Finn de beste eiendomsmeglerne i Årdal

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Årdal? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane

Langebruvegen 12 6800 Førde

Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane

3

av 5

Ingen omtaler

2 anmeldelser

Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane tilbyr profesjonell og pålitelig eiendomsmeglingstjenester i vakre Sogn Og Fjordane. Vårt erfarne team står klare til å veilede og bistå deg gjennom hele prosessen, enten du skal kjøpe eller selge eiendom. Ta kontakt i dag for en trygg og effektiv eiendomshandel!

Mer informasjon

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Aktiv Eiendomsmegling

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Årdal

Årdal er en attraktiv plass å bo for mange mennesker, med et mangfoldig boligmarked som passer forskjellige behov. Byen tilbyr en fin blanding av både eldre og nyere eiendommer, fra koselige eneboliger til moderne leilighetskomplekser. Boligmarkedet i Årdal har vært relativt stabilt de siste årene, med et jevnt etterspørsel og tilbud.


Eiendomsmegler Årdal

Å finne en pålitelig eiendomsmegler i Årdal er viktig for å sikre at du får den beste prisen for din eiendom. Eiendomsmeglere i Årdal har god kjennskap til det lokale markedet og kan gi deg verdifull innsikt i prissetting, markedsutvikling og salgsstrategier.


Om Årdal

Årdal er en sjarmerende by i Sogn og Fjordane fylke, og har en befolkning på rundt 2 500 innbyggere. Byen har en idyllisk beliggenhet ved Årdalsfjorden, omgitt av fantastisk fjellandskap. Årdal er kjent for sin industrihistorie, spesielt innen aluminiumsproduksjon.

Boligmarkedet i Årdal har opplevd en positiv utvikling de siste årene, da flere mennesker har oppdaget de fantastiske natur- og friluftsområdene som er tilgjengelige i området. Dette har ført til økt etterspørsel etter boliger i Årdal, både fra lokalbefolkningen og tilflyttere.


Hva koster en eiendomsmegler i Årdal

Prisen på en eiendomsmegler i Årdal kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen og størrelsen på eiendomstransaksjonen. Den typiske salgsprovisjonen for eiendomsmegleren i Årdal ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen.

Plasseringen av eiendommen kan påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. Hvis eiendommen ligger i et ettertraktet område med høy etterspørsel, kan meglerens provisjon være høyere. På samme måte kan en eiendomsmegler være villig til å redusere provisjonen noe hvis eiendommen er mer utfordrende å selge.

Flere steder i nærheten av Årdal

No items found.

Få tilbud fra megler i Årdal

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Årdal

Vi finner ingen meglere i dette området.