Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Bærum

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Bærum. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Bærum

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mikkel Johnsen

Verifisert

Premium

13. av 1000 meglere

Mikkel Johnsen

Eiendomsmegler MNEF

false
true

Megler hos EIE Majorstuen & St. Hanshaugen

Mikkel er en erfaren eiendomsmegler med over 7 års erfaring fra bransjen. Han er svært opptatt av å ivareta sine kunders behov samt hjelpe sine selgere til å oppnå høyest mulig pris for deres boliger. Med en interesse og forståelse av boligmarkedet, og en dedikasjon til sine kunder, leverer han konsekvent utmerkede resultater. Dette gjør at han ofte blir anbefalt videre. Mikkel tar seg ofte tid til å bli godt kjent med alle sine klienter inkludert deres unike behov og mål, og utvikler deretter en tilpasset strategi som er skreddersydd deres spesifikke omstendigheter. Mikkel er opptatt av å holde en åpen dialog med sine kunder fra A til Å slik at de hele tiden føler seg inkludert i salgsprosessen. Dette mener Mikkel er nøkkelen for et godt samarbeid og et optimalt salgsresultat. Etter flere års erfaring med eiendomssalg har Mikkel funnet egne faste fotografer, stylister og takstmenn som leverer av ypperste klasse. "Hver eiendom er unik, og det gjelder å utnytte boligens potensiale for å treffe flest mulig interessenter". Kundene hans beskriver Mikkel som en imøtekommende, positiv, profesjonell og detaljorientert.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Mikkel Johnsen.

kr

Elise Riise Johnsen

Verifisert

Premium

33. av 1027 meglere

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

false
false

Megler hos EIE Sandvika

Elise er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Siden hun begynte i EIE i 2016 har hun levert sterke resultater år etter år, og oppnådd priser for blant annet salg og kundetilfredshet. Hun lever for meglingen og blir gjerne beskrevet som "på", kunnskapsrik og dyktig i sitt arbeid. Hun vet at alle boligsalg er forskjellige og jobber aktivt for å tilrettelegge for en god opplevelse gjennom sin erfaring og dialog med både selger og kjøper. I kontakt med sine kunder er hun ærlig, profesjonell og løsningsorientert. Dette har ført til at hun ofte blir anbefalt videre og kontaktet av sine tidligere kunder. For å oppnå høy kundetilfredshet har hun et skarpt fokus på struktur, oppfølging og tilpasning av hvert enkelt oppdrag.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Elise Riise Johnsen.

kr

Trond Ivar Olsen

Verifisert

Premium

42. av 1027 meglere

Trond Ivar Olsen

Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF

false
true

Megler hos Partners Eiendomsmegling Asker

Trond Ivar Olsen er en dedikert og meget dyktig eiendomsmegler med en imponerende karriere som strekker seg over 25 år. Hans lidenskap for bransjen og hans evne til å levere resultater har gjort ham til en anerkjent aktør i eiendomsmarkedet. Erfaring og Resultater: Med en solid bakgrunn og erfaring har Trond Ivar Olsen en dokumentert track record med vellykkede eiendomstransaksjoner. Han har personlig solgt over 2000 eiendommer, og hans omfattende erfaring gir ham et unikt perspektiv og en inngående forståelse av markedet. Fokus på Kvalitet: Trond Ivar Olsen legger stor vekt på kvalitet i alle aspekter av sitt arbeid. Fra den første konsultasjonen til gjennomføringen av salget, er han opptatt av å sikre at hver transaksjon er preget av profesjonalitet og kvalitetsservice. Hans dedikasjon til kvalitet reflekteres i både hans tilnærming til eiendomsmegling og de positive tilbakemeldingene fra tidligere klienter. Gode Resultater: Trond Ivar Olsen er kjent for å oppnå gode resultater for sine klienter. Hans evne til å forhandle, kombinert med hans grundige markedskunnskap, gjør at han kan skape optimale avtaler for både kjøpere og selgere. Han er stolt av å ha etablert langvarige relasjoner basert på tillit og suksess. Avsluttende Tanker: Trond Ivar Olsen representerer det beste innen eiendomsmegling – en erfaren og dedikert profesjonell som setter kundenes behov først. Med en imponerende portefølje av vellykkede transaksjoner og en forpliktelse til kvalitet, er han klar til å veilede deg gjennom enhver eiendomshandel med ekspertise og integritet. Velkommen til å oppleve kvalitetsmegling med Trond Ivar Olsen.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Trond Ivar Olsen.

kr

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Aktiv Asker og Bærum

Gml. Ringeriksvei 37, Bekkestua

Gml. Ringeriksvei 37, Bekkestua

Aktiv Asker og Bærum

Meglerkontor

Aktiv Asker og Bærum – det perfekte området for deg som søker naturskjønne omgivelser og nærhet til byen. Her finner du et rikt utvalg av turløyper, parker og fjorder, samtidig som du har en kort reisevei til Oslo. Området byr også på gode skoler, butikker og kulturtilbud, samt et aktivt

DNB Eiendom Bærum Fornebu

Forneburingen 209, 1364 Fornebu

Forneburingen 209, 1364 Fornebu

DNB Eiendom Bærum Fornebu

Meglerkontor

DNB Eiendom Bærum Fornebu er et velkjent og pålitelig eiendomsfirma som spesialiserer seg på eiendomsmegling i det attraktive området Fornebu i Bærum. Med et dedikert team av kunnskapsrike meglere, er de dedikert til å tilby eksepsjonell service og profesjonell rådgivning til både kjøpere og selgere.

EIE Fornebu

SOLGANGSBRISEN 5, 1364 FORNEBU

SOLGANGSBRISEN 5, 1364 FORNEBU

EIE Fornebu

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EIE Fornebu tilbyr moderne og luksuriøse leiligheter med fantastisk utsikt over det vakre området. Med nærhet til naturen, flotte fasiliteter og et pulserende miljø, er dette det perfekte stedet å bo.

EIE Sandvika

KINOVEIEN 9 A, 1337 SANDVIKA

KINOVEIEN 9 A, 1337 SANDVIKA

EIE Sandvika

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Sandvika med høy lokal kunnskap, som kjenner Bærum veldig godt. Vi i EIE Sandvika kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. EIE Sandvika er Bærums mestselgende kontor og har som mål å være ditt naturlige førstevalg innen eiendomsmegling. Eiendomsmeglerne omsetter nær hver 4. bolig i Bærum og har vært det kontoret med desidert størst vekst. Kontoret er i dag markedsleder i Bærum. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

EIE Stabekk

Gamle Drammensvei 45, 3420 Lierskogen

Gamle Drammensvei 45, 3420 Lierskogen

EIE Stabekk

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler på Stabekk med høy lokal kunnskap, som kjenner Bærum veldig godt. Vi i EIE Stabekk kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Utleiemegleren Bærum

Lysaker Torg 45 1366 Lysaker

Lysaker Torg 45 1366 Lysaker

Utleiemegleren Bærum

Meglerkontor

Utleiemegleren Bærum er din pålitelige partner for å leie ut eiendommer i Bærum og områdene rundt. Med ekspertise, erfaring og en profesjonell tilnærming sikrer vi smidige og effektive utleieprosesser. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp til å finne den rette leietakeren for din eiendom.

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum

Kinoveien 3 A, 1337 Sandvika

Kinoveien 3 A, 1337 Sandvika

Garanti Eiendomsmegling Asker og Bærum

Meglerkontor

Garanti Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise på markedet. Vi leverer enestående tjenester til både kjøpere og selgere, og vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner. Vi er stolte av vårt omdømme for å levere kvalitet, tillit og profesjonalitet til våre kunder.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Bærum

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Bærum

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Bærum

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bærum er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Bærum

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Bærum

Bærum er en av Norges mest attraktive kommuner når det kommer til boligmarkedet. Beliggende like utenfor Oslo sentrum, byr Bærum på vakker natur, gode fasiliteter og et trygt og trivelig nærmiljø. Boligmarkedet i Bærum har vært stabilt og ettertraktet i mange år, og både prisene og etterspørselen har vært jevnt stigende.


Eiendomsmegler Bærum

Med et så sterkt boligmarked som i Bærum, er det viktig å velge en dyktig og pålitelig eiendomsmegler for å få best mulig resultat ved salg eller kjøp av eiendom. Eiendomsmeglerne i Bærum er erfarne og kunnskapsrike, og de har god kjennskap til området og markedet. De vil kunne gi deg råd og veiledning for å sikre at du får mest mulig ut av din eiendomshandel i Bærum.


Om Bærum

Bærum er en kommune i Akershus fylke, og den grenser til Oslo i øst. Kommunen har omtrent 127 000 innbyggere og er kjent for sin vakre natur, med fjorder, skoger og åser. Bærum tilbyr et bredt spekter av kulturelle og rekreasjonsmuligheter, med fine strender, turområder og flere kjøpesentre.


Boligmarkedet i Bærum har vært stabilt de siste årene, med jevn prisvekst og god etterspørsel. Den gunstige beliggenheten nær Oslo gjør at mange ønsker å bosette seg i Bærum, noe som bidrar til et høyere press på boligmarkedet. Dette har også resultert i at prisene på eiendommer har økt betydelig, spesielt i de mest populære områdene som for eksempel Bekkestua, Sandvika og Høvik.


Hva koster en eiendomsmegler i Bærum

Prisen for en eiendomsmegler i Bærum kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert type eiendom og beliggenhet. Salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% til 3,5% av salgssummen. Jo mer eksklusivt og populært området du befinner deg i Bærum er, desto mer kan megleren ta seg betalt for sin tjeneste. Dette skyldes høy etterspørsel og konkurranse blant kjøperne.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Bærum, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Bærum kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Bærum, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Bærum

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.