Hvordan kan vi hjelpe?

Ofte stilte spørsmål

Anmeldelser

Du kan bli anmeldt av enhver bruker på ¨Meglerbasen. Du kan se alle dine omtaler under "Anmeldelser" på din profil. Du mottar omtalen etter at anmelderen har fylt ut skjemaet. Anmelderen gir en vurdering av ulike kriterier med en poengsum fra 1 til 5, i tillegg til en kort beskrivelse av arbeidet.

Du kan invitere en tidligere kunde til å gi en anmeldelse. Invitasjonen vil bli sendt på e-post med en link til din profil. Dette er kun mulig for Premium-brukere.

Etter omtalen er skrevet, vil du motta en e-post. Du kan se anmelelsene på din profil.

Du kan ikke slette en anmeldelse på Meglerbasen. Dersom du tror det har oppstått en feil kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi kontrollerer alle anmeldelser daglig. Dette forhindrer falske anmeldelser på vår plattform.

Leads på Meglerbasen

Leads er besøkende av Meglerbasen som trenger bistand fra en eiendomsmegler. Ofte kommer dette fra organiske søk fra søkemotorer der bruker fyller ut et skjema der de enten skal selge bolig eller søker verdivurdering.

Foreløpig er leads kun tilgjengelig for meglerkontorer. Dette er avtaler vi inngår med meglerkontor der vi avklarer nedslagsområdet og type kunde kontor er interessert i. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Som Premium-bruker har din profil mulighet til å bli kontaktet direkte fra Meglerbasen. Våre brukere kan trykke "Kontakt" i søkeresultater og på din profil. Vi kan ikke kontrollere hvem som kontakter deg, men basert på vår erfaring med våre nåværende Premium-brukere mottar dem relevante leads. Denne funksjonen skrur seg på automatisk når man oppgraderer til Premium.

Du må ha et Premiumabonnement for å aktivere leads. Vi kan gjøre tilpassede avtaler med eiendomsmeglere og meglerkontorer. Kontakt vårt salgsteam for mer informasjon.

Dersom avtalen innebærer kjøp av leads kan du velge hvilken by og kommune d vil kjøpe leads fra, som Premium-bruker kan vi ikke kontrollere hvem om kontakter deg.

Ja, ved bruk av leads løper en ekstrakostnad i tillegg til Premiumabonnementet. Hver lead vil koste 300 kroner eks mva. Kontakt vårt salgsteam for mer informasjon.

Vi sender leads til din e-postadresse og CRM system basert på avtalen du har med oss. Leadsene du får som Premiumbruker vil også vises under "Leads" på ditt dashbord. Her vil du finne fullstendig historikk over leads du har mottatt.

Dersom du kjøper leads av oss kan du stanse avtalen ved å kontakte oss.

Fakturering

Betaling skjer ved bruk av faktura og kredttkort betaling. Dersom du har abonnert via Min Side har du betalt med kredittkort, om din avdeling har inngått rammeavtale vil vi fakturere deg.

Ta kontakt med vår kundeservice og e-postadressen som er oppgitt på din faktura dersom du mener det er en feil ved en faktura.

Logg inn på 'Min side' og trykk på fakturaer, der vil du se alle dine fakturaer. Dersom du har signert en rammeavtale med Meglerbasen må du kontakte oss så skal vi sende deg alle fakturaer du har hatt hos oss.

14 dager fra du mottok fakturaen.

Dersom dere har inngått rammeavtale sendes denne vi e-post, eFaktura eller EHF om det er etterspurt.

Om Meglerbasen

Meglerbasen eies og drives av Medienor AS. Meglerbasen ble startet av IT-gründer Josef Eines. Selskapet har base i Oslo, og har kontorer i Bergen.

Transparens
Meglerbasen ønsker å bidra til økt transparens i eiendomsmeglerbransjen.

Etterrettelighet
Meglerbasen skal opptrer saklig og etterrettelig, ovenfor både besøkende og eiendomsmeglere.

Demokrati
Meglerbasen ønsker å løfte frem dyktige eiendomsmeglere. Vi har som mål å fungere som en nasjonal plattform for eiendomsmegling. Vi ønsker å lytte til eiendomsmeglerbransjen, og håper bransjen vil bli med på utviklingen av plattformen.

Nei, målet er og få lagt inn alle eiendomsmeglere innen Q4 2024.

Meglerbasen har tre målgrupper. For det første henvender vi oss til tidligere kunder ved å tilby anmeldelser. Vår andre målgruppe er fremtidige kunder, enten privatpersoner eller bedrifter. Vår plattform og tilgjengelig informasjon gjør det lettere å finne en eiendomsmegler. Vår tredje målgruppe er selve meglerkontorene og eiendomsmeglerene.

Meglerbasen har som mål å skape større grad av transparens og etterrettelighet i eiendomsmeglerbransjen. Eiendomsmeglere utfører en viktig samfunnsoppgave i Norge. Det er i fellesskapets interesse at det finnes god, oppdatert og nøytral informasjon om de ulike eiendomsmeglernes virke. All basisinformasjon i Meglerbasen er offentlig informasjon tilgjengelig på brønnøysundregistrene og finanstilsynet, i medhold av EU Open Data Directive. Publiseringen av disse dataene er i tråd med dommen i den såkalte «Legelisten.no-saken» (TOSLO-2019-98312) og er ellers beskyttet av den grunnleggende ytringsfriheten nedfelt i Grunnloven. Normalt avpubliserer Meglerbasen ingen informasjon, herunder verken individuelle meglerprofiler eller omtaler, med mindre det foreligger tungtveiende grunner for dette *. Dersom du mener å kunne sannsynliggjøre tungtveiende grunner, ber vi om at du sender oss en e-post til kundeservice@meglerbasen.no. I brevet må du redegjøre for hvorfor du mener det foreligger tungveiende grunner til avpublisering. Legg også gjerne ved bilag som støtter din påstand. Sekretariatet i Meglerbasen vil vurdere din henvendelse i løpet av 10 virkedager. Sekretariatets avgjørelser er offentlige og vil publiseres på Meglerbasen.no i tråd med Meglerbasen.no transparens-prinsipp.

Deler av dette er også inspirert / hentet fra Advokatguiden.

Den beste anbefaling vi kan komme med er å ha en oppdatert meglerprofil, med et oppdatert profilbilde. Deretter vil våre algorytmer belønne profiler som har mange besøkende, omtaler og god salgstatistikk når det gjelder boligsalg. Premium-brukere på Meglerbasen blir også fremmet øverst på lokale lister.

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.