Sammenlign eiendomsmeglere i Balsfjord

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Balsfjord. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Balsfjord

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

Din informasjon er kryptert

Du kontakter nå Åse Hansen

Takk! Meldingen din har blitt sendt til Åse Hansen

Prøv igjen senere
Avbryt / Lukk boksen

Premium

Verifisert

Åse Hansen

EIE Tromsø

Karlsøy,Lyngen,Balsfjord,Tromsø

Premium

Verifisert

Mest AKTIV

Anmeldelser

0

Anmeldelser

Ingen data

Boligsalg

Flest salg

salg

Siste 12 mnd

Ingen data

Salgspris

95.2%

% av original salgspris

Ingen data

Gebyr

Ingen data
Skjult

+ andre kostnader

Salgstid

Ingen data
dager
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Balsfjord

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Balsfjord

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Balsfjord

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Balsfjord

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Balsfjord

Balsfjord er en vakker kommune som ligger i Troms og Finnmark fylke, i den nordlige delen av Norge. Boligmarkedet i Balsfjord har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall transaksjoner og moderat prisvekst. Kommunen er attraktiv for de som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser, med fjell, skog og sjø som nærmeste nabo.

Eiendomsmegler Balsfjord

Som eiendomsmegler i Balsfjord har vi lang erfaring med å bistå både kjøpere og selgere i denne regionen. Vi har god kunnskap om markedet og kan gi deg profesjonell veiledning og hjelp gjennom hele salgsprosessen. Vårt mål er å sikre at du oppnår best mulig pris for din eiendom, enten det er en leilighet, en enebolig eller en hytte.

Om Balsfjord

Balsfjord kommune har en befolkning på omtrent X innbyggere. Den er kjent for sin vakre natur, med fjorder, fjell og vidstrakte landskap. Her finner du både gode muligheter for friluftsliv og et aktivt lokalsamfunn. Boligmarkedet i Balsfjord har vært relativt stabilt de siste årene, med moderat prisvekst og et jevnt antall boligtransaksjoner. Det er etterspørsel etter både moderne leiligheter og tradisjonelle eneboliger.

Hva koster en eiendomsmegler i Balsfjord

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Balsfjord ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prisen vil avhenge av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, størrelse og plassering. I Balsfjord kan plasseringen påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt, ettersom noen områder er mer ettertraktet enn andre. Det er viktig å sammenligne tilbud fra forskjellige meglere og sikre at du velger en som tilbyr en god kombinasjon av pris og service.

Hvordan er markedet i Balsfjord?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Balsfjord med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Balsfjord er det 2717 eneboliger, 127 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 154 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Balsfjord er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Balsfjord, i tillegg finnes det også 1216 hytter og fritidsboliger i Balsfjord.

Hvordan er det å bo i Balsfjord?

I Balsfjord er det 5571 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Balsfjord? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Balsfjord, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Balsfjord, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Balsfjord kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Balsfjord, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Balsfjord

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.