Asker
Trond Ivar Olsen er en dedikert og meget dyktig eiendomsmegler med en imponerende karriere som strekker seg over 25 år. Hans lidenskap for bransjen og hans evne til å levere resultater har gjort ham til en anerkjent aktør i eiendomsmarkedet. Erfaring og Resultater: Med en solid bakgrunn og erfaring har Trond Ivar Olsen en dokumentert track record med vellykkede eiendomstransaksjoner. Han har personlig solgt over 2000 eiendommer, og hans omfattende erfaring gir ham et unikt perspektiv og en inngående forståelse av markedet. Fokus på Kvalitet: Trond Ivar Olsen legger stor vekt på kvalitet i alle aspekter av sitt arbeid. Fra den første konsultasjonen til gjennomføringen av salget, er han opptatt av å sikre at hver transaksjon er preget av profesjonalitet og kvalitetsservice. Hans dedikasjon til kvalitet reflekteres i både hans tilnærming til eiendomsmegling og de positive tilbakemeldingene fra tidligere klienter. Gode Resultater: Trond Ivar Olsen er kjent for å oppnå gode resultater for sine klienter. Hans evne til å forhandle, kombinert med hans grundige markedskunnskap, gjør at han kan skape optimale avtaler for både kjøpere og selgere. Han er stolt av å ha etablert langvarige relasjoner basert på tillit og suksess. Avsluttende Tanker: Trond Ivar Olsen representerer det beste innen eiendomsmegling – en erfaren og dedikert profesjonell som setter kundenes behov først. Med en imponerende portefølje av vellykkede transaksjoner og en forpliktelse til kvalitet, er han klar til å veilede deg gjennom enhver eiendomshandel med ekspertise og integritet. Velkommen til å oppleve kvalitetsmegling med Trond Ivar Olsen.
Trond Ivar Olsen er ansatt hos Partners Eiendomsmegling Asker som Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF. Trond Ivar Olsen er også rangert på 31 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Trond Ivar Olsen har 1 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Trond Ivar Olsen er ansatt hos Partners Eiendomsmegling Asker som Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF. Trond Ivar Olsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
31. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

1 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Erik Kvam Johansen

Premium

Premium

Erik Kvam Johansen

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum
Erik Kvam Johansen er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum som Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder. Erik Kvam Johansen er også rangert på 107 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Erik Kvam Johansen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Erik Kvam Johansen er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum som Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder. Erik Kvam Johansen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
107. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Anne Marie Nesse Knudsen

Premium

Premium

Anne Marie Nesse Knudsen

Eiendomsmegler MNEF

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum
Anne Marie Nesse Knudsen er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum som Eiendomsmegler MNEF. Anne Marie Nesse Knudsen er også rangert på 108 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Anne Marie Nesse Knudsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Anne Marie Nesse Knudsen er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum som Eiendomsmegler MNEF. Anne Marie Nesse Knudsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
108. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Jan Erik Reenskaug

Premium

Premium

Jan Erik Reenskaug

Eiendomsmegler MNEF

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum
Jan Erik Reenskaug er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum som Eiendomsmegler MNEF. Jan Erik Reenskaug er også rangert på 109 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Jan Erik Reenskaug har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Jan Erik Reenskaug er ansatt hos Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum som Eiendomsmegler MNEF. Jan Erik Reenskaug har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
109. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Lars Faale

Premium

Premium

Lars Faale

DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER

EIE Stabekk
Lars Faale er ansatt hos EIE Stabekk som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Lars Faale er også rangert på 272 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Lars Faale har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Lars Faale er ansatt hos EIE Stabekk som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Lars Faale har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
272. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Merete Austvik Jakobsen

Premium

Premium

Merete Austvik Jakobsen

FAGANSVARLIG / EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Stabekk
Merete Austvik Jakobsen er ansatt hos EIE Stabekk som FAGANSVARLIG / EIENDOMSMEGLER MNEF. Merete Austvik Jakobsen er også rangert på 273 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Merete Austvik Jakobsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Merete Austvik Jakobsen er ansatt hos EIE Stabekk som FAGANSVARLIG / EIENDOMSMEGLER MNEF. Merete Austvik Jakobsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
273. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Edvard Chapsang

Premium

Premium

Edvard Chapsang

EIENDOMSMEGLER / PARTNER

EIE Sandvika
Edvard Chapsang er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Edvard Chapsang er også rangert på 280 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Edvard Chapsang har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Edvard Chapsang er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Edvard Chapsang har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
280. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Kjetil Borgersrud

