Sammenlign eiendomsmeglere i Karmøy

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Karmøy. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Karmøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Karmøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meglerhuset Rele

Haraldsgaten 139, 5527 Haugesund

Haraldsgaten 139, 5527 Haugesund

Meglerhuset Rele

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Meglerhuset Rele er en anerkjent eiendomsmegler med lang erfaring og ekspertise innenfor salg og kjøp av boliger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre våre kunders suksess. Velg Meglerhuset Rele for en trygg og effektiv eiendomshandel.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Karmøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Karmøy

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Karmøy

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Karmøy er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Karmøy

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Karmøy

Karmøy er en kommune i Rogaland fylke i Norge. Den er kjent for sine vakre kystområder, flotte natur og industrihistorie. Boligmarkedet i Karmøy er variert, med et bredt utvalg av både nye og eldre boliger.

I de siste årene har boligmarkedet på Karmøy vært preget av stabilitet og moderat prisøkning. Det har vært et jevnt og stabilt tilbud av boliger i ulike prisklasser, noe som har gjort det attraktivt for både unge familier og eldre å bosette seg i området. Det er også verdt å nevne at Karmøy har en lav arbeidsledighet, og dette har hatt en positiv innvirkning på boligmarkedet.

Eiendomsmegler Karmøy

Når det kommer til eiendomsmeglere i Karmøy, finnes det flere erfarne og profesjonelle aktører som kan hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom. Eiendomsmeglerne i Karmøy har god kjennskap til markedet og kan gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen.

Eiendomsmeglere i Karmøy tilbyr tjenester som verdivurdering, annonsering, visning og budgivning. De kan også hjelpe med å sikre en trygg og effektiv transaksjon. De fleste eiendomsmeglere i Karmøy har et bredt nettverk og kan derfor matche kjøpere med selgere på en effektiv måte.


Om Karmøy

Karmøy er en kommune som ligger på Karmøya, vest i Rogaland fylke. Kommunen har omtrent 43 000 innbyggere, og er en del av Haugalandet regionen. Karmøy har en historie som strekker seg tilbake til vikingtiden, og har derfor en unik kulturell arv.

Byen preges av vakker natur og varierte landskap, med alt fra idylliske strender til majestetiske fjell. Karmøy har også et variert næringsliv, med blant annet skipsbygging, olje- og gassindustri, landbruk og turisme.

De siste årene har Karmøy opplevd en jevn befolkningsvekst, noe som har bidratt til et aktivt boligmarked. Kommunen har også gode infrastrukturfasiliteter, som veier, skoler, butikker og offentlige tjenester, noe som gjør det til et attraktivt sted å bo.


Hva koster en eiendomsmegler i Karmøy

Prisen for tjenestene til en eiendomsmegler i Karmøy varierer, men salgsprovisjonen ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgsprisen på eiendommen. Den nøyaktige prisen avhenger av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen.

I noen tilfeller kan eiendomsmeglere i mer populære og attraktive områder ta seg betalt en høyere provisjon, da etterspørselen etter eiendommer er større. På samme måte kan megleren være mer fleksibel med prisene i mindre etterspurte områder.

Det er viktig å merke seg at prisen på eiendomsmeglerens tjenester også kan variere avhengig av hvilke tjenester som leveres. Noen meglerfirmaer kan tilby tilleggstjenester som markedsføringsstrategier, fotografering av eiendommen og juridisk assistanse, som kan påvirke den totale prisen.

Hvordan er markedet i Karmøy?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Karmøy med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Karmøy er det 15191 eneboliger, 1861 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 1150 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Karmøy er 19723 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 31154 kr.
I fjor ble det også solgt 355 eneboliger, og 131 leiligheter i Karmøy.

Hvordan er det å bo i Karmøy?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Karmøy, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Karmøy kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Karmøy, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Karmøy

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.