Sammenlign eiendomsmeglere i Gol

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Gol. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Gol

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Gol

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Gol

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Gol

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Gol

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Gol er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Gol

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Gol

Gol er en vakker by i Hallingdal, omgitt av fantastisk natur og et rikt kulturliv. Boligmarkedet i Gol har vært stabilt de siste årene, med en jevn vekst i antall boligsalg. Byen tiltrekker seg både lokale og tilflyttede kjøpere som ønsker å bo i et idyllisk og trygt miljø, samtidig som de har tilgang til moderne fasiliteter og tjenester.


Eiendomsmegler Gol

Å finne en pålitelig og dyktig eiendomsmegler i Gol er en viktig del av å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon. Eiendomsmeglere i Gol har god kjennskap til lokalområdet og kan dermed gi verdifull rådgivning om prisnivå, markedstrender og potensielle kjøpere. De sikrer også at alle juridiske og økonomiske aspekter ved salget blir riktig ivaretatt.


Om Gol

Gol er en sjarmerende by med en befolkning på rundt 2500 mennesker. Byen tilbyr en rekke fritidsaktiviteter, inkludert flotte skianlegg om vinteren og vakre turløyper om sommeren. De siste årene har Gol opplevd en økning i tilflyttingen av både barnefamilier og pensjonister, som setter pris på den rolige livsstilen og de gode boforholdene her.


Hva koster en eiendomsmegler i Gol

Prisene for eiendomsmeglertjenester i Gol varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prisen avhenger imidlertid av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, beliggenhet og kompleksitet. Meglere vil ofte ta hensyn til om eiendommen er sentralt plassert i Gol, da dette kan påvirke hvor mange potensielle kjøpere som er interessert. Det er derfor viktig å diskutere prisen med flere meglere for å få et reelt bilde av hva de tar seg betalt.

Hvordan er markedet i Gol?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Gol med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Gol er det 1895 eneboliger, 283 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 283 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Gol er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Gol.

Hvordan er det å bo i Gol?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Gol, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Gol kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Gol, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Gol

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.