Sammenlign eiendomsmeglere i Alver

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Alver. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Alver

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hans Petter Midbrød

Premium

Premium

Hans Petter Midbrød

Salgsleder / Eiendomsmegler

Eiendomsmegler Vest Nordhordland
Hans Petter Midbrød er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Salgsleder / Eiendomsmegler. Hans Petter Midbrød er også rangert på 667 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Hans Petter Midbrød har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Hans Petter Midbrød er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Salgsleder / Eiendomsmegler. Hans Petter Midbrød har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
667. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Lene Rikstad

Premium

Premium

Lene Rikstad

Salgsleder / Eiendomsmegler

Eiendomsmegler Vest Nordhordland
Lene Rikstad er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Salgsleder / Eiendomsmegler. Lene Rikstad er også rangert på 668 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Lene Rikstad har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Lene Rikstad er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Salgsleder / Eiendomsmegler. Lene Rikstad har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
668. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Torgeir Glomnes

Premium

Premium

Torgeir Glomnes

Eiendomsmegler MNEF

Eiendomsmegler Vest Nordhordland
Torgeir Glomnes er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler MNEF. Torgeir Glomnes er også rangert på 669 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Torgeir Glomnes har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Torgeir Glomnes er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler MNEF. Torgeir Glomnes har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
669. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Harald Høyland Løndal

Premium

Premium

Harald Høyland Løndal

Eiendomsmegler MNEF

Eiendomsmegler Vest Nordhordland
Harald Høyland Løndal er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler MNEF. Harald Høyland Løndal er også rangert på 613 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Harald Høyland Løndal har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Harald Høyland Løndal er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler MNEF. Harald Høyland Løndal har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
613. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Magne Storheim

Premium

Premium

Magne Storheim

Eiendomsmegler MNEF / Seniorrådgiver

Eiendomsmegler Vest Nordhordland
Magne Storheim er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler MNEF / Seniorrådgiver. Magne Storheim er også rangert på 670 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Magne Storheim har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Magne Storheim er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler MNEF / Seniorrådgiver. Magne Storheim har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
670. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Preben Vatne

Premium

Preben Vatne er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler. Preben Vatne er også rangert på 671 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Preben Vatne har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Preben Vatne er ansatt hos Eiendomsmegler Vest Nordhordland som Eiendomsmegler. Preben Vatne har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
671. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Alver

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ZMegleren

Chr. Michelsens Gate 2A, 5013 Bergen

Chr. Michelsens Gate 2A, 5013 Bergen

ZMegleren

5.0

Ingen omtaler

1 omtaler

Meglerkontor

ZMegleren er en ledende eiendomsmegler som tilbyr profesjonell service og ekspertise innen eiendomsmegling. Med et dedikert team av erfarne meglere, gir ZMegleren en personlig og skreddersydd tilnærming til hver eneste kunde. Vi jobber hardt for å oppnå de beste resultatene og gir kundene våre en trygg og enkel opplevelse gjennom

Beste og billigste eiendomsmegler i Alver

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Alver. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Alver og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Alver basert på positive anmeldelser (2024).
Hans Petter Midbrød
Hans Petter Midbrød (0 anmeldelser)
Lene Rikstad
Lene Rikstad (0 anmeldelser)
Torgeir Glomnes
Torgeir Glomnes (0 anmeldelser)
Harald Høyland Løndal
Harald Høyland Løndal (0 anmeldelser)
Magne Storheim
Magne Storheim (0 anmeldelser)
Preben Vatne
Preben Vatne (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Alver

Alver er en kommune som ligger idyllisk til på Vestlandet og har et spennende boligmarked. Med sin vakre natur og nærhet til fjord og fjell, er det ikke rart at stadig flere ønsker å bosette seg her. Boligmarkedet i Alver er variert, med alt fra moderne leiligheter til tradisjonelle eneboliger. Det er også en økende interesse for hytter og fritidseiendommer i området.


Eiendomsmegler Alver

Når du skal selge eller kjøpe bolig i Alver, kan det være lurt å ta kontakt med en erfaren eiendomsmegler. Eiendomsmegleren har god kjennskap til markedet i området og kan gi deg profesjonell veiledning gjennom hele prosessen. De vil kunne hjelpe deg med prisvurdering, markedsføring av boligen, visninger og budrunde. Ved å bruke en eiendomsmegler i Alver kan du føle deg trygg på at salget eller kjøpet blir ivaretatt på best mulig måte.


Om Alver

Alver er en kommune som ligger i Hordaland fylke, og har en befolkning på rundt 25 000 innbyggere. Byen har en rik historie og tradisjoner, og tilbyr et bredt spekter av kultur- og fritidsaktiviteter. Med sin vakre beliggenhet ved fjorden og nærhet til fjellene, kan innbyggerne nyte naturen og friluftsliv året rundt. Boligmarkedet i Alver har vært stabilt de siste årene, med jevn vekst i boligprisene. Det er et attraktivt område å bosette seg i, både for barnefamilier og de som søker ro og naturskjønne omgivelser.


Hva koster en eiendomsmegler i Alver

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Alver ligger vanligvis på 1,5% til 3,5% av salgssummen. Prisen kan variere avhengig av plasseringen og verdien på boligen. I mer attraktive områder med høy etterspørsel kan megleren ta seg betalt i øvre del av dette spekteret, mens i mindre populære områder kan prisen være noe lavere. Det er viktig å merke seg at dette kun er veiledende priser, og det er alltid lurt å få en konkret prisvurdering fra eiendomsmegleren før man inngår avtale.

Billigste eiendomsmegler i Alver

Velger du en eiendomsmegler i Alver med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Alver som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Alver med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Alver?

I Alver er det 9610 eneboliger, 1304 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 1270 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Alver er 24392 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 40799 kr.
I fjor ble det også solgt 125 eneboliger, og 109 leiligheter i Alver, i tillegg finnes det også 3478 hytter og fritidsboliger i Alver.

Hvordan er det å bo i Alver?

I Alver er det 29986 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Alver? Da kan det være greit å få med seg at hele 96.9% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Alver, også er 63.8% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Alver, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Alver kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Alver, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Alver

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.