Få tilbud fra megler

Eiendomsmeglere i Hitra

Sammenlign eiendomsmeglere og deres kontorer i Hitra. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Hitra

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Anders Heggstad

Verifisert

Premium

. av meglere

Anders Heggstad

Avdelingsleder og Eiendomsmegler

false
false

Megler hos Heimdal Eiendomsmegling

Hei! Kjøp og salg av eiendommen er ikke noe man gjør til hverdag. Det er tross alt en av de største investeringene man gjør i privatøkonomien. Når man først skal gjøre det, må det gjøres ordentlig. Her er det mange store beslutninger som skal tas. Det er derfor ekstremt viktig at man starter med å velge riktig megler den dagen du står foran et boligbytte. Man har alle hørt historier om venner og bekjente som har hatt kjempegode boligsalg. La meg hjelpe deg til å bli en av disse. Et av kjennetegnene på et godt boligsalg er forberedelser. Da snakker jeg om forberedelser fra både meglers og oppdragsgivers side. Her er det mye som kan gjøres for at nettopp du skal sitte igjen med den høyeste prisen etter endt salg. Jeg er en energisk, ærlig og systematisk nordlending som har bosatt seg i Trondheim. Som eiendomsmegler lever jeg av fornøyde kunder. De siste årene har jeg jobbet systematisk med å spesialisere meg på å selge bolig av alle typer i Orkanger og omegn. Spesialisering og skreddersydde løsninger mener jeg fører til en større sannsynlighet for at kundene mine får en god pris til slutt. Dette er jo noe vi begge er ute etter og er alltid mitt mål som din megler. Jeg har stort fokus på at fremstillingen av annonsen din skal være optimal. Fremstilling av boligen og en strukturert jobb ut mot interessentene er noe av det viktigste ved et boligsalg. Kombinerer vi disse to med en god markedsføring og med meg på laget. Da har du en sterk grunnmur for et godt og sikkert boligsalg.

boligsalg

Dette beløpet indikerer gj.snitt prisen for boligsalgene til Anders Heggstad.

kr

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Aktiv Eiendomsmegling

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Thorvald Meyers gate 44, Oslo

Aktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Aktiv Eiendomsmegling er en profesjonell megler som tilbyr effektiv og personlig service. Med sin ekspertise og omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet, er de dedikert til å hjelpe kundene med å oppnå best mulig resultat. Med fokus på kvalitet og tillit, er Aktiv Eiendomsmegling det ideelle valget for en smidig eiendomshandel.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Aktiv Kystregionen

Øragata 5, Kyrksæterøra

Øragata 5, Kyrksæterøra

Aktiv Kystregionen

Meglerkontor

Aktiv Kystregionen er en anerkjent eiendomsmegler i området, spesialisert innenfor salg og kjøp av eiendommer langs kysten. Med vår erfaring og ekspertise hjelper vi våre kunder med å finne drømmeboligen ved sjøen eller realisere salget av deres eiendommer.

BoligPartner Hitra

Torget 3, 7244 Hitra

Torget 3, 7244 Hitra

BoligPartner Hitra

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

BoligPartner Hitra er en velrenommert eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service til kunder på Hitra og omkringliggende områder. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshet, hjelper de med kjøp og salg av boliger, samt bistår i alle aspekter av eiendomstransaksjoner.

Viser 1 - 12 av 241 eiendommer, siste 12 månedene, sortert etter nyeste først.

Boligsalg i Hitra

Boligtype

Velg en eller fler

Prisklasse

Sum og høyere <

0 kr

Størrelse

Størrelse og høyere <

25

Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingen boligsalg

No items found.
Ingen boligsalg i Hitra

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Viser 1 - 12 av omtaler, sortert etter nyeste først.

Omtaler fra selgere og kjøpere i Hitra

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Hitra er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Hitra

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Hitra

Boligmarkedet i Hitra har opplevd en jevn økning de siste årene. Med sin idylliske beliggenhet ved Trondheimsleia og det vakre kystlandskapet, tiltrekker Hitra både lokale kjøpere og de som ser etter en feriebolig ved sjøen. Det er et godt utvalg av boliger i ulike prisklasser, fra små hytter til større eneboliger.

Eiendomsmegler Hitra

Dersom du vurderer å selge eller kjøpe eiendom i Hitra, er det lurt å kontakte en erfaren eiendomsmegler som kjenner markedet godt. En dyktig eiendomsmegler kan hjelpe deg med å finne den rette eiendommen til riktig pris, og sørge for en smidig og trygg salgsprosess.

Om Hitra

Hitra er en idyllisk kommune som ligger i Trøndelag fylke. Den har en befolkning på rundt 4 500 innbyggere, og er kjent for sin vakre natur, rike kulturarv og gode fiskemuligheter. Hitra er også kjent som Norges største øy utenfor fastlandet.

Boligmarkedet i Hitra har vært stabilt de siste årene, med en jevn prisvekst. Den vakre naturen og nærheten til sjøen gjør at mange ønsker å bosette seg her eller ha en fritidsbolig på øya. Området er spesielt populært blant fiskere og naturelskere som ønsker å nyte det beste av kystnatur og marineliv.

Hva koster en eiendomsmegler i Hitra

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Hitra ligger vanligvis på rundt 1,5% til 3,5% av salgssummen. Den eksakte provisjonen kan variere avhengig av eiendommens verdi og kompleksitet, samt meglerens erfaring og omdømme.

Plasseringen av eiendommen i Hitra kan også påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. Dersom eiendommen er attraktivt beliggende ved sjøen eller har en spektakulær utsikt, kan megleren muligens ta seg litt mer betalt på grunn av den høyere etterspørselen etter slike eiendommer.

Det er viktig å diskutere provisjonen med eiendomsmegleren i forkant, slik at du har en tydelig avtale og forståelse av hva du kan forvente av kostnader i forbindelse med salget av eiendommen din.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Hitra, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Hitra kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Hitra, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Hitra

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1002 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.