Premium

Premium

Kjetil Borgersrud

DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / FAGANSVARLIG

EIE Sandvika
Kjetil Borgersrud er ansatt hos EIE Sandvika som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / FAGANSVARLIG. Kjetil Borgersrud er også rangert på 282 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Kjetil Borgersrud har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Kjetil Borgersrud er ansatt hos EIE Sandvika som DAGLIG LEDER / EIENDOMSMEGLER MNEF / FAGANSVARLIG. Kjetil Borgersrud har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
282. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Kenneth Eckmann

Premium

Premium

Kenneth Eckmann

EIENDOMSMEGLER / PARTNER

EIE Sandvika
Kenneth Eckmann er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Kenneth Eckmann er også rangert på 283 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Kenneth Eckmann har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Kenneth Eckmann er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Kenneth Eckmann har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
283. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Jens Christian Killengreen

Premium

Premium

Jens Christian Killengreen

EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER

EIE Sandvika
Jens Christian Killengreen er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Jens Christian Killengreen er også rangert på 284 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Jens Christian Killengreen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Jens Christian Killengreen er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER MNEF / PARTNER. Jens Christian Killengreen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
284. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Ole Herman Grongstad

Premium

Premium

Ole Herman Grongstad

EIENDOMSMEGLER / PARTNER / DAGLIG LEDER

EIE Sandvika
Ole Herman Grongstad er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER / DAGLIG LEDER. Ole Herman Grongstad er også rangert på 285 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Ole Herman Grongstad har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Ole Herman Grongstad er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER / DAGLIG LEDER. Ole Herman Grongstad har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
285. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Charlotte Gjefle

Premium

Premium

Charlotte Gjefle

EIENDOMSMEGLER

EIE Sandvika
Charlotte Gjefle er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Charlotte Gjefle er også rangert på 286 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Charlotte Gjefle har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Charlotte Gjefle er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Charlotte Gjefle har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
286. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Robert Eckmann

Premium

Premium

Robert Eckmann

EIENDOMSMEGLER / PARTNER

EIE Sandvika
Robert Eckmann er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Robert Eckmann er også rangert på 287 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Robert Eckmann har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Robert Eckmann er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER / PARTNER. Robert Eckmann har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
287. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Marketa Nigg

Premium

Premium

Marketa Nigg

EIENDOMSMEGLER

EIE Sandvika
Marketa Nigg er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Marketa Nigg er også rangert på 288 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Marketa Nigg har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Marketa Nigg er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Marketa Nigg har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
288. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Kim Gjelseth

Premium

Premium

Kim Gjelseth

EIENDOMSMEGLER MNEF

EIE Sandvika
Kim Gjelseth er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER MNEF. Kim Gjelseth er også rangert på 289 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Kim Gjelseth har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Kim Gjelseth er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER MNEF. Kim Gjelseth har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
289. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Andreas Bock

Premium

Premium

Andreas Bock

EIENDOMSMEGLER

EIE Sandvika
Andreas Bock er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Andreas Bock er også rangert på 290 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Andreas Bock har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Andreas Bock er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Andreas Bock har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
290. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Mari Rolfsen Ask

Premium

Premium

Mari Rolfsen Ask

EIENDOMSMEGLER

EIE Sandvika
Mari Rolfsen Ask er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Mari Rolfsen Ask er også rangert på 291 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Mari Rolfsen Ask har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Mari Rolfsen Ask er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Mari Rolfsen Ask har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
291. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Marius Hyllmark Anderssen

Premium

Premium

Marius Hyllmark Anderssen

EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG

EIE Sandvika
Marius Hyllmark Anderssen er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG. Marius Hyllmark Anderssen er også rangert på 292 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Marius Hyllmark Anderssen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Marius Hyllmark Anderssen er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG. Marius Hyllmark Anderssen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
292. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Endre Moe

Premium

Premium

Endre Moe

EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG

EIE Sandvika
Endre Moe er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG. Endre Moe er også rangert på 293 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Endre Moe har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Endre Moe er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIG. Endre Moe har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
293. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Marte Olea Skjæret

