Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Trondheim

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Trondheim. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Trondheim

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Daniel Lanto

Verifisert

Premium

1. av 1000 meglere

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner/MNEF

true
true

Megler hos EIE Trondheim sentrum

Daniel Lanto har i flere år vært blant toppmeglerne på landsbasis og har etablert seg som toppmegler i Trondheim, et marked han har arbeidet i de siste 14 årene. Dette har gitt en bred kompetanse innen salg av ulike typer eiendommer. Han jobber hardt for å nå best pris for kunden. Daniel er svært opptatt av detaljene i hvert eneste salg, det er ofte detaljene som gir gode resultater. Han legger mye arbeid i salgsforberedelsene og er opptatt av å presentere boligen din på best mulig måte. Dersom du virkelig bryr deg om salgspris, prosess og tilgjengelighet, ring Daniel Lanto for en uforpliktende samtale. Tidligere utmerkelser: 2023 – Årets Eiendomsmegler: 1. plass 2022 – 10. plass mestomsettende på landsbasis 2021 – 10. plass mestomsettende på landsbasis 2020 – 6. plass mestomsettende på landsbasis 2019 – 3. plass mestomsettende på landsbasis 2018 – 3. plass mestomsettende på landsbasis

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Daniel Lanto.

kr

Yasin Unal

Verifisert

Premium

3. av 1027 meglere

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

true
true

Megler hos EIE Trondheim sentrum

Yasin Unal er en av landets mestselgende meglere og han har de 13 siste årene etablert seg som en toppmegler i Trondheim. Yasin blir ofte anbefalt videre av sine kunder, noe som trolig kommer av hans vinnende vesen, tette oppfølging og gode resultater. Han blir omtalt som en fremoverlent eiendomsmegler som jobber systematisk med god forhandlingsteknikk. Gjennom faglig tyngde og grundig arbeid scorer Yasin høyt på kundetilfredshet. Tiden går for det meste til jobb, så masse tid til hobbyer blir det ikke. Når han ikke er på jobb tar han gjerne en treningsøkt på 3T, eller tilbringer tiden med familien.

1 boligsalg

112 m²

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Yasin Unal.

6200000

kr

Frank Robert Bae

Verifisert

Premium

32. av 1000 meglere

Frank Robert Bae

Eiendomsmegler

true
false

Megler hos EiendomsMegler 1 Grilstadporten

Jeg har jobbet hos EiendomsMegler 1 siden 2010, og har i alle år fungert som områdespesialist på Charlottenlund, Ranheim og i Brundalen. I løpet av disse årene har jeg opparbeidet meg et stort nettverk i området, og dette gjør at jeg starter jobben med å få tak i potensielle budgivere til din bolig ukesvis i forkant av annonseringen. Da slipper man å la det være opp til tilfeldighetene om interessenter er bortreist eller av andre årsaker ikke ser annonsen din i tiden den er aktiv – med meg på laget kan du være sikker på at alle får informasjon om boligen din. Jeg er alltid tilgjengelig for selger og interessenter – du når meg både på kveld, helg og i ferier. Fornøyde kunder er min beste referanse!

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Frank Robert Bae.

kr

Marius Kvalvik

Verifisert

Premium

4. av 1027 meglere

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

false
false

Megler hos Aktiv Trondheim

Mitt navn er Marius Kvalvik, Jeg startet i bransjen i 2015. I dag er jeg daglig leder og eiendomsmegler hos Aktiv Eiendomsmegling. Mine kollegaer beskriver meg som bl.a. hardtarbeidende og strukturert. Det å selge bolig er for de fleste den enkeltstående handlingen som er mest avgjørende for økonomien, og som er med på å definere fremtiden. Min suksess er basert på å yte det lille ekstra, alltid. Jeg vil sammen med deg skreddersy en plan for å nå et felles mål – å få høyest mulig pris for din bolig! Tidligere utmerkelser ifm. bruktboligsalg: 2023 – Årets Eiendomsmegler: 1. plass 2022 – Årets Eiendomsmegler: 1. plass 2021 – Årets Eiendomsmegler: 2. plass 2020 – Årets Eiendomsmegler: 3. plass 2019 – Årets Eiendomsmeglerfullmektig: 1. plass 2018 – Årets Eiendomsmeglerfullmektig: 2. plass Dersom du trenger bistand innen eiendom, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Ingen oppgaver er for liten eller for stor.

23 boligsalg

85 m²

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Marius Kvalvik.

3718837

kr

Markus Tangvik

Verifisert

Premium

7. av 1027 meglere

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

false
false

Megler hos EiendomsMegler 1 Sentrum Kongensgate

Jeg har jobbet i EiendomsMegler 1 siden 2015 og jobber i dag ved hovedkontoret i Trondheim sentrum. Jeg er en engasjert og resultatbevisst megler som har fokus på at begge parter i et boligsalg sitter igjen som fornøyde kunder etter fullført salgsoppdrag. Mitt bolignettverk i Trondheim, og god oppfølging, er ofte avgjørende faktorer for at mine kunder anbefaler meg videre. Ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig boligprat!

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Markus Tangvik.

kr

Andre Holmli Sandnes

Verifisert

Premium

8. av 1000 meglere

Andre Holmli Sandnes

Eiendomsmegler

false
false

Megler hos Heimdal Eiendomsmegling Solsiden

Mitt navn er André Holmli Sandnes. Jeg har jobbet i Heimdal Eiendomsmegling siden 2018 og jobber i dag som Eiendomsmegler på avdeling Trondheim Sentrum. Jeg spesialiserer meg hovedsakelig på salg i Ila, Ilsvika og Solsiden og har jobbet med områdespesialisering her i 6 år. Som megler er jeg proaktiv og hardtarbeidende, med mine kunder i fokus. For meg ligger den viktigste jobben i innhenting av potensielle kjøpere i tidlig fase av salget og bruk av mitt kontaktnettverk fra lang salgserfaring i området. Oppfølging og grundig arbeid med dine potensielle kjøpere, fra tidlig fase til salg, er noe jeg anser som essensielt for at salget skal bli best mulig. Med et håndplukket team og systematisk jobbing over flere år men jeg mitt produkt og min måte å jobbe på er utslagsgivende faktorer for å gi mine kunder en best mulig salgspris. Ønsker du en fremoverlent og proaktiv megler som kjemper for nye prisrekorder i et konkurransepreget marked er det bare å ta kontakt for en hyggelig boligprat.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Andre Holmli Sandnes.

kr

Geir Einar Moen

Verifisert

Premium

28. av 1027 meglere

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

false
false

Megler hos EIE Trondheim sentrum

Geir Einar har 6-års erfaring fra eiendomsbransjen. Ingenting kan overlates til tilfeldighetene, og med riktig strategi, faglig kompetanse og gode mellom-menneskelige ferdigheter vil han gjøre det han kan for å skaffe deg den beste mulige prisen for din bolig. Med meg på laget får du en god selger og rådgiver med høy faglig dyktighet. Mitt mål er at du skal føle deg trygg i et marked preget av høy usikkerhet.

17 boligsalg

71 m²

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Geir Einar Moen.

3413735

kr

Daniel Bruce Beadle

Verifisert

Premium

27. av 1027 meglere

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

false
false

Megler hos EIE Trondheim sentrum

Daniel er et arbeidsjern av en eiendomsmegler. Med 10-års erfaring i eiendomsbransjen har han kunnskap om hvordan akkurat din bolig skal presenteres og markedsføres for å sikre deg den høyeste salgsprisen. Som din rådgiver vil du få en skreddersydd pakkeløsning som inneholder kun det beste for din bolig. Som megler er Daniel opptatt av en sømløs prosess for begge parter, og er derfor til enhver tid oppdatert på endringer i markedet. Dette gir en enorm trygghet til deg som kunde. Du vet at boligen din er i de beste hender. I sin rolle som eiendomsmegler legger han stor vekt på ærlig rådgivning, profesjonalitet og bygging av tillit hos sine kunder. Når du velger Daniel som eiendomsmegler får du en megler som har god fagkompetanse, er løsningsorientert og har mye stå-på-vilje. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig boligprat, enten du tenker på salg, trenger hjelp med boligkjøp eller ønsker en verdivurdering av din nåværende bolig.

81 boligsalg

91 m²

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Daniel Bruce Beadle.

3013351

kr

Hanne Vågen Roaldset

Verifisert

Premium

35. av 1027 meglere

Hanne Vågen Roaldset

eiendomsmeglerfullmektig

false
false

Megler hos Heimdal Eiendomsmegling

Mitt navn er Hanne Vågen Roaldset, og jeg har jobbet i Heimdal Eiendomsmegling siden 2020. I dag jobber jeg som eiendomsmeglerfullmektig på avdeling Rosten. Jeg er utdannet både eiendomsmegler og markedsfører, to fagfelt som går hånd i hanske. Som megler er jeg detaljorientert og opptatt av å sikre høy kvalitet gjennom alle ledd i salgsprosessen. Et av mine fokusområder er å få boligen din til å skille seg ut på markedet gjennom riktig markedsføring og fremstilling, dette for å sikre at din bolig blir godt synlig og at den når ut til alle potensielle interessenter. Mitt mål som megler er at mine kunder skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Tilgjengelighet, engasjement og ærlighet er egenskaper du kan forvente av meg. Jeg vil geleide deg gjennom hele prosessen slik at du føler deg trygg og ivaretatt. God kommunikasjon mellom meg, selger og potensielle kjøpere er en egenskap jeg vektlegger tungt, da dette er helt avgjørende for sluttresultatet. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat!

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Hanne Vågen Roaldset.

kr

Thomas Lerstadgrind

Verifisert

Premium

38. av 1027 meglere

Thomas Lerstadgrind

Avdelingsleder / Eiendomsmegler

false
false

Megler hos Heimdal Eiendomsmegling Byåsen

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Thomas Lerstadgrind.

kr

Mads Larsen

Verifisert

Premium

962. av 991 meglere

Mads Larsen

Eiendomsmeglerfullmektig

false
false

Megler hos EiendomsMegler 1 Lade/Lilleby

Som områdespesialist med base på Lilleby kjenner jeg fasilitetene i området, byggene og kjøpegruppa godt. Dette gir verdifull lokalkunnskap når du skal selge eiendom. Med bakgrunn som alpinist har jeg flere egenskaper som kundene mine setter pris på. Dedikasjon, struktur, oppfølging og hardt arbeid er elementer kundene mine trekker frem etter endt salgsprosess. Går du med tanker om eiendomssalg, trenger en verdivurdering eller ønsker å slå av en hyggelig boligprat? Ikke nøl med å ta kontakt, jeg bistår mer enn gjerne.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Mads Larsen.

kr

Kirsti Næss Olsen

Verifisert

Premium

. av meglere

Kirsti Næss Olsen

eiendomsmegler

false
false

Megler hos Aktiv Trondheim

Kirsti Næss Olsen har jobbet som eiendomsmegler siden 2009 og har vært en av de mest omsettende kvinnelige meglerne i Trøndelag de siste årene. I dag arbeider hun som eiendomsmegler hos Aktiv Eiendomsmegling og har et stort kundenettverk. Kirsti selger både bruktboliger og prosjektert eiendommer. Kollegaene beskriver hun som en fremoverlent person med høy arbeidsmoral og god arbeidsstruktur. Kirsti sin tilnærming er å alltid strekke seg litt ekstra. Hun vil sammen med kundene skreddersydd en plan for å oppnå et felles mål - å få en høyest mulig salgsspris for din bolig. Dersom du trenger bistand, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Ingen oppgaver er for liten eller for stor.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Kirsti Næss Olsen.

kr

Christian Drøyvold

Verifisert

Premium

. av meglere

Christian Drøyvold

Eiendomsmeglerfullmektig

false
false

Megler hos Aktiv Trondheim

Mitt navn er Christian og jeg begynte i eiendomsmelglingsbransjen i 2021. I dag arbeider jeg som eiendomsmeglerfullmektig hos Aktiv Eiendomsmegling. Mine kollegaer beskriver meg som en fremoverlent person med høy arbeidsmoral og god arbeidsstruktur. For de fleste er boligsalget en av de viktigste økonomiske avgjørelsene som er med på å påvirke fremtiden. Min tilnærming er å alltid strekke meg litt ekstra. Jeg vil sammen med deg skreddersydd god plan for å oppnå et felles mål - å få en høyest mulig salgsspris for din bolig. Dersom du trenger bistand innen eiendom, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Ingen oppgaver er for liten eller for stor.

9 boligsalg

84 m²

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Christian Drøyvold.

4805254

kr

Anders Heggstad

Verifisert

Premium

. av meglere

Anders Heggstad

Avdelingsleder og Eiendomsmegler

false
false

Megler hos Heimdal Eiendomsmegling

Hei! Kjøp og salg av eiendommen er ikke noe man gjør til hverdag. Det er tross alt en av de største investeringene man gjør i privatøkonomien. Når man først skal gjøre det, må det gjøres ordentlig. Her er det mange store beslutninger som skal tas. Det er derfor ekstremt viktig at man starter med å velge riktig megler den dagen du står foran et boligbytte. Man har alle hørt historier om venner og bekjente som har hatt kjempegode boligsalg. La meg hjelpe deg til å bli en av disse. Et av kjennetegnene på et godt boligsalg er forberedelser. Da snakker jeg om forberedelser fra både meglers og oppdragsgivers side. Her er det mye som kan gjøres for at nettopp du skal sitte igjen med den høyeste prisen etter endt salg. Jeg er en energisk, ærlig og systematisk nordlending som har bosatt seg i Trondheim. Som eiendomsmegler lever jeg av fornøyde kunder. De siste årene har jeg jobbet systematisk med å spesialisere meg på å selge bolig av alle typer i Orkanger og omegn. Spesialisering og skreddersydde løsninger mener jeg fører til en større sannsynlighet for at kundene mine får en god pris til slutt. Dette er jo noe vi begge er ute etter og er alltid mitt mål som din megler. Jeg har stort fokus på at fremstillingen av annonsen din skal være optimal. Fremstilling av boligen og en strukturert jobb ut mot interessentene er noe av det viktigste ved et boligsalg. Kombinerer vi disse to med en god markedsføring og med meg på laget. Da har du en sterk grunnmur for et godt og sikkert boligsalg.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Anders Heggstad.

kr

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

EIE Trondheim sentrum

Nedre Baklandet 58c, 7014 Trondheim

Nedre Baklandet 58c, 7014 Trondheim

EIE Trondheim sentrum

Meglerkontor

EIE Trondheim sentrum er en ledende eiendomsmegler med lang erfaring i Trondheim sentrum og omegn. De tilbyr profesjonell og personlig service til både kjøpere og selgere. Med sin omfattende kunnskap om markedet og sterke nettverk, er de dedikert til å finne de beste eiendomsløsningene for kundene sine.

Premium rådgivning

Dyktige meglere

Meget fornøyde kunder

EiendomsMegler 1 Grilstadporten

Skonnertvegen 8 7053 RANHEIM

Skonnertvegen 8 7053 RANHEIM

EiendomsMegler 1 Grilstadporten

Meglerkontor

Flere avdelinger i Trondheim

Lang erfaring

Fornøyde kunder

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Aktiv Eiendomsmegling

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

BoligPartner Eiendomsmegling

BoligPartner Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Eiendomsmegling er en profesjonell og erfaren eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av boliger. De har et bredt nettverk og god kjennskap til markedet, og fokuserer på å sikre en smidig og trygg eiendomstransaksjon for sine kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Heimdal Eiendomsmegling

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Hans Michelsens veg 10 7080 Heimdal

Heimdal Eiendomsmegling

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med stor erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team gir personlig oppmerksomhet til hver klient, og hjelper dem med å selge, kjøpe eller leie eiendommer på en effektiv og profesjonell måte. Vi jobber hardt for å oppnå best mulig resultater og skape gode opplevelser for

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

Aktiv Trondheim

Sluppenvegen 25, 7037 TRONDHEIM

Sluppenvegen 25, 7037 TRONDHEIM

Aktiv Trondheim

5.0

Ingen omtaler

1 omtaler

Meglerkontor

Vi vet at boligkunder er forskjellige. Folk har ulike forutsetninger, behov, planer og drømmer. Noen skal kjøpe bolig, mens andre skal selge. Uansett plan eller drøm, er vårt mål at du gjennom god rådgivning og personlig oppfølging skal loses trygt gjennom hele prosessen, og komme seirende ut.
Vi tror på at fornøyde kunder gir gode resultater. Derfor gjør vi alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Lykkes du, lykkes vi!

Utleiemegleren Trondheim

Olav Tryggvasons gate 42 7011 Trondheim

Olav Tryggvasons gate 42 7011 Trondheim

Utleiemegleren Trondheim

Meglerkontor

Utleiemegleren Trondheim er en profesjonell eiendomsmegler som spesialiserer seg på utleie av boliger i Trondheim og omkringliggende områder. Med sin omfattende kunnskap om markedet og dedikerte team, tilbyr de skreddersydde utleietjenester for både utleiere og leietakere.

Proaktiv Eiendomsmegler Trondheim

Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

Proaktiv Eiendomsmegler Trondheim

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegler Trondheim er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler i Trondheim. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for salg og kjøp av bolig, og legger vekt på å levere kvalitetstjenester til våre kunder. Vi er dedikerte til å sikre en trygg og vellykket eiendomstransaksjon.

Heimdal Eiendomsmegling Soknedal

Fagerliveien 1, 7288 Soknedal

Fagerliveien 1, 7288 Soknedal

Heimdal Eiendomsmegling Soknedal

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Brekstad

Meieriveien 5, 7130 Brekstad

Meieriveien 5, 7130 Brekstad

Heimdal Eiendomsmegling Brekstad

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Rissa

Rådhusveien 18, 7100 Rissa

Rådhusveien 18, 7100 Rissa

Heimdal Eiendomsmegling Rissa

Meglerkontor

Meglerhuset Nylander

Kjøpmannsgata 65, 7011 Trondheim

Kjøpmannsgata 65, 7011 Trondheim

Meglerhuset Nylander

Meglerkontor

Meglerhuset Nylander er en anerkjent eiendomsmeglerbedrift med ekspertise innenfor bolig- og næringsmegling. Med fokus på kundens behov og en profesjonell tilnærming til eiendomsmarkedet, tilbyr de skreddersydde løsninger og sikrer en smidig og trygg eiendomshandel.

Partners Eiendomsmegling Levanger

Moafjæra 8A, 7606 Levanger

Moafjæra 8A, 7606 Levanger

Partners Eiendomsmegling Levanger

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Levanger er en anerkjent eiendomsmegler i Levanger med et dedikert team av erfaring og ekspertise. De tilbyr skreddersydde løsninger for både kjøpere og selgere, og har et sterkt fokus på kundetilfredshet og service.

Partners Eiendomsmegling Trondheim

Gryta 2B, 7010 Trondheim

Gryta 2B, 7010 Trondheim

Partners Eiendomsmegling Trondheim

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Trondheim er en dedikert eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service til kundene. Med et engasjert og erfaringsrikt team, hjelper de med kjøp, salg og utleie av eiendommer i Trondheim og omegn.

DNB Eiendom Trondheim Heimdal

J. O. Stavs veg 1, 7088 Heimdal

J. O. Stavs veg 1, 7088 Heimdal

DNB Eiendom Trondheim Heimdal

Meglerkontor

DNB Eiendom Trondheim Heimdal er en profesjonell eiendomsmegler som betjener området i Heimdal, Trondheim. Med sin omfattende kunnskap om det lokale markedet og sterke kundeservicefokus, tilbyr de tjenester som salg og kjøp av eiendommer, verdivurderinger og juridisk rådgivning.

DNB Eiendom Trondheim Solsiden

Beddingen 16, 7014 Trondheim

Beddingen 16, 7014 Trondheim

DNB Eiendom Trondheim Solsiden

Meglerkontor

DNB Eiendom Trondheim Solsiden er en erfaren eiendomsmegler med fokus på salg og kjøp av boliger og næringslokaler i Trondheim og omegn. De tilbyr skreddersydde løsninger og god kundeservice for å oppnå de beste resultatene for sine kunder.

DNB Eiendom Trondheim Valentinlyst

Anders Estenstads veg 2, 7048 Trondheim

Anders Estenstads veg 2, 7048 Trondheim

DNB Eiendom Trondheim Valentinlyst

Meglerkontor

DNB Eiendom Trondheim Valentinlyst tilbyr profesjonell eiendomsmegling med fokus på Trondheim og omegn. Med solid erfaring og dyp lokal kunnskap er vi dedikert til å hjelpe våre kunder med å realisere sine eiendomsdrømmer. Vi streber etter å levere en personlig og trygg opplevelse gjennom hele salgsprosessen.

BoligPartner Trondheim

Tungasletta 8, 7047 Trondheim

Tungasletta 8, 7047 Trondheim

BoligPartner Trondheim

Meglerkontor

BoligPartner Trondheim er en anerkjent eiendoms- og byggefirma som tilbyr kvalitetsboliger til konkurransedyktige priser. Med fokus på moderne design og bærekraftige løsninger, leverer vi skreddersydde boliger som oppfyller alle dine behov. Ta kontakt med oss i dag for å realisere din drømmebolig!

Heimdal Eiendomsmegling Rosten

Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal

Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal

Heimdal Eiendomsmegling Rosten

Meglerkontor

Dette er Heimdal Eiendomsmeglings hovedkontor, som du finner på Tiller. Hovedkontorets primærområde er egentlig hele Trøndelag! Her jobber det i hovedsak prosjektmeglere og relasjonsmeglere. I tillegg finner du også dyktige områdespesialister, som jobber med boliger i blant annet Klæbu, Rosten, Tiller, Sjetnemarka, Romolslia, Bratsberg, Jonsvatnet og Ranheim.

Heimdal Eiendomsmegling Byåsen

Gamle Oslovei 1, 7020 Trondheim

Gamle Oslovei 1, 7020 Trondheim

Heimdal Eiendomsmegling Byåsen

Meglerkontor

Avdeling Båsen rommer mye erfaring og har god oversikt over markedet. Mange drømmer om en bolig på Byåsen, og denne avdelingen kjenner markedet utrolig godt. De beste skiløypene, turstiene, skoler og servicetilbud har de full kontroll på. Det er bare å komme innom for en hyggelig boligprat!

Heimdal Eiendomsmegling Høyskoleparken

Klæbuveien 52, 7030 Trondheim

Klæbuveien 52, 7030 Trondheim

Heimdal Eiendomsmegling Høyskoleparken

Meglerkontor

Primærområdet til avdeling Høyskoleparken er Trondheim øst. Lokal forankring og ikke minst – lokalkunnskap - er noe av det som fører til at du skal føle deg trygg under boligsalgsprosessen.

Heimdal Eiendomsmegling Melhus

Gimsbruvegen 5, 7224 Melhus

Gimsbruvegen 5, 7224 Melhus

Heimdal Eiendomsmegling Melhus

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Orkanger

Orkdalsveien 77, 7300 Orkanger

Orkdalsveien 77, 7300 Orkanger

Heimdal Eiendomsmegling Orkanger

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Solsiden

Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

Heimdal Eiendomsmegling Solsiden

Meglerkontor

Kontoret på Solsiden har Trondheim sentrum som sitt markedsområde – det vil si blant annet Møllenberg, Buran, Lademoen, Lilleby, Solsiden, Lade, Øya, Ila, Bakklandet og Rosenborg. Skal du selge bolig i et av disse områdene? Eller kanskje er du på jakt etter drømmeboligen din her? Ta kontakt, så kan avdelingsleder Bård og kollegene hans på Solsiden hjelpe deg.

Heimdal Eiendomsmegling Stjørdal

Søndregata 6B, 7500 Stjørdal

Søndregata 6B, 7500 Stjørdal

Heimdal Eiendomsmegling Stjørdal

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Åfjord

Stordalsveien 1, 7170 Åfjord

Stordalsveien 1, 7170 Åfjord

Heimdal Eiendomsmegling Åfjord

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Støren

Svartøya 15B, 7290 Støren

Svartøya 15B, 7290 Støren

Heimdal Eiendomsmegling Støren

Meglerkontor

Heimdal Eiendomsmegling Valentinlyst

Anders Estenstads veg 2, 7046 Lerkendal

Anders Estenstads veg 2, 7046 Lerkendal

Heimdal Eiendomsmegling Valentinlyst

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Valentinlyst

Brøsetvegen 164 7069 TRONDHEIM

Brøsetvegen 164 7069 TRONDHEIM

EiendomsMegler 1 Valentinlyst

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Orkanger

Kari Gravroks gate 40 7300 ORKANGER

Kari Gravroks gate 40 7300 ORKANGER

EiendomsMegler 1 Orkanger

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Lerkendal

Brøsetvegen 164, 7069 Trondheim

Brøsetvegen 164, 7069 Trondheim

EiendomsMegler 1 Lerkendal

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Sentrum Kongensgate

Kongens Gate 2 7011 TRONDHEIM

Kongens Gate 2 7011 TRONDHEIM

EiendomsMegler 1 Sentrum Kongensgate

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Heimdal

Anne Ekrens Veg 6 7080 HEIMDAL

Anne Ekrens Veg 6 7080 HEIMDAL

EiendomsMegler 1 Heimdal

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Lade/Lilleby

Stjørdalsveien 9 7066 TRONDHEIM

Stjørdalsveien 9 7066 TRONDHEIM

EiendomsMegler 1 Lade/Lilleby

Meglerkontor

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Trondheim

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

Ingen boligsalg i Trondheim

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Trondheim

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Trondheim er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Trondheim

Tall fra SSB.no

Trondheim: et boligmarked under stadig vekst

De siste 5 årene har vi sett opp mot 20% vekst i boligmarkedet til en av Norges flotteste byer. Vi hjelper deg å finne den beste megleren for ditt behov!

Idyllisk by: Noen av Norges dyreste boliger har vært solgt her, og det er ikke uten grunn.

Å finne riktig megler som ivaretar deres behov og ønsker kan være både en stressende og tidkrevende prosess. Har megleren solgt boliger i ditt prissegment tidligere? Har de gode referanser å vise til? - Dette er noen av spørsmålene vi ser norske boligeiere ofte spør. Vi har derfor skapt en oversikt som vil gjøre det enklere for deg å få svar på spørsmål, og velge hvem som er rette eiendomsmegler for deg.

Rett ved Norges flotteste kyst- og naturområder finner du Trondheim. En populær destinasjon både for innenlandske og internasjonale studenter som strømmer til byen for å få en god start på karrierelivet ved noen av Norges mest prestisjefylte universiteter.

Byen har flotte arbeidsmuligheter og fungerer som et bindeledd i mange av Norges mest lukrative bransjer. Her finner du alt fra oljeselskaper og fiskeoppdrett til teknologiselskaper med internasjonale ambisjoner.

Vi ser at våre registrerte meglere har en enorm variasjon i type bolig som selges. Her finner du alt fra luksuriøse boliger rett ved kystkanten på Vikhammer eller Malvik, til byhus eller utenforliggende private hus nærmere Heimdal og Byåsen. Alt til enhver smak!

Disse eiendomsmeglerene anbefaler vi

Å kåre Trondheims beste eiendomsmegler er ingen enkel oppgave, da en god megler må tilpasse seg unikt til enhver situasjon. Uansett om du skal selge en stor bygård, et gårdsbruk eller en liten leilighet, finnes det eiendomsmeglere med variert erfaring på ulike oppdragstyper.

I listen vår sammenligner vi kontorer som har eiendomsmeglere som er best omtalt i Trondheims-området. Vi ser også på provisjonsbeløpet megler tar for å hjelpe deg, og hvor lang tid megler bruker fra førstegangskontakt helt til avtalen med kjøper er signert. Disse er våre anbefalinger i Trondheim:

Den optimale metoden for å velge en eiendomsmegler i 2024 er å benytte et tilbudsskjema, for eksempel hos Meglerbasen. Meglerbasen har et samarbeid med over 200 forskjellige meglerkontorer over hele Norge. Når du fyller ut vårt skjema, videreformidler vi ditt anbud til fem lokale eiendomsmeglere som konkurrerer om å få deg som kunde. 

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

Description of the image

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge

★★★★★

4.8 av 5

Les alle anmeldelser
Adresse Kongens gate 2, 7011 Trondheim
Minstekostnad 8 avdelinger i Trondheim
Minstekostnad Minstekostnad: 40.000 kr
"Godt omtalt som en tillitsfull og driftig megler i mitt nettverk" Caroline ga en anmeldelse til Markus Tangvik, 28. februar
demo Anbefalt
Markus Tangvik
Eiendomsmegler
demo Anbefalt
Mads Larsen
Eiendomsmeglerfullmektig
demo Anbefalt
Ingrid Hagemo Sæther
Eiendomsmegler

Eiendomsmegler 1 er det selskapet som med nest størst fotfeste i Trondheim etter Heimdal Eiendomsmegling. Eiendomsmegler 1 har egne kontorer for Melhus, Heimdal, Byåsen, Grilstadporten, Valentinlyst, Lerkendal, Lade/Lilleby og Kongens Gate. Totalt har Eiendomsmegler 1, 8 ulike kontorer i Trøndelag-området.

Provisjonen for salgssummen varierer fra 1% til 3,5%. Vanligvis justeres provisjonen etter salgssummen, markedsmessige forhold og eiendommens geografiske plassering. Eiendomsmegler 1 jobber med en minimumsprovisjon på 40 000 kroner. Hvis megleren skal bistå med visninger, må du betale mellom 1 990 kr og 4 500 kroner per visning. Markedsføringspakken har en kostnad på 10 000 kr til 35 000 kr, og dette inkluderer salgsprospekt, en annonse på FINN.no, annonse i papiravisen og digital annonseplassering i samme avis. Timesprisen for megleren er satt til 2 500 kroner.

Konklusjon: Eiendomsmegler 1 er blant de største meglerkontorene i Norge, og det er tydelig når man ser på antall kontorer de har i Trondheim. Prismessig lander de i samme sone som EIE og Aktiv. Skal du selge eiendom i dyrere prisklasse? Da kan vi anbefale EIE istedenfor

Få et tilbud fra en lokal eiendomsmegler

EIE Trondheim

EIE Trondheim

EIE Trondheim

★★★★★

4.9 av 5

Les alle anmeldelser
Adresse Nedre Baklandet 58C, 7014 Trondheim
Kontorer En avdeling i Trondheim
Minstekostnad Minstekostnad: 40.000 kr
"Geir viste enestående engasjement og leverte imponerende resultater" Kaviesen Kathir ga en anmeldelse til Geir Einar, 22. februar
Daniel Lanto Anbefalt
Daniel Lanto
Eiendomsmegler/Partner
Yasin Unal Anbefalt
Yasin Unal
Partner - Eiendomsmegler MNEF
Geir Einar Moen Anbefalt
Geir Einar Moen
Eiendomsmegler

EIE Eiendomsmegling er kjent som den leverandør som tilbyr Premium rådgivning, også derfor et godt valg når man skal selge eiendom i dyrere prisklasser. EIE Trondheim kontoret består av 12 ansatte, der 7 av de ansatte er eiendomsmeglere og resterende er "trainees" på vei til og bli eiendomsmeglerfullmektig.

Kontoret til EIE Trondheim finner du midt i byen plassert rett på Nedre Bakklandet 58 C et lite steinkast unna Brasilia Trondheim og øst for Bakke brua. Selvom kontoret er plassert veldig lokalt betyr ikke dette at deres meglere ikke har kunnskap eller erfaring med boligsalg som foregår utenfor sentrumskjernen. EIE Trondheim og deres meglere har solgt boliger i områder som Svorkmo, Trondheim, Tiller, Saupstad, Heimdal, Lundamo og Ranheim.

EIE priser seg også litt høyere en andre kontorer pga deres kjente 'Premiumrådgivining'. Provisjon av  salgssum ligger fra 1,25% til 3,75% der minsteprovisjonen kan være alt fra 40.000 kr til 60.000 kroner. Tilrettelegging kommer også fra 14.900 kr til 21.900 kroner, med en visningspris på ca 3.000 kroner stykket og markedsføring oppå det hele. Pris for og selge bolig vil alltid variere basert på flere faktorer, men hvis du skal selge en leilighet midt i Trondheim sentrum med EIE må du regne med og betale minst 120.000 kroner for å dekke alt fra A til Å.

Konklusjon: Skal du selge eiendom i øvre prisklasse og søker Premium rådgivining med det lille ekstra? Da kan vi anbefale EIE. EIE sitt merkevare handler om å skille seg ut som en Premium-leverandør, og i tillegg at de best omtalte meglerene i Trondheim på Meglerbasen er fra EIE kontoret.

Få et tilbud fra en lokal eiendomsmegler

Aktiv Trondheim

Aktiv Trondheim

Aktiv Trondheim

★★★★★

4.7 av 5

Les alle anmeldelser
Adresse Sluppenvegen 25, 7037 Trondheim
Kontorer En avdeling i Trondheim
Minstekostnad Minstekostnad: 45.000 kr
"Gjennomført salgsplan fra A til Å" Per Arne Ramberg ga en anmeldelse til Marius Kvalvik, 8. mars
Marius Kvalvik Anbefalt
Marius Kvalvik
Daglig leder og eiendomsmegler

Aktiv er blant Norges største meglerkjeder med over 71 kontorer spredt over hele landet. Men Tromsheims-avdelingen ble nylig opprettet i 2023, der ledelsen så behovet for satsing i Trondheim. Her er det Marius Kvalvik som har tatt på seg rollen som daglig leder og har med seg fire ansatte som skal hjelpe deg med både kjøp og salg av eiendom i Trondheims-området. Kontoret finner du langs sluppenvegen og ikke veldig langt unna nydalsbrua. Aktiv Trondheim har solgt både små leiligheter i to til tre millionklassen, og større villaer til over titallsmillioner - Så her har et meglerkontor som har erfaring med både små og store eiendomssalg.

Når vi snakker pris ligger Aktiv Trondheim 5.000 kroner over EIE og Eiendomsmegler 1, her har de en minstepris på 45.000 kroner og hele 3,5% salgsprovisjon uansett prisklasse og geografisk plassering i Trondheim, noe vi mener er i det høyeste laget. Ikke glem at det kommer andre kostnader som oppgjørshonorar, tilretteleggingsgebyrer, visninger og markedsføringskostnader oppå det hele. Nysjerrig på å se hele prislisten? Klikk på denne lenken.

Konklusjon: Aktiv er på toppen når det gjelder markedsandel av kontorer i Norge, så det er ikke mangel på erfaring og ekspertise når du samarbeider med deres meglere, men prismessig vil både EIE og Eiendomsmegler 1 være rimeligere.

Få et tilbud fra en lokal eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling

Description of the image

Heimdal Eiendomsmegling

★★★★★

4.8 av 5

Les alle anmeldelser
Adresse Hans Michelsens veg 10, 7080 Heimdal
Minstekostnad 14 avdelinger i og rundt Trondheim
Minstekostnad Minstekostnad: 40.000 kr
"Meget ryddigt og effektivt arbeid." Geir Tommy Keiseraas ga en anmeldelse til Hanne Vågen, 13. november
Andre Holmli Sandnes Anbefalt
Andre Holmli Sandnes
Eiendomsmegler
Eiendomsmegler
Ole Sundnes Anbefalt
Ole Sundnes
Eiendomsmeglerfullmektig
Hanne Vågen Roaldset Anbefalt
Hanne Vågen Roaldset
Eiendomsmegler

Heimdal Eiendomsmegling har størst markedsandel i Trondheims-området. Det betyr at hele fokuset til meglerkjeden er og dekke hele Trondheim og bli "størst og best" i denne regionen. Basert på omtalene til deres meglere inne på Meglerbasen er det kun positive omtaler vi kan se, men snur vi nakken over til Google profilen til avdelingene vil vi møte på noen negative omtaler, det får oss til å stille spørsmål om ekspertisen de skryter på seg.

Minsteprisen ligger fra 40.000 til 80.000 kroner ut i fra boligens størrelse og plassering, i tillegg kommer det også ekstra kostnader for markedsføring til 15.950 kroner, tilretteleggingsgebyr på 15.000 kr, oppgjørsgebyr på 3.750 kr og visningsgebyr på 1.990 kroner per stykk. Timesprisen til meglerene ligger på 2.000 kr/timen.

Heimdal Eiendomsmegling tilbyr også 100% salgsgranti - Det betyr at hvis boligen ikke blit solgt, betaler du heller ingenting.  Les hvordan megler med salgsgaranti fungerer.

Konklusjon: Heimdal stråler av troverdighet. Vi har personlig møtt flere av meglerne som er ansatt her, samt snakket med deres kunder. Vi er godt kjent med deres forpliktelse til å sikre fornøyde kunder. Likevel kan nylige negative omtaler på Google antyde mulige endringer i ledelsen og arbeidsmåte.

Få et tilbud fra en lokal eiendomsmegler

Burde jeg selge med eller uten megler?

Når du skal selge boligen din kan du gjøre det på to måter, du kan bruke en eiendomsmegler som de fleste gjør, eller så kan du bruke konsepter som Samsolgt, Propr, Lettsolgt fra Sparebank 1 eller Himla. Bruker du en eiendomsmegler blir det mye mindre arbeid for din del, men kostnaden vil være høyere. Velger du og bruke moderne konsepter som fjerner megler som et mellomledd slipper du unna mye rimeligere, men du vil være ansvarlig for både visninger, signering av kontrakter og litt diverse.

Skal du selge en bolig til 4 000 000 kroner i Trondheim vil prisen din variere fra 85.000 kr til 125.000 kr utfra megleren du velger. Totalkostnaden som megler vil fakturere kan variere, men svingningene er ikke så store fra kjede til kjede. Kvaliteten på rådgivingen du får underveis kan derimot være det.

Slik funker andre konsepter for boligsalg i Trondheim:

  • Samsolgt av DNB: gir deg tilgang til digital portal der kjøper og selger møtes, det er gratis og registrere seg og publisere boligsalget - Men dersom salget ditt blir vellykket vil det koste deg 60 000 kroner i fastpris. Husk også at visninger og boligstyling må du gjennomføre på egenhånd. Les mer om Samsolgt.
  • Propr: Propr er et lignende konsept som Samsolgt. Du er selv ansvarlig for å skrive boligannonse, holde visninger, kjøre budrunder og være tilstedet på overtakelsen, men prisen er mye lavere sammenlignet mot bruk av eiendomsmegler. Hos Propr kan du velge mellom 3 pakker, minste fra 9 490 kroner og største på 29 955 kroner.
  • Lettsolgt av Sparebank 1: Dette er en meglertjeneste som passer for deg som har en lettsolgt bolig eller leilighet, dersom salget ditt lite eller nærmest ingen personlig rådgivining vil lettsolgt fra Sparebank 1 være anbefalt. Fastpris på 49.000 kroner.

Er du nysjerrig på hvordan du kan selge bolig uten hjelp av eiendomsmegler eller til en fastpris? Les eiendomsmegler med fastpris.

Får jeg gratis verdivurdering i Trondheim?

Ja alle eiendomsmeglere i Trondheim kan tilby deg gratis verdivurdering. Nesten alle eiendomsmeglere og kontorer i Norge tilbyr gratis verdivurdering i 2024. En av grunnene til at dette tilbys gratis, er for å sikre deg som kunde dersom du velger å selge eiendommen din. Mange er nysgjerrige på verdien av eiendommen sin, selv om de ikke har planer om å selge med det første. Derfor kan både megler og selger etablere et bekjentskap før det potensielle salget blir aktuelt.

Konklusjon?

Mye tekst, men har du blitt noe klokere? Hvis ikke så skal vi oppsummere alt vi har vært igjennom nå.

  • Eiendomsmegleren med størst markedsandel i Trondheim er Heimdal Eiendomsmegling
  • Eiendomsmegleren som håndterer flest boligsalg i øvre prisklasse er EIE Trondheim
  • Meglere som jobber hos EIE Trondheim er også de best omtalte meglerene i Trondheims-området
  • Bruker du en megler vil det koste deg fra 85.000 kr helt opptil 125.000 kr (varierer basert på boligpris og geografisk plassering)
  • Spar nesten 60.000 kroner ved å bruke konsepter fra Samsolgt, Propr.no og Lettsolgt av Sparebank 1.
  • Vi anbefaler EIE Trondheim og Eiendomsmegler 1 Midt-Norge om skal selge bolig i Trondheim.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Trondheim, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Trondheim kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Trondheim, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Trondheim

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.