Ønsker du flere oppdrag?

Få flere kunder med Meglerbasen.no

Vi kobler deg sammen med enkeltpersoner og selskaper som søker aktivt etter meglertjenester, uavhengig av din geografiske plassering i landet.

Klar for flere leads? Kontakt oss her

Ingen bindingstid

Ingen oppstartskostnader eller faste kostnader

Segmenter på geografisk område og type oppdrag

Hver henvendelse deles med maks fem andre aktører

Leads av høy kvalitet

Dere som meglerhus dra nytte av vår flerårige ekspertise innenfor et mangfold av spesialiserte anbudstjenester. Dette gir oss innsikt i hvordan vi effektivt kan nå potensielle kunder i det øyeblikket de faktisk søker etter ditt tilbud.

Våre brukere velger Meglerbasen.no når de aktivt søker etter meglertjenester, og ikke bare ved tilfeldige anledninger som "verdivurdering av bolig" på en mer generell anbudstjeneste.

Vårt tekniske system har blitt kontinuerlig utviklet over lang tid og opprettholder høye standarder. Alle henvendelser blir umiddelbart videresendt til deg, og vi følger strenge retningslinjer i samsvar med GDPR for personvern.

Velg type og området

På Meglerbasen.no har vi god trafikk og mottar henvendelser fra kunder over hele landet. Som vår samarbeidspartner har du muligheten til å definere det geografiske området ditt firma betjener, og vi vil deretter formidle henvendelser fra dette spesifikke området.

I tillegg gir vi deg friheten til å velge hvilke typer henvendelser som passer best for ditt firma som samarbeidspartner. Våre henvendelser er hovedsakelig delt inn i to hovedkategorier: privatkunder og næringskunder som søker assistanse for salg av eiendommer, enten det er boliger, hytter eller tomter. Vi gir også videre forespørsler fra brukere som trenger hjelp med utleie av boliger eller bygårder, samt de som søker verdivurdering eller e-takst.

Er dere klar?

Siden vi ikke har noen oppstartskostnader eller faste kostnader for våre kunder er det enkelt og komme i gang!

Kontakt oss i dag for opprettelse av meglerprofil til kontoret, og deres eiendomsmeglere hvis det skulle vært ønskelig.

Vi gleder oss å høre fra dere!

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.