Få tilbud fra megler

Eiendomsmegler Lillestrøm: De 12 beste i 2024

Leter du etter den beste eiendomsmegleren i Lillestrøm? Utforsk flere meglerkjeder hos Meglerbasen.no for å finne megleren som passer for deg. Les omtaler, velg mellom dyktige eiendomsmeglere og få tilbud enkelt.

Se 25 meglere og 10 meglerkontorer

Eiendomsmeglere i Lillestrøm

Filter +

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
DNB Eiendom

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

Hver avdeling har egen adresse (Se listen under)

DNB Eiendom

Meglerkontor

DNB Eiendom er en ledende eiendomsmegler med fokus på kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr en omfattende tjenesteportefølje som dekker salg, kjøp og verdivurdering av boliger og næringslokaler. Med vår kunnskap og erfaring sørger vi for en trygg og effektiv eiendomshandel for våre kunder.

Eiendomsmegler 1

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Ruseløkkveien 36 0251 OSLO Postboks 1441, Vika 0115 OSLO

Eiendomsmegler 1

Meglerkontor

Eiendomsmegler 1 er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler som leverer førsteklasses tjenester til kundene sine. Med sin omfattende kunnskap om eiendomsmarkedet og sterke forhandlingsferdigheter, gir de profesjonell veiledning og hjelp til å selge eller kjøpe eiendommer. Med Eiendomsmegler 1 kan du føle deg trygg på at dine eiendomstransaksjoner blir håndtert

Eie Eiendomsmegling

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

KARENSLYST ALLÉ 49, OSLO, NORGE

Eie Eiendomsmegling

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med stor kunnskap og erfaring innenfor boligmarkedet. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og har et stort nettverk av kjøpere og selgere. Vår mål er å gi våre kunder en enkel og trygg salgs- eller kjøpsprosess, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Partners Eiendomsmegling

Partners Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmegler som tilbyr profesjonell og personlig service. Med fokus på kundenes behov og ønsker, sikrer de en smidig og effektiv salgsprosess. Med lang erfaring og høy kompetanse er de ledende innen eiendomsbransjen.

Proaktiv Eiendomsmegling

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Løvenskioldsgt. 23, Oslo

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkontor

Proaktiv Eiendomsmegling er en velrenommert kjede av eiendomsmeglere som fokuserer på kvalitet. Kjeden er spesielt sterk i områder med høy befolkningstetthet i landet. På denne nettsiden kan du utforske mer om denne eiendomsmeglerkjeden og sammenligne den med andre meglere i ditt område. Deretter har du muligheten til å motta kostnadsfrie og uforpliktende tilbud fra ulike meglere.Proaktiv Eiendomsmegling er en anerkjent eiendomsmeglerkjede som har spesialisert seg i områder med høy befolkningstetthet rundt i landet. Proaktiv tilbyr omfattende meglertjenester for en rekke eiendomstyper, inkludert boliger, kommersielle eiendommer og prosjektsalg. Eiendomsmeglerkjeden har en imponerende stab på omtrent 130 dedikerte medarbeidere og har etableringer i flere byer, deriblant Oslo, Asker, Holmestrand, Lillestrøm, Jessheim, Lørenskog, Trondheim, Heimdal, Moholt, Bergen, Voss, Stavanger og Sandnes.

EIE Lillestrøm

STORGATA 29, 2000 LILLESTRØM

STORGATA 29, 2000 LILLESTRØM

EIE Lillestrøm

Meglerkontor

Møt en eiendomsmegler på Lillestrøm med høy lokal kunnskap, som kjenner Romerike veldig godt. Vi i EIE Lillestrøm kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge. Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs. Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.

Utleiemegleren Lillestrøm

Torvet 3, 2001 Lillestrøm

Torvet 3, 2001 Lillestrøm

Utleiemegleren Lillestrøm

Meglerkontor

Utleiemegleren Lillestrøm er et pålitelig og profesjonelt eiendomsmeglerfirma som spesialiserer seg på utleie av boliger i Lillestrøm og omkringliggende områder. Med et dedikert og erfarent team fokuserer de på å finne de beste leietakerne for eiendomseierne og sikre en sømløs og effektiv utleieprosess.

Aktiv Lillestrøm

Torvet 5, Lillestrøm

Torvet 5, Lillestrøm

Aktiv Lillestrøm

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Aktiv Lillestrøm er en ledende eiendomsassistentservice som hjelper bedrifter og privatpersoner med å finne egnede lokaler og eiendommer i Lillestrøm-området. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og profesjonell bistand gjennom hele prosessen, og vår ekspertise og nettverk sikrer en effektiv og vellykket eiendomssøk.