Premium

Premium

Marte Olea Skjæret

SALGSKOORDINATOR / EIENDOMSMEGLER

EIE Sandvika
Marte Olea Skjæret er ansatt hos EIE Sandvika som SALGSKOORDINATOR / EIENDOMSMEGLER. Marte Olea Skjæret er også rangert på 294 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Marte Olea Skjæret har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Marte Olea Skjæret er ansatt hos EIE Sandvika som SALGSKOORDINATOR / EIENDOMSMEGLER. Marte Olea Skjæret har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
294. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Thea Henden

Premium

Premium

Thea Henden

EIENDOMSMEGLER

EIE Sandvika
Thea Henden er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Thea Henden er også rangert på 295 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Thea Henden har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Thea Henden er ansatt hos EIE Sandvika som EIENDOMSMEGLER. Thea Henden har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
295. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Morten Lindberg

Premium

Premium

Morten Lindberg

EIENDOMSMEGLER

EIE Fornebu
Morten Lindberg er ansatt hos EIE Fornebu som EIENDOMSMEGLER. Morten Lindberg er også rangert på 858 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Morten Lindberg har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Morten Lindberg er ansatt hos EIE Fornebu som EIENDOMSMEGLER. Morten Lindberg har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
858. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Thomas Johnsen

Premium

Premium

Thomas Johnsen

Eiendomsmeglerfullmektig

EIE Frogner & Aker Brygge
Utmerket Kvalitet- og kundeoppfølging noe jeg etterstreber i alle samarbeid med nye og gamle kunder. Min bakgrunn er variert og har blant annet en lang og bred salgs- og ledererfaring fra store selskap som FINN.no, 1881 og Gule Sider. I tillegg har han drevet som eiendomsinvestor i en årrekke. Ønsker du en megler som du kan stole på og i tillegg oppnå en god pris på boligen din, tar du kontakt med meg for en hyggelig og uforpliktende boligprat.
Thomas Johnsen er ansatt hos EIE Frogner & Aker Brygge som Eiendomsmeglerfullmektig. Thomas Johnsen er også rangert på plass av eiendomsmeglere i Norge. Thomas Johnsen har anmeldelser med en gj.snitt score på av 5.
Thomas Johnsen er ansatt hos EIE Frogner & Aker Brygge som Eiendomsmeglerfullmektig. Thomas Johnsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
. av
dager gj.snitt salgstid

anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Bærum

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aktiv Asker og Bærum

Gml. Ringeriksvei 37, Bekkestua

Gml. Ringeriksvei 37, Bekkestua

Aktiv Asker og Bærum

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Asker og Bærum – det perfekte området for deg som søker naturskjønne omgivelser og nærhet til byen. Her finner du et rikt utvalg av turløyper, parker og fjorder, samtidig som du har en kort reisevei til Oslo. Området byr også på gode skoler, butikker og kulturtilbud, samt et aktivt

DNB Eiendom Bærum Fornebu

Forneburingen 209, 1364 Fornebu

Forneburingen 209, 1364 Fornebu

DNB Eiendom Bærum Fornebu

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Bærum Fornebu er et velkjent og pålitelig eiendomsfirma som spesialiserer seg på eiendomsmegling i det attraktive området Fornebu i Bærum. Med et dedikert team av kunnskapsrike meglere, er de dedikert til å tilby eksepsjonell service og profesjonell rådgivning til både kjøpere og selgere.

EIE Fornebu

SOLGANGSBRISEN 5, 1364 FORNEBU

SOLGANGSBRISEN 5, 1364 FORNEBU

EIE Fornebu

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EIE Fornebu tilbyr moderne og luksuriøse leiligheter med fantastisk utsikt over det vakre området. Med nærhet til naturen, flotte fasiliteter og et pulserende miljø, er dette det perfekte stedet å bo.

EIE Sandvika

KINOVEIEN 9 A, 1337 SANDVIKA

KINOVEIEN 9 A, 1337 SANDVIKA

EIE Sandvika

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Sandvika med høy lokal kunnskap, som kjenner Bærum veldig godt. Vi i EIE Sandvika kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. EIE Sandvika er Bærums mestselgende kontor og har som mål å være ditt naturlige førstevalg innen eiendomsmegling. Eiendomsmeglerne omsetter nær hver 4. bolig i Bærum og har vært det kontoret med desidert størst vekst. Kontoret er i dag markedsleder i Bærum. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

EIE Stabekk

Gamle Drammensvei 45, 3420 Lierskogen

Gamle Drammensvei 45, 3420 Lierskogen

EIE Stabekk

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler på Stabekk med høy lokal kunnskap, som kjenner Bærum veldig godt. Vi i EIE Stabekk kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Utleiemegleren Bærum

Lysaker Torg 45 1366 Lysaker

Lysaker Torg 45 1366 Lysaker

Utleiemegleren Bærum

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Utleiemegleren Bærum er din pålitelige partner for å leie ut eiendommer i Bærum og områdene rundt. Med ekspertise, erfaring og en profesjonell tilnærming sikrer vi smidige og effektive utleieprosesser. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp til å finne den rette leietakeren for din eiendom.

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum

Kinoveien 3 A, 1337 Sandvika

Kinoveien 3 A, 1337 Sandvika

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Garanti Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise på markedet. Vi leverer enestående tjenester til både kjøpere og selgere, og vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner. Vi er stolte av vårt omdømme for å levere kvalitet, tillit og profesjonalitet til våre kunder.

Beste og billigste eiendomsmegler i Bærum

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Bærum. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Bærum og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Bærum basert på positive anmeldelser (2024).
Mikkel Johnsen
Mikkel Johnsen (10 anmeldelser)
Elise Riise Johnsen
Elise Riise Johnsen (8 anmeldelser)
Trond Ivar Olsen
Trond Ivar Olsen (1 anmeldelser)
Erik Kvam Johansen
Erik Kvam Johansen (0 anmeldelser)
Anne Marie Nesse Knudsen
Anne Marie Nesse Knudsen (0 anmeldelser)
Jan Erik Reenskaug
Jan Erik Reenskaug (0 anmeldelser)
Lars Faale
Lars Faale (0 anmeldelser)
Merete Austvik Jakobsen
Merete Austvik Jakobsen (0 anmeldelser)
Edvard Chapsang
Edvard Chapsang (0 anmeldelser)
Kjetil Borgersrud
Kjetil Borgersrud (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Bærum

Bærum er en av Norges mest attraktive kommuner når det kommer til boligmarkedet. Beliggende like utenfor Oslo sentrum, byr Bærum på vakker natur, gode fasiliteter og et trygt og trivelig nærmiljø. Boligmarkedet i Bærum har vært stabilt og ettertraktet i mange år, og både prisene og etterspørselen har vært jevnt stigende.


Eiendomsmegler Bærum

Med et så sterkt boligmarked som i Bærum, er det viktig å velge en dyktig og pålitelig eiendomsmegler for å få best mulig resultat ved salg eller kjøp av eiendom. Eiendomsmeglerne i Bærum er erfarne og kunnskapsrike, og de har god kjennskap til området og markedet. De vil kunne gi deg råd og veiledning for å sikre at du får mest mulig ut av din eiendomshandel i Bærum.


Om Bærum

Bærum er en kommune i Akershus fylke, og den grenser til Oslo i øst. Kommunen har omtrent 127 000 innbyggere og er kjent for sin vakre natur, med fjorder, skoger og åser. Bærum tilbyr et bredt spekter av kulturelle og rekreasjonsmuligheter, med fine strender, turområder og flere kjøpesentre.


Boligmarkedet i Bærum har vært stabilt de siste årene, med jevn prisvekst og god etterspørsel. Den gunstige beliggenheten nær Oslo gjør at mange ønsker å bosette seg i Bærum, noe som bidrar til et høyere press på boligmarkedet. Dette har også resultert i at prisene på eiendommer har økt betydelig, spesielt i de mest populære områdene som for eksempel Bekkestua, Sandvika og Høvik.


Hva koster en eiendomsmegler i Bærum

Prisen for en eiendomsmegler i Bærum kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert type eiendom og beliggenhet. Salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% til 3,5% av salgssummen. Jo mer eksklusivt og populært området du befinner deg i Bærum er, desto mer kan megleren ta seg betalt for sin tjeneste. Dette skyldes høy etterspørsel og konkurranse blant kjøperne.

Billigste eiendomsmegler i Bærum

Velger du en eiendomsmegler i Bærum med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Bærum som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Bærum med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Bærum?

I Bærum er det 15924 eneboliger, 9219 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 7273 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bærum er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Bærum, i tillegg finnes det også 689 hytter og fritidsboliger i Bærum.

Hvordan er det å bo i Bærum?

I Bærum er det 130921 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Bærum? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Bærum, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Bærum, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Bærum kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Bærum, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Bærum

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.