Sammenlign eiendomsmeglere i Bamble

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Bamble. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Bamble

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Bamble

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Partners Eiendomsmegling Porsgrunn, Skien og Bamble

Skomværgata 18, 3921 Porsgrunn

Skomværgata 18, 3921 Porsgrunn

Partners Eiendomsmegling Porsgrunn, Skien og Bamble

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Porsgrunn, Skien og Bamble tilbyr profesjonelle eiendomstjenester i de vakre områdene rundt Porsgrunn, Skien og Bamble. Med sin ekspertise og lokale kunnskap bidrar de til å sikre smidige og vellykkede eiendomstransaksjoner for både kjøpere og selgere.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Bamble

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Bamble

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Bamble

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Bamble

Bamble er en kommune i Telemark som ligger vakkert til ved kysten. Boligmarkedet i Bamble har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall boliger som blir solgt. Det er et variert utvalg av boliger til salgs, med alt fra små leiligheter til store eneboliger og hytter ved sjøen.

Eiendomsmegler Bamble

Når det gjelder eiendomsmeglere i Bamble, finnes det flere alternativer å velge mellom. De fleste eiendomsmeglerne i området har lang erfaring og god kunnskap om markedet. De tilbyr tjenester som verdivurdering av boligen din, bistand i salgsprosessen og hjelp til å finne drømmeboligen din.

Om Bamble

Bamble er en by med rundt 15 000 innbyggere og ligger i vakre omgivelser med fjorder, skog og flott natur. Byen har historiske severdigheter, som Ruinparken i Langørgata og Langesundstangen fyr, som tiltrekker seg turister og besøkende.

Boligmarkedet har vært relativt stabilt i Bamble de siste årene, med en jevn prisutvikling. Det er etterspørsel etter både sentrumsnære boliger og boliger med sjøutsikt eller nærhet til naturen. Områder som Stathelle, Langesund og Herre har også vært populære blant boligkjøpere.

Hva koster en eiendomsmegler i Bamble

Prisen for en eiendomsmegler i Bamble varierer og avhenger av flere faktorer. Salgsprovisjonen ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Meglerens geografiske plassering i Bamble kan også påvirke prisen de tar seg betalt.

For eksempel kan eiendomsmeglere i mer sentrale områder som Bamble sentrum ha en tendens til å være litt dyrere, mens meglere som opererer i mindre tettbefolkede områder kan ta seg betalt litt mindre. Det er alltid lurt å sammenligne tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere og se hva som er inkludert i prisen deres.

Hvordan er markedet i Bamble?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Bamble med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Bamble er det 4977 eneboliger, 742 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 537 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Bamble er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Bamble, i tillegg finnes det også 2415 hytter og fritidsboliger i Bamble.

Hvordan er det å bo i Bamble?

I Bamble er det 14269 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Bamble? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Bamble, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Bamble, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Bamble kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Bamble, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Bamble

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.