Hvordan kan vi hjelpe?

Ofte stilte spørsmål

Anmeldelser

Du kan bli anmeldt av enhver bruker på ¨Meglerbasen. Du kan se alle dine omtaler under "Anmeldelser" på din profil. Du mottar omtalen etter at anmelderen har fylt ut skjemaet. Anmelderen gir en vurdering av ulike kriterier med en poengsum fra 1 til 5, i tillegg til en kort beskrivelse av arbeidet.

Du kan invitere en tidligere kunde til å gi en anmeldelse. Invitasjonen vil bli sendt på e-post med en link til din profil. Dette er kun mulig for Premium-brukere.

Etter omtalen er skrevet, vil du motta en e-post. Du kan se anmelelsene på din profil.

Du kan ikke slette en anmeldelse på Meglerbasen. Dersom du tror det har oppstått en feil kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi kontrollerer alle anmeldelser daglig. Dette forhindrer falske anmeldelser på vår plattform.

Leads på Meglerbasen

Leads er besøkende av Meglerbasen som trenger bistand fra en eiendomsmegler. Ofte kommer dette fra organiske søk fra søkemotorer der bruker fyller ut et skjema der de enten skal selge bolig eller søker verdivurdering.

Foreløpig er leads kun tilgjengelig for meglerkontorer. Dette er avtaler vi inngår med meglerkontor der vi avklarer nedslagsområdet og type kunde kontor er interessert i. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.