Sammenlign eiendomsmeglere i Lillehammer

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Lillehammer. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Lillehammer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Lillehammer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal, avd. Lillehammer

Storgata 54, 2609 LILLEHAMMER

Storgata 54, 2609 LILLEHAMMER

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal, avd. Lillehammer

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal, avd. Lillehammer, er en anerkjent eiendomsmegler med ekspertise innen boligsalg og eiendomsforvaltning. De tilbyr profesjonell rådgivning og skreddersydde løsninger som oppfyller kundenes behov i Lillehammer og nærliggende områder.

DNB Eiendom Lillehammer

Kirkegata 72 - 74, 2609 Lillehammer

Kirkegata 72 - 74, 2609 Lillehammer

DNB Eiendom Lillehammer

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Lillehammer er en pålitelig eiendomsmegler med omfattende kunnskap om Lillehammer-området. De tilbyr profesjonell og personlig service til både kjøpere og selgere, og hjelper kundene med å oppnå best mulig resultat ved eiendomstransaksjoner.

DNB Eiendom Lillehammer Fritid

Kirkegata 72 - 74, 2609 Lillehammer

Kirkegata 72 - 74, 2609 Lillehammer

DNB Eiendom Lillehammer Fritid

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Lillehammer Fritid tilbyr profesjonell eiendomsmegling for fritidsboliger i Lillehammer-området. Med sin omfattende kunnskap om lokalområdet og et dedikert team av erfarne meglere, er de klare til å hjelpe deg med å finne drømmefritidsboligen. Ta kontakt med DNB Eiendom Lillehammer Fritid for en trygg og effektiv eiendomshandel.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Lillehammer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Lillehammer

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Lillehammer

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Lillehammer

Lillehammer, kjent for sine vakre fjell og idylliske omgivelser, er en populær destinasjon for både turister og fastboende. Boligmarkedet i Lillehammer har vært stabilt de siste årene, med et jevnt antall kjøp og salg av eiendommer.

Byen tiltrekker seg kjøpere som søker etter et trivelig og trygt miljø å bo i, samtidig som de ønsker tilgang til flotte naturområder og et variert kulturtilbud. Eiendomsmarkedet i Lillehammer består av alt fra moderne leiligheter i sentrum til sjarmerende eneboliger i utkanten av byen.

Eiendomsmegler Lillehammer

Når du skal kjøpe eller selge en eiendom i Lillehammer, er det viktig å ha en pålitelig og erfaren eiendomsmegler ved din side. En god eiendomsmegler i Lillehammer kjenner det lokale markedet godt og kan gi deg råd og veiledning basert på sin ekspertise.

En dyktig eiendomsmegler vil hjelpe deg med å finne riktig prissetting for din eiendom, markedsføre den på en effektiv måte og bistå med alle nødvendige papirarbeider og kontraktsforhandlinger. Ved å samarbeide med en eiendomsmegler i Lillehammer kan du føle deg trygg på at salgsprosessen vil gå smidig og profesjonelt.

Om Lillehammer

Lillehammer er en pittoresk by beliggende i Innlandet fylke i Norge. Byen har en befolkning på rundt 28 000 innbyggere, og er kjent for å være vertskap for de olympiske vinterleker i 1994.

Boligmarkedet i Lillehammer har opplevd en jevn økning de siste årene, som følge av etterspørselen fra både lokalbefolkningen og tilflyttere. Byen har et variert utvalg av eiendommer å tilby, fra moderne leiligheter og rekkehus til tradisjonelle eneboliger.

Lillehammer byr også på et godt utvalg av skoler, butikker, restauranter og kulturtilbud. Den naturskjønne beliggenheten ved foten av fjellene ga byen en unik attraksjon, og mange velger å bosette seg her på grunn av det vakre landskapet og muligheten for friluftsaktiviteter sommer som vinter.

Hva koster en eiendomsmegler i Lillehammer

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Lillehammer varierer vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan avhenge av flere faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen.

I sentrum av Lillehammer, hvor det er høyere etterspørsel og konkurranse om boliger, kan megleren ta seg betalt i øvre del av skalaen. På den annen side kan meglerhonoraret være lavere i utkanten av byen, der et mindre marked kan kreve lavere provisjoner for å tiltrekke seg kjøpere.

Det er viktig å huske på at prisen på eiendomsmeglerens tjenester ikke bare avhenger av provisjonen, men også av den kompetansen og erfaringen megleren bringer til bordet. Det er verdt å investere i en pålitelig og profesjonell eiendomsmegler for å sikre en vellykket eiendomstransaksjon i Lillehammer.

Hvordan er markedet i Lillehammer?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Lillehammer med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Lillehammer er det 6813 eneboliger, 2002 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 1969 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Lillehammer er 30096 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 50180 kr.
I fjor ble det også solgt 168 eneboliger, og 154 leiligheter i Lillehammer, i tillegg finnes det også 1742 hytter og fritidsboliger i Lillehammer.

Hvordan er det å bo i Lillehammer?

I Lillehammer er det 28768 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Lillehammer? Da kan det være greit å få med seg at hele 99.5% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Lillehammer, også er 49.6% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Lillehammer, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Lillehammer kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Lillehammer, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Lillehammer

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.