Finn de beste eiendomsmeglerne i Balsfjord

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Balsfjord? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

No items found.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

1

av 5

Ingen omtaler

1 anmeldelser

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Mer informasjon

Aktiv Eiendomsmegling

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

Mer informasjon

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Mer informasjon

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

av 5

Ingen omtaler

anmeldelser

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Mer informasjon

Boligmarkedet i Balsfjord

Balsfjord er en vakker kommune som ligger i Troms og Finnmark fylke, i den nordlige delen av Norge. Boligmarkedet i Balsfjord har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall transaksjoner og moderat prisvekst. Kommunen er attraktiv for de som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser, med fjell, skog og sjø som nærmeste nabo.


Eiendomsmegler Balsfjord

Som eiendomsmegler i Balsfjord har vi lang erfaring med å bistå både kjøpere og selgere i denne regionen. Vi har god kunnskap om markedet og kan gi deg profesjonell veiledning og hjelp gjennom hele salgsprosessen. Vårt mål er å sikre at du oppnår best mulig pris for din eiendom, enten det er en leilighet, en enebolig eller en hytte.


Om Balsfjord

Balsfjord kommune har en befolkning på omtrent X innbyggere. Den er kjent for sin vakre natur, med fjorder, fjell og vidstrakte landskap. Her finner du både gode muligheter for friluftsliv og et aktivt lokalsamfunn. Boligmarkedet i Balsfjord har vært relativt stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og et jevnt antall boligtransaksjoner. Det er etterspørsel etter både moderne leiligheter og tradisjonelle eneboliger.


Hva koster en eiendomsmegler i Balsfjord

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Balsfjord ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prisen vil avhenge av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, størrelse og plassering. I Balsfjord kan plasseringen påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt, ettersom noen områder er mer ettertraktet enn andre. Det er viktig å sammenligne tilbud fra forskjellige meglere og sikre at du velger en som tilbyr en god kombinasjon av pris og service.

Skal du kjøpe bolig i Balsfjord? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem?Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Balsfjord, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Balsfjord kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Balsfjord, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Flere steder i nærheten av Balsfjord

No items found.

Få tilbud fra megler i Balsfjord

Meglerbasen.no setter deg i kontakt med dyktige og lokale eiendomsmeglere helt gratis.

Tilbud fra opptil 5 meglere

100% uforpliktende

Lokalkjente eiendomsmeglere

Få 5 tilbud

Meglere i Balsfjord

Vi finner ingen meglere i dette området.