Aktiv Sørumsand

Sørumsandvegen 66, 1920 Sørumsand

Sørumsandvegen 66, 1920 Sørumsand

Aktiv Sørumsand

Meglerkontor

Aktiv Sørumsand er en anerkjent eiendomsmegler på Sørumsand. Med et erfarent team av eiendomsmeglere tilbyr de profesjonell og personlig service til både kjøpere og selgere. Enten du ønsker å kjøpe eller selge eiendom i området, kan du stole på Aktiv Sørumsand for å få en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Aktiv Prosjektmegling Romerike Øst

Trondheimsvegen 86, Jessheim

Trondheimsvegen 86, Jessheim

Aktiv Prosjektmegling Romerike Øst

Meglerkontor

Aktiv Prosjektmegling Romerike Øst er en eiendomsmegler med fokus på prosjektmegling i Romerike-området. De tilbyr profesjonell og kommersiell rådgivning til utviklere, entreprenører og investorer i forbindelse med salg og markedsføring av nye boligprosjekter.

DNB Eiendom Lillestrøm

Kanalveien 18, 2004 Lillestrøm

Kanalveien 18, 2004 Lillestrøm

DNB Eiendom Lillestrøm

Meglerkontor

DNB Eiendom Lillestrøm er en pålitelig eiendomsmegler med omfattende kunnskap om Lillestrøm og omegn. Vi tilbyr profesjonell og personlig service, og hjelper våre kunder med å kjøpe eller selge sin eiendom på en effektiv og trygg måte. Vi legger vekt på god kommunikasjon, tillit og fleksibilitet for å sikre den

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Lillestrøm er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Lillestrøm

Tall fra SSB.no

Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Boliger solgt i Lillestrøm
No items found.

Boligmarkedet i Lillestrøm

Lillestrøm er en attraktiv by for boligkjøpere, og boligmarkedet har vært stabilt og i vekst de siste årene. Med sin beliggenhet kun 18 kilometer øst for Oslo sentrum, tilbyr Lillestrøm et godt utvalg av boliger for både barnefamilier, unge profesjonelle og eldre mennesker.


Eiendomsmegler Lillestrøm

Når du skal selge eller kjøpe en eiendom i Lillestrøm, er det viktig å samarbeide med en pålitelig og erfaren eiendomsmegler. Eiendomsmeglerne i Lillestrøm har god kunnskap om markedet i området og kan hjelpe deg med å finne riktig pris og markedsvurdering for din eiendom.


Om Lillestrøm

Lillestrøm er en by og kommune i Akershus fylke, og er en del av Stor-Oslo. Med en befolkning på rundt 15 000 innbyggere, er Lillestrøm en livlig og voksende by med et rikt kulturliv og gode kollektivforbindelser. Byen er også kjent for sitt årlige arrangement, Norges Varemesse, som tiltrekker seg besøkende og utstillere fra hele landet.

Boligmarkedet i Lillestrøm har opplevd en jevn økning de siste årene, drevet av etterspørsel fra både lokalbefolkningen og tilflyttere som søker en mer rolig og familievennlig atmosfære utenfor Oslo by. Med en rekke skoler, barnehager, parker og fritidsaktiviteter, er Lillestrøm et populært valg blant barnefamilier.


Hva koster en eiendomsmegler i Lillestrøm

Prisen for en eiendomsmegler i Lillestrøm varierer avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, plassering og den enkelte meglerens prissetting. Salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen.

Plasseringen i Lillestrøm kan påvirke hva megleren vil ta seg betalt. Sentrumsnære eiendommer eller boliger i populære nabolag kan kommandere en høyere salgsprovisjon på grunn av høy etterspørsel og attraktivitet. Det er viktig å vurdere både prisen og tjenestene megleren tilbyr før du velger hvilken eiendomsmegler du ønsker å samarbeide med i Lillestrøm.

Skal du kjøpe bolig i Lillestrøm? Sjekk spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Lillestrøm, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Lillestrøm kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Lillestrøm, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Få gratis tilbud

Meglerbasen kan sette deg i kontakt med opptil fem lokale meglere. Fyll ut vår gratis skjema å få et uforpliktende tilbud.

Steder i nærheten av Lillestrøm

No items found.

Nye omtaler på Meglerbasen

Les anmeldelser av eiendomsmeglere

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma

Geir Einar Moen

Eiendomsmegler

5

Fantastisk eiendomsmeglingsfirma

Salget ble gjennomført på en meget profesjonell måte.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Salget ble gjennomført på en meget profesjonell måte.

Yasin är en professionell och duktig

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Yasin är en professionell och duktig

Ole er klar og tydelig, og fremstår som en svært profesjonell megler.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Ole er klar og tydelig, og fremstår som en svært profesjonell megler.

Utrolig fornøyd!

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Utrolig fornøyd!

Samarbeidet med megler gikk knirkefritt

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Samarbeidet med megler gikk knirkefritt

Ypperlig oppfølging og fantastisk kundeservice

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Ypperlig oppfølging og fantastisk kundeservice

Hadde full tillitt til hans vurderinger

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Hadde full tillitt til hans vurderinger

Anbefales!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anbefales!

Veldig fornøyd kunde

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Veldig fornøyd kunde

Nøkkelordet er oppfølging!

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Nøkkelordet er oppfølging!

Michael tørr å være ærlig med kundene sine

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael tørr å være ærlig med kundene sine

Hyggelig og profesjonell

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Hyggelig og profesjonell

Michael skapte umiddelbar trygghet

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael skapte umiddelbar trygghet

Bryr seg oppriktig om faget han driver

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Bryr seg oppriktig om faget han driver

Alltid tilgjengelig, hyggelig og ryddig i samarbeidet i hele prosessen

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Alltid tilgjengelig, hyggelig og ryddig i samarbeidet i hele prosessen

En megler man kan stole 100% på

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

En megler man kan stole 100% på

Flink til å tilrettelegge - Svært dyktig megler

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Flink til å tilrettelegge - Svært dyktig megler

Svært god megler og vil gjerne anbefale ham til andre

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Svært god megler og vil gjerne anbefale ham til andre

Meget fornøyd

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd

Lokalkjent megler som holder tett oppfølging og er tilgjengelig for deg

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Lokalkjent megler som holder tett oppfølging og er tilgjengelig for deg

Veldig godt planlagt og veldig effektiv salgsprosess.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Veldig godt planlagt og veldig effektiv salgsprosess.

Kjent for å ha et stort nettverk. Anbefales!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Kjent for å ha et stort nettverk. Anbefales!

ble solgt etter første visning og OVER prisantydning i et dårlig marked!!!!

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

ble solgt etter første visning og OVER prisantydning i et dårlig marked!!!!

Meget  fornøyde

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Meget fornøyde

Profesjonell

Christoffer Frøyland

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

5

Profesjonell

Svært rask og proaktiv

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

5

Svært rask og proaktiv

Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger.

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

4

Lillian er ryddig og strukturert i måten hun arbeider på, som bygger tillitt for selger.

Megleren opptrer profesjonell og trygg

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Megleren opptrer profesjonell og trygg

Jeg fikk hjelp av Ole til å selge en leilighet i et noe tregt boligmarked.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Jeg fikk hjelp av Ole til å selge en leilighet i et noe tregt boligmarked.

Michael har solgt to hus for oss

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael har solgt to hus for oss

Michael var fin å samarbeide med

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael var fin å samarbeide med

Fantastik proffesionel erfaring.

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fantastik proffesionel erfaring.

Anbefaler han på det sterkeste!

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

Anbefaler han på det sterkeste!

Høy kompetanse i sin profesjon

Marius Kvalvik

daglig leder og eiendomsmegler

5

Høy kompetanse i sin profesjon

Michael gjorde en fantastisk jobb

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael gjorde en fantastisk jobb

Helt super oppfølging

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Helt super oppfølging

Er kjempefornøyd og imponert over salgsprosessen fra start til slutt

Daniel Lanto

Eiendomsmegler/Partner

5

Er kjempefornøyd og imponert over salgsprosessen fra start til slutt

Markus Tangvik er lett å kommunisere med

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus Tangvik er lett å kommunisere med

Utførte oppdraget på en svært god måte!

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Utførte oppdraget på en svært god måte!

Hardtarbeidende og meget dyktig megler!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Hardtarbeidende og meget dyktig megler!

God og tydelig kommunikasjon

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

God og tydelig kommunikasjon

Jeg kommer selv til å bruke Michael igjen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg kommer selv til å bruke Michael igjen

Anne Karin Jensen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Anne Karin Jensen

Dyktig, nøye og pliktoppfyllende megler!

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Dyktig, nøye og pliktoppfyllende megler!

Fantastisk service

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fantastisk service

Boligsalg

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Boligsalg

Selv i et tregt boligmarked skuffet ikke Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Selv i et tregt boligmarked skuffet ikke Michael

Hele salgsprosessen har vært effektiv

Yasin Unal

Partner - Eiendomsmegler MNEF

5

Hele salgsprosessen har vært effektiv

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Synes megler har vært veldig imøtekommende og gitt gode tilbakemeldinger. Stor fordel med lokalkunnskap.

André er en profesjonell og pålitelig megler som virkelig gjorde