Finn de beste eiendomsmeglerne i Austrheim

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Austrheim? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Aktiv Eiendomsmegling

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Austrheim

Austrheim, en liten kommune i Hordaland fylke, har et variert og levende boligmarked. Med sin vakre beliggenhet ved kysten og omgitt av fjorder og fjell, tiltrekker Austrheim seg både lokale innbyggere og tilflyttere som søker en idyllisk og naturskjønn plass å bo.

Det er et bredt utvalg av boliger tilgjengelig i Austrheim, fra tradisjonelle eneboliger til moderne leiligheter. Prisene varierer avhengig av boligtype, størrelse, beliggenhet og tilstand. Generelt sett har boligmarkedet i Austrheim vært stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og et jevnt antall salg.

Eiendomsmegler Austrheim

Når det gjelder å kjøpe eller selge eiendom i Austrheim, kan det være en stor fordel å benytte seg av en erfaren eiendomsmegler. En dyktig megler vil ha god kunnskap om det lokale markedet, være i stand til å gi råd om riktig prissetting og markedsføring, og sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Eiendomsmeglere i Austrheim tilbyr en rekke tjenester som inkluderer vurdering av eiendom, markedsføring, visninger, forhandlinger og oppfølging frem til salget er gjennomført. De vil også kunne hjelpe kjøpere med å finne drømmeboligen og bistå i hele kjøpsprosessen.

Om Austrheim

Austrheim, med sin beliggenhet på øya Radøy, har en befolkning på rundt 4 500 innbyggere. Byen er kjent for sin naturskjønne skjærgård, med mange øyer og holmer som er ideelle for båtturer, fiske og friluftsaktiviteter. Austrheim har også et rikt kulturliv, med flere festivaler og arrangementer i løpet av året.

I de siste årene har boligmarkedet i Austrheim vært relativt stabilt med moderat prisøkning. Beliggenheten kan imidlertid påvirke eiendomsmeglerens provisjon. For eksempel kan selgere av boliger som ligger nær sjøen eller med panoramautsikt over fjordene, forvente at eiendomsmegleren tar seg betalt i øvre del av provisjonsskalaen, som vanligvis ligger mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen. Dette skyldes ofte høy etterspørsel og attraktiv beliggenhet.

Flere steder i nærheten av Austrheim

No items found.

Få tilbud fra megler i Austrheim

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Austrheim

Vi finner ingen meglere i dette området.