Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Halden

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Halden. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Halden

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

ASK Eiendomsmegling

Torget 5, 1707 Sarpsborg

Torget 5, 1707 Sarpsborg

ASK Eiendomsmegling

0.8

Ingen omtaler

1 omtaler

Meglerkontor

ASK Eiendomsmegling har kontorer i Saprsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Kolbotn, Sarpsborg, Bergen og Askim.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Aktiv Halden

Storgata 10, Halden

Storgata 10, Halden

Aktiv Halden

1.0

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Velkommen til Aktiv Halden! Vi er et dedikert eiendomsmeglerfirma som tilbyr profesjonell og personlig service til våre kunder. Vårt erfarne team hjelper deg med å finne drømmeboligen i Halden og omegn. Kontakt oss i dag for en trygg og effektiv eiendomshandel!

DNB Eiendom Halden

Busterudgata 31, 1776 Halden

Busterudgata 31, 1776 Halden

DNB Eiendom Halden

Meglerkontor

DNB Eiendom Halden er din pålitelige og erfarne eiendomsmegler i Halden. Med ekspertise i lokale eiendomsmarkedet og en dedikert tilnærming, tilbyr de skreddersydde tjenester for både kjøp og salg av eiendom. Pålitelighet, kunnskap og personlig oppfølging er deres fremste fokus.

Aktiv Fredrikstad og Hvaler

Arne Stangebyes gate 11, 1607 Fredrikstad

Arne Stangebyes gate 11, 1607 Fredrikstad

Aktiv Fredrikstad og Hvaler

Meglerkontor

I hjertet av Fredrikstad sentrum finner du din lokale eiendomsmegler. Vårt dedikerte team har omfattende erfaring og bred kompetanse innen salg av ulike typer eiendommer, og vi er eksperter på Fredrikstad og området rundt. Ta kontakt i dag for en uforpliktende befaring eller en hyggelig samtale om din bolig. Vi er her for å hjelpe deg med dine eiendomsbehov.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Halden

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Halden

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Halden

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Halden er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Halden

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Halden

Halden, en idyllisk by i Østfold, har et variert og spennende boligmarked. Byen er kjent for sin vakre beliggenhet ved grensen til Sverige, med flotte turområder og naturskjønne omgivelser. Boligmarkedet i Halden har de siste årene vist en stabil vekst, med økende interesse fra både lokale og tilflyttede kjøpere.

Eiendomsmegler Halden

Hvis du planlegger å kjøpe eller selge en eiendom i Halden, kan en erfaren eiendomsmegler være uvurderlig. En dyktig megler i Halden har god kjennskap til området og kan gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen. De kan også bistå med å finne den perfekte eiendommen som passer dine behov og budsjett.


Om Halden

Halden er en sjarmerende by som tiltrekker seg både studenter, familier og pensjonister. Byen har rundt 30 000 innbyggere og er kjent for sin historiske arv, vakre gamleby og festningen Fredriksten. Halden tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter, som fotturer, sykling og båtliv langs den flotte Haldenkanalen. Boligmarkedet har vært relativt stabilt de siste årene, med en jevn økning i boligprisene.

Hva koster en eiendomsmegler i Halden

Prisen for å benytte seg av en eiendomsmegler i Halden varierer ut fra flere faktorer. Salgsprovisjonen ligger vanligvis på mellom 1,5% til 3,5% av salgssummen. Den nøyaktige prisen kan imidlertid påvirkes av forskjellige faktorer, som størrelsen og verdiene til eiendommen, samt beliggenheten. I noen tilfeller kan megleren også kreve en fast avgift i tillegg til salgsprovisjonen. Det er derfor viktig å diskutere betingelser og priser grundig med eiendomsmegleren før man inngår en avtale.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Halden, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Halden kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Halden, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Halden

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.