Sammenlign eiendomsmeglere i Hvaler

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Hvaler. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Hvaler

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Anne Margrete Jonassen

Premium

Premium

Anne Margrete Jonassen

Eiendomsmeglerfullmektig

Aktiv Fredrikstad og Hvaler
Anne Margrete Jonassen er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Eiendomsmeglerfullmektig. Anne Margrete Jonassen er også rangert på 423 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Anne Margrete Jonassen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Anne Margrete Jonassen er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Eiendomsmeglerfullmektig. Anne Margrete Jonassen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
423. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Eirik Rotegård Rønning

Premium

Premium

Eirik Rotegård Rønning

Eiendomsmeglerfullmektig

Aktiv Fredrikstad og Hvaler
Eirik Rotegård Rønning er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Eiendomsmeglerfullmektig. Eirik Rotegård Rønning er også rangert på 424 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Eirik Rotegård Rønning har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Eirik Rotegård Rønning er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Eiendomsmeglerfullmektig. Eirik Rotegård Rønning har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
424. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Lars-Ketil Liane

Premium

Premium

Lars-Ketil Liane

Eiendomsmegler MNEF

Aktiv Fredrikstad og Hvaler
Lars-Ketil Liane er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Eiendomsmegler MNEF. Lars-Ketil Liane er også rangert på 425 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Lars-Ketil Liane har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Lars-Ketil Liane er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Eiendomsmegler MNEF. Lars-Ketil Liane har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
425. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Samra Delic

Premium

Premium

Samra Delic

Salgsleder - Partner - Eiendomsmegler MNEF

Aktiv Fredrikstad og Hvaler
Samra Delic er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Salgsleder - Partner - Eiendomsmegler MNEF. Samra Delic er også rangert på 426 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Samra Delic har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Samra Delic er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Salgsleder - Partner - Eiendomsmegler MNEF. Samra Delic har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
426. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Jens August Larsen

Premium

Premium

Jens August Larsen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Aktiv Fredrikstad og Hvaler
Jens August Larsen er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Daglig leder / Eiendomsmegler. Jens August Larsen er også rangert på 427 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Jens August Larsen har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Jens August Larsen er ansatt hos Aktiv Fredrikstad og Hvaler som Daglig leder / Eiendomsmegler. Jens August Larsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
427. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Hvaler

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aktiv Fredrikstad og Hvaler

Arne Stangebyes gate 11, 1607 Fredrikstad

Arne Stangebyes gate 11, 1607 Fredrikstad

Aktiv Fredrikstad og Hvaler

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

I hjertet av Fredrikstad sentrum finner du din lokale eiendomsmegler. Vårt dedikerte team har omfattende erfaring og bred kompetanse innen salg av ulike typer eiendommer, og vi er eksperter på Fredrikstad og området rundt. Ta kontakt i dag for en uforpliktende befaring eller en hyggelig samtale om din bolig. Vi er her for å hjelpe deg med dine eiendomsbehov.

Beste og billigste eiendomsmegler i Hvaler

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Hvaler. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Hvaler og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Hvaler basert på positive anmeldelser (2024).
Anne Margrete Jonassen
Anne Margrete Jonassen (0 anmeldelser)
Eirik Rotegård Rønning
Eirik Rotegård Rønning (0 anmeldelser)
Lars-Ketil Liane
Lars-Ketil Liane (0 anmeldelser)
Samra Delic
Samra Delic (0 anmeldelser)
Jens August Larsen
Jens August Larsen (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Hvaler

Hvaler er en idyllisk øykommune som ligger i Østfold, helt sør i Norge. Med sin vakre skjærgård, lange strender og rike kulturarv, er Hvaler et attraktivt sted å bosette seg for de som søker ro og nærhet til naturen.

Boligmarkedet i Hvaler har opplevd en positiv utvikling de siste årene. Etterspørselen etter boliger, spesielt hytter og fritidseiendommer, har økt som følge av den naturskjønne beliggenheten og det avslappende miljøet på øyene. Hvaler tiltrekker seg både lokale kjøpere og de som ønsker å investere i en unik fritidsbolig.

Det er et bredt spekter av boliger tilgjengelig på markedet i Hvaler. Alt fra moderne leiligheter og eneboliger til sjarmerende hytter ved sjøen. Prisene for boliger varierer avhengig av beliggenhet, størrelse og tilstand. Hvaler har også attraktive tomter tilgjengelig for de som ønsker å bygge sin egen drømmebolig.


Eiendomsmegler Hvaler

Når du skal kjøpe eller selge en eiendom i Hvaler, kan det være en fordel å kontakte en erfaren eiendomsmegler som har god lokalkunnskap. En dyktig eiendomsmegler vil kunne veilede deg gjennom hele prosessen, fra verdivurdering til kontraktsinngåelse.

Eiendomsmeglere i Hvaler har et godt nettverk og mange års erfaring med det lokale boligmarkedet. De kan gi deg råd og informasjon om priser, markedsutvikling og salgsstrategier som er spesifikke for Hvaler. Med sin ekspertise kan de hjelpe deg med å finne riktig kjøper eller selger, og sikre en trygg og effektiv transaksjon.


Om Hvaler

Hvaler kommune består av flere øyer, holmer og skjær, og har en samlet befolkning på rundt 4 000 innbyggere. Kommunen er kjent for sitt varierte dyreliv og vakre naturområder, inkludert flere vernede områder og nasjonalparker.

I tillegg til den unike naturen, tilbyr Hvaler mange fritidsaktiviteter for både fastboende og tilreisende. Øyene har flotte turområder, muligheter for fiske og båtliv, samt flere idrettsanlegg og kulturarrangementer gjennom året. Det er også gode muligheter for å oppleve den lokale kystkulturen gjennom museum og arrangementer.


Hva koster en eiendomsmegler i Hvaler

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Hvaler ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Dette kan variere avhengig av flere faktorer, blant annet plasseringen av eiendommen.

Beliggenheten i Hvaler kan påvirke hva eiendomsmegleren vil ta seg betalt. For eksempel kan eiendommer som ligger i mer attraktive områder eller med spesielle utsikter ha høyere provisjonssatser. Det er derfor viktig å diskutere provisjonen med eiendomsmegleren og få en tydelig avtale på forhånd.

Det kan være lurt å innhente tilbud fra flere ulike eiendomsmeglere i Hvaler for å sammenligne priser og tjenester. På den måten kan du finne en megler som passer dine behov og gir deg den beste mulige avtalen.

Billigste eiendomsmegler i Hvaler

Velger du en eiendomsmegler i Hvaler med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Hvaler som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Hvaler med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Hvaler?

I Hvaler er det 2043 eneboliger, 113 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 183 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Hvaler er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Hvaler, i tillegg finnes det også 4334 hytter og fritidsboliger i Hvaler.

Hvordan er det å bo i Hvaler?

I Hvaler er det 4787 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Hvaler? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Hvaler, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Hvaler, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Hvaler kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Hvaler, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Hvaler

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.