For meglerkontorer

Få flere oppdrag med Meglerbasen

Opprettelse og vedlikehold av en profil på Meglerbasen er kostnadsfritt. Ditt kundeforhold kan settes på pause eller avsluttes når du ønsker, noe som gir deg full kontroll over når du mottar leads. Fakturering skjer månedlig i etterskudd under en løpende avtale.

Det er ingen geografiske begrensninger for hvor du kan motta leads fra, og du kan endre dette valget etter behov. Når et oppdrag registreres, sendes dette ut til fem forskjellige lokale meglere, men kunden har frihet til å velge hvilket kontor de vil sende oppdraget til.

For å motta leads, kreves det ingen innlogging. Du tar selv initiativ til å kontakte kunden direkte. Du har også friheten til å velge om du ønsker å motta leads direkte i ditt CRM-system via et API eller via e-post.

Ønsker ditt kontor å motta leads?

Alt du trenger å gjøre er å registrere litt informasjon om ditt kontor. Vi vil kontakte deg for en hyggelig prat, slik at vi får satt opp en profil så raskt som mulig. Så fort denne er oppe, kan dere motta leads. Vil du starte? Kontakt oss her

Flere fordeler ved å være en del av Meglerbasen

Når ditt kontor registrerer seg på Meglerbasen, vil dere automatisk få en synlig profil. Vi har også satt opp meglerprofiler for alle meglerhus i Norge, men flere meglerhus ville søke anonymitet i vår oppstarts fase. Profilen vil inkludere viktige detaljer som logo, kjedetilhørighet, og annen relevant informasjon for å gjøre ditt kontor mer tiltalende og hjelpe kunder med å velge dere.

Meglerbasen tilbyr også eiendomsmeglere muligheten til å lage egne profiler for selvmarkedsføring. Disse profilene fremhever elementer som boligstatistikk, tilbakemeldinger fra tidligere kunder, og annen verdifull informasjon.

Eiendomsmeglere som har en aktiv meglerprofil på Meglersiden og er assosiert med et kontor, vil også bli vist på kontorets profil. Kontorets profil vil i tillegg kunne fremvise samlet boligstatistikk og en gjennomsnittlig score basert på vurderinger mottatt av meglerne tilknyttet kontoret.

Kvalitetsikring av leads

Meglerbasen jobber hardt for at dere skal motta kvalitetssikrede leads, og godkjenning av disse foregår derfor manuelt. Vi har et kontinuerlig fokus på å videreutvikle og kvalitetssikre alle aspekter av Meglerbasen.

Hvordan fungerer tjenesten?

Konseptet er enkelt. Som forbruker kan du få tilbud fra fem forskjellige eiendomsmeglere som jobber i ditt nærområdet. På den andre siden kan du også registrere omtaler på meglerkontoret og megleren.

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.