Sammenlign eiendomsmeglere i Aurland

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Aurland. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Aurland

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Aurland

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Aurland

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Aurland

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Aurland

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Aurland

Aurland, en vakker kommune og et populært turistmål i Vestland fylke, har et spennende boligmarked med mange muligheter for både kjøpere og selgere.

Eiendomsmegler Aurland

Når du har behov for en profesjonell eiendomsmegler i Aurland, finnes det flere dyktige og erfarne meglere som kan hjelpe deg med ditt eiendomssalg eller -kjøp. Disse velkvalifiserte meglerne kjenner godt til lokalområdet og har stor kunnskap om eiendomsmarkedet i Aurland.

Om Aurland

Aurland er en idyllisk kommune som er kjent for sin vakre natur og spektakulære fjorder. Med en befolkning på rundt 1 800 innbyggere, har Aurland et tettsted som heter Flåm, som er et populært reisemål for turister fra hele verden.

De siste årene har boligmarkedet i Aurland vært stabilt, med en jevn økning i eiendomsprisene. Den vakre naturen og det gode turisttilbudet har gjort Aurland til en attraktiv destinasjon for både fastboende og sommerhuskjøpere.

Hva koster en eiendomsmegler i Aurland

Prisen for å benytte seg av en eiendomsmegler i Aurland vil variere basert på flere faktorer, inkludert boligens verdi, eiendommens beliggenhet og den valgte meglerens salgsprovisjon.

I Aurland ligger salgsprovisjonen vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Meglerens pris kan imidlertid også påvirkes av hvor i Aurland eiendommen ligger. For eksempel kan eiendommer med fjordutsikt eller nærhet til populære turistattraksjoner ha en høyere provisjon.

Det er viktig å huske at en dyktig og erfaren eiendomsmegler kan hjelpe deg med å oppnå best mulig pris for din eiendom, og dermed oppveier ofte provisjonen med den økte salgssummen.

Hvordan er markedet i Aurland?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Aurland med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Aurland er det 841 eneboliger, 92 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 71 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Aurland er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt 7 eneboliger, og 1 leiligheter i Aurland, i tillegg finnes det også 279 hytter og fritidsboliger i Aurland.

Hvordan er det å bo i Aurland?

I Aurland er det 1800 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Aurland? Da kan det være greit å få med seg at hele 96.7% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Aurland, også er 66.7% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Aurland, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Aurland kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Aurland, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Aurland

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.