Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Ås

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Ås. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Ås

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Attentus Eiendomsmegling

Torshovgata 8, Oslo

Torshovgata 8, Oslo

Attentus Eiendomsmegling

5.0

Ingen omtaler

5 omtaler

Meglerkontor

Attentus Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innen salg, kjøp og utleie av eiendommer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og profesjonell rådgivning for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

EIE Ski & Ås

HAUGENVEIEN 5, 1423 SKI

HAUGENVEIEN 5, 1423 SKI

EIE Ski & Ås

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Ski med høy lokal kunnskap, som kjenner Follo, Viken og Ås veldig godt. Vi i EIE Ski & Ås kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

DNB Eiendom Ås

Moerveien 4, 1430 Ås

Moerveien 4, 1430 Ås

DNB Eiendom Ås

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Ås er en anerkjent eiendomsmegler i Ås, som tilbyr profesjonell og personlig tjenester for salg eller kjøp av eiendom. Med sin ekspertise og erfaring i eiendomsmarkedet, gir de kundene en trygg og effektiv salgsprosess.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Ås

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Ås

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Ås

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Ås er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Ås

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Ås

Ås, en vakker kommune i Akershus, har et blomstrende boligmarked som tiltrekker seg både lokale og tilflyttende innbyggere. Markedet har vært stabilt de siste årene og viser tegn til vekst. Med sin attraktive beliggenhet, nærhet til naturen og gode offentlige kommunikasjonsforbindelser, er Ås et populært valg for de som ønsker å bosette seg utenfor Oslo.

Eiendomsmegler Ås

Når det gjelder eiendomsmeglere i Ås, finnes det flere anerkjente aktører som opererer i området. Eiendomsmeglerne i Ås har god kunnskap om lokalområdet og kan gi deg verdifulle råd om prisnivåer, bostedsmuligheter og markedstrender. De vil også kunne hjelpe deg med å finne drømmeboligen eller få solgt din nåværende eiendom.

Om Ås

Ås er en pittoresk by beliggende i Akershus, med en hyggelig atmosfære og et levende kulturliv. Byen har en befolkning på omtrent X innbyggere, og er kjent for sitt landbruksmiljø og det prestisjetunge universitetet, NMBU. Boligmarkedet har vært relativt stabilt de siste årene, med en moderat økning i boligprisene. Dette gjør Ås til et attraktivt sted å investere i eiendom.

Hva koster en eiendomsmegler i Ås

Prisen for en eiendomsmegler i Ås kan variere avhengig av forskjellige faktorer, inkludert eiendommens størrelse og beliggenhet. Salgsprovisjonen ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Imidlertid kan plasseringen i Ås ha innvirkning på hva meglere vil ta seg betalt. Boliger i sentrumsnære områder eller med god tilknytning til offentlig transport kan ha høyere provisjon, mens boliger i mer avsidesliggende områder kan kreve lavere provisjoner.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Ås, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Ås kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Ås, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Ås

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.