Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Harstad: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Harstad? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Harstad

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Aktiv Eiendomsmegling

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

BoligPartner Eiendomsmegling

BoligPartner Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Eiendomsmegling er en profesjonell og erfaren eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av boliger. De har et bredt nettverk og god kjennskap til markedet, og fokuserer på å sikre en smidig og trygg eiendomstransaksjon for sine kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

EiendomsMegler 1 Harstad

Strandgata 7, 9405 Harstad

Strandgata 7, 9405 Harstad

EiendomsMegler 1 Harstad

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Harstad er en profesjonell eiendomsmegler som betjener Harstad og omkringliggende områder. Med ekspertise innen eiendom og et sterkt fokus på kundetilfredshet, jobber EiendomsMegler 1 Harstad hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner og enestående service.

DNB Eiendom Harstad

Sjøgata 5, 9405 Harstad

Sjøgata 5, 9405 Harstad

DNB Eiendom Harstad

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Harstad er en profesjonell eiendomsmegler som tilbyr tjenester innen salg og kjøp av eiendom i Harstad-området. Med sin ekspertise, erfaring og dedikerte team av meglere, sikrer de en trygg og effektiv eiendomshandel for kundene.

Garanti Eiendomsmegling Harstad

Magnusgate 1, Postboks 95 9404 Harstad

Magnusgate 1, Postboks 95 9404 Harstad

Garanti Eiendomsmegling Harstad

Meglerkontor

Garanti Eiendomsmegling er en pålitelig eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise på markedet. Vi leverer enestående tjenester til både kjøpere og selgere, og vårt dedikerte team jobber hardt for å sikre vellykkede eiendomstransaksjoner. Vi er stolte av vårt omdømme for å levere kvalitet, tillit og profesjonalitet til våre kunder.

EIE Harstad

HANS EGEDES GATE 2B, 9405 HARSTAD

HANS EGEDES GATE 2B, 9405 HARSTAD

EIE Harstad

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler i Harstad med høy lokal kunnskap i Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund, Evenes, Ibestad og Lødingen. Vi i EIE Harstad kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Harstad er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Harstad

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Harstad
No items found.

1. Boligmarkedet i Harstad

Harstad er en kommune i Troms og Finnmark fylke, og byen ligger vakkert til ved Trondheimsleia. Boligmarkedet i Harstad har vært stabilt de siste årene, med en jevn økning i boligprisene. Byen har et variert utvalg av boliger, fra moderne leiligheter til romslige eneboliger.Boligmarkedet i Harstad preges av en høy etterspørsel, da mange ønsker å bo i den naturskjønne byen med nærhet til både fjell og hav. Til tross for etterspørselen har Harstad klart å opprettholde en fornuftig balanse mellom tilbud og etterspørsel.Det er flere faktorer som bidrar til det positive boligmarkedet i Harstad. Byen har en sterk økonomi, med flere store arbeidsgivere innenfor ulike sektorer. Videre har Harstad en god infrastruktur, med gode veiforbindelser og et godt utbygd kollektivtilbud. Dette gjør det attraktivt å bo og jobbe i Harstad.

2. Eiendomsmegler Harstad

I Harstad finner du flere dyktige eiendomsmeglere som gjerne hjelper deg med å kjøpe eller selge bolig. Eiendomsmeglerne i Harstad har god kjennskap til det lokale markedet og kan gi deg råd og veiledning basert på deres erfaring og ekspertise.En god eiendomsmegler vil bistå deg gjennom hele prosessen, fra verdivurdering og markedsføring til visninger og kontraktsinngåelse. Eiendomsmeglerne i Harstad er profesjonelle og serviceinnstilte, og de vil jobbe for å oppnå best mulig resultat for deg som kunde.Når du velger en eiendomsmegler i Harstad, bør du ta hensyn til deres erfaring, kunnskap om markedet og omdømme i bransjen. Det kan være lurt å kontakte flere meglerfirmaer for å sammenligne tilbud og priser før du tar en avgjørelse.

3. Om Harstad

Harstad er en idyllisk by i Troms og Finnmark fylke, og er den største byen i regionen. Byen har i underkant av 25 000 innbyggere og har et trivelig og levende sentrum. Harstad har et godt utvalg av butikker, restauranter og kulturtilbud, samt flotte turområder og strender i nærheten.Boligmarkedet i Harstad har vært stabilt og attraktivt de siste årene, og det er et godt utvalg av boliger både i sentrum og i omkringliggende områder. Byen har også et godt utbygd skole- og barnehagetilbud, samt gode muligheter for fritidsaktiviteter både innendørs og utendørs.

4. Hva koster en eiendomsmegler i Harstad

Prisen for en eiendomsmegler i Harstad varierer i henhold til flere faktorer. En vanlig salgsprovisjon i Harstad ligger typisk på mellom 1.5% og 3.5% av salgssummen. Dette inkluderer vanligvis alle kostnader knyttet til salget, som annonsering, markedsføring, visninger og kontraktsinngåelse.Når det gjelder eiendomsmeglere i Harstad, kan prisen også påvirkes av plasseringen av boligen. Dersom boligen ligger i sentrum av Harstad eller i attraktive områder med høy etterspørsel, kan det være mer konkurransedyktige priser blant meglerne. På den andre siden kan boliger som ligger mer avsides til kreve mer innsats fra meglerens side, og derfor kan prisene variere noe.Det anbefales alltid å ta kontakt med flere eiendomsmeglere i Harstad for å få tilbud og vurdere priser før du bestemmer deg. Det er også viktig å diskutere vilkår og betingelser med megleren før du inngår en avtale for å sikre at du har en god forståelse av hva du får for prisen du betaler.

Skal du kjøpe bolig i Harstad? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Harstad, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Harstad kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Harstad, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Steder i nærheten av Harstad

No items found.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Lillian vet hva hun driver med!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian vet hva hun driver med!

Jeg har brukt Yasin Unal ved flere anledninger

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Jeg har brukt Yasin Unal ved flere anledninger

Vi er overbeviste om at vi plukket den beste!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Vi er overbeviste om at vi plukket den beste!

Dyktig megler!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Dyktig megler!

Anbefales

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Anbefales

Anbefales på det sterkeste

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales på det sterkeste

realistisk i sin vurdering

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

realistisk i sin vurdering

Pliktoppfyllende

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Pliktoppfyllende

Profesjonell megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Profesjonell megler

Oppfatter Daniel som en dyktig og kvalitetsbevisst megler som setter kunden i fokus

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Oppfatter Daniel som en dyktig og kvalitetsbevisst megler som setter kunden i fokus

Bra!

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Bra!

Meget dyktig eiendomsmegler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Meget dyktig eiendomsmegler

Dette takket være en fantastisk megler som Knut Øyvind Grytten, kan egentlig ikke få fullrost han nok, tusen takk!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Dette takket være en fantastisk megler som Knut Øyvind Grytten, kan egentlig ikke få fullrost han nok, tusen takk!

profesjonell megler

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

profesjonell megler

Daniel har akkurat solgt vår bolig til prisrekord

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel har akkurat solgt vår bolig til prisrekord

Han er kort sagt en dyktig selger som kan sitt fag

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Han er kort sagt en dyktig selger som kan sitt fag

Vi er meget fornøyd med mekler Michael Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er meget fornøyd med mekler Michael Myhre

Hyggelig, tilgjengelig og effektiv

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Hyggelig, tilgjengelig og effektiv

fremstår som en meget profesjonell megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

fremstår som en meget profesjonell megler

Hyggelig fyr! Grei pris

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Hyggelig fyr! Grei pris

Anbefales på det varmeste

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Anbefales på det varmeste

Albert er positiv, kunnskapsrik og kundefokusert.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Albert er positiv, kunnskapsrik og kundefokusert.

Allround Megler

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Allround Megler

Imøtekommende, engasjert og dyktig eiendomsmegler, som har strukket seg langt for å imøtekomme både oss som selgere og kjøperne.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Imøtekommende, engasjert og dyktig eiendomsmegler, som har strukket seg langt for å imøtekomme både oss som selgere og kjøperne.

bra oppfølging

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

bra oppfølging

beste megleren vi har møtt

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

beste megleren vi har møtt

han får mine varmeste anbefalinger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

han får mine varmeste anbefalinger

Dyktig og effektiv.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Dyktig og effektiv.

Strålende fornøyd!

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Strålende fornøyd!

Veldig fornøyd med valg av megler

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig fornøyd med valg av megler

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Så fornøyd med hvor tilgjengelig hun er, står på for å ordne visninger og alltid smilende

Takk for godt salg

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

Takk for godt salg

innbyder til tillit

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

innbyder til tillit

Vanvittig bra megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vanvittig bra megler

Veldig ryddig og hurtig. Veldig fornøyd med megler!

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Veldig ryddig og hurtig. Veldig fornøyd med megler!

solgt 9 dager etter første publisering

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

solgt 9 dager etter første publisering

Markus er topp i sin bransje

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus er topp i sin bransje

svært hjelpsom gjennom hele prosessen

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

svært hjelpsom gjennom hele prosessen

Profesjonell, hyggelig og tydelig megler

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Profesjonell, hyggelig og tydelig megler

Gir han mine sterkeste anbefalinger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Gir han mine sterkeste anbefalinger

Samarbeidet med Albert gikk svært bra fra begynnelse til slutt. Vil helt klart gi ham mine anbefalinger.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Samarbeidet med Albert gikk svært bra fra begynnelse til slutt. Vil helt klart gi ham mine anbefalinger.

Hyggelig, kjempedyktige og profesjonell megler

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Hyggelig, kjempedyktige og profesjonell megler

God oversikt over markedet i Trondheim

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

God oversikt over markedet i Trondheim

Hyggelig salg.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Hyggelig salg.

Svært profesjonell og ryddig!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Svært profesjonell og ryddig!

Kanon oppfølging av mulige kjøpere. Aktiv ift visninger og på tilbudssiden!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Kanon oppfølging av mulige kjøpere. Aktiv ift visninger og på tilbudssiden!

Ryddig og effektiv og et veldig godt salg

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

5

Ryddig og effektiv og et veldig godt salg

Vi har nå brukt Myre for 3. gang ved salg av eiendom

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi har nå brukt Myre for 3. gang ved salg av eiendom

Jeg valget Ole og hans kollega Kine Nesset som meglere da de viste stort engasjement og samtidig la frem en ryddig plan for salgsprosessen.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg valget Ole og hans kollega Kine Nesset som meglere da de viste stort engasjement og samtidig la frem en ryddig plan for salgsprosessen.

Trygg og god melger gjennom hele salgsprosessen.

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Trygg og god melger gjennom hele salgsprosessen.

Ole Sundnes har vært en veldig profesjonell og hyggelig megler å forholde seg til under salgsprosessen.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole Sundnes har vært en veldig profesjonell og hyggelig megler å forholde seg til under salgsprosessen.

vil absolutt anbefale Michael Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

vil absolutt anbefale Michael Myhre

Veldig fornøgd med salget.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Veldig fornøgd med salget.

Michael er tillitsfull og trygg megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael er tillitsfull og trygg megler

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma

Topp!

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Topp!

En bra mann som lever for jobben sin.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

En bra mann som lever for jobben sin.

«Best når det gjelder»

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

«Best når det gjelder»

Erfaren og kompetent gjennom hele prosessen

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Erfaren og kompetent gjennom hele prosessen

Meget fornøyd med Daniel Bruce Beadle

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd med Daniel Bruce Beadle

Takk for en særdeles vel gjennomført jobb!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Takk for en særdeles vel gjennomført jobb!

Yasin anbefaler jeg gjerne.

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin anbefaler jeg gjerne.

Ryddig salgsprossess fra start til slutt

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Ryddig salgsprossess fra start til slutt

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Ingen ting å utsette, profesjonell og hyggelig fra start til slutt.

Følte oss godt ivaretatt under hele prosessen

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Følte oss godt ivaretatt under hele prosessen

Meget fornøyd ingen ting og klage på.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Meget fornøyd ingen ting og klage på.

Yasin har levert et solid stykke arbeid

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin har levert et solid stykke arbeid

Jeg er veldig fornøyd med jobben Ole gjorde med salget av min leilighet

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg er veldig fornøyd med jobben Ole gjorde med salget av min leilighet

Godt samarbeid med en profesjonell megler.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Godt samarbeid med en profesjonell megler.

En megler som overstiger forventninger!

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

En megler som overstiger forventninger!

Grytten har til de grader svart til forventningene. Tilgjengelig. Rask. Nøyaktig. Punktlig. Høflig framferd kombinert med et representativt ytre.

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Grytten har til de grader svart til forventningene. Tilgjengelig. Rask. Nøyaktig. Punktlig. Høflig framferd kombinert med et representativt ytre.

Anbefales av oss!!

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Anbefales av oss!!

Ingen bekymringer :)

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Ingen bekymringer :)

Jeg er svært godt fornøyd med Yasin Unal

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Jeg er svært godt fornøyd med Yasin Unal

God oppfølging gjennom prosessen

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

God oppfølging gjennom prosessen

Alltid det lille ekstra!

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Alltid det lille ekstra!

André har gjort en fantastisk jobb gjennom hele salgsprosessen.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

André har gjort en fantastisk jobb gjennom hele salgsprosessen.

Engasjert, ryddig, profesjonell med lokalkunnskap

Malene Sunde

Eiendomsmegler

5

Engasjert, ryddig, profesjonell med lokalkunnskap

Engasjert og tillitsvekkende

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

Engasjert og tillitsvekkende

Mikael Myhre gjorde en utmerket jobb.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Mikael Myhre gjorde en utmerket jobb.

Godt samarbeid.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Godt samarbeid.

Utrolig dyktig og alltid tilgjengelig!

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

5

Utrolig dyktig og alltid tilgjengelig!

Michael er en meget erfarende megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael er en meget erfarende megler

Takk Yasin❤️

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Takk Yasin❤️

Anbefales!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales!

super fornøyd med Marius

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

super fornøyd med Marius

trygghet og tillitten vokste

Håvard Andreas Midtsjø

Eiendomsmegler

5

trygghet og tillitten vokste

Utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler med god kunnskap om markedet.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler med god kunnskap om markedet.

Redelig

Alexander Skarpeid Lindland

Eiendomsmegler

5

Redelig

Daniel Lanto ga oss gåde råd underveis og sørget for alt gikk knirkefritt.

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Daniel Lanto ga oss gåde råd underveis og sørget for alt gikk knirkefritt.

Vi er meget fornøyde med at valgte Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi er meget fornøyde med at valgte Michael

Lillian er meget serviceinnstillt og proaktiv

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian er meget serviceinnstillt og proaktiv

Profesjonell og upåklagelig service

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Profesjonell og upåklagelig service

Stort engasjement og flink megler

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Stort engasjement og flink megler

Markus gjorde en svært god jobb!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus gjorde en svært god jobb!

Følger godt opp

Erik Bryn Johannessen

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

5

Følger godt opp

Fantastic service! 100% recommend

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fantastic service! 100% recommend

Michael skapte umiddelbar trygghet

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael skapte umiddelbar trygghet

Dyktig megler som sitter på mye kunnskap og erfaring

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Dyktig megler som sitter på mye kunnskap og erfaring

oppfattes av oss som både diskret og målrettet

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

oppfattes av oss som både diskret og målrettet

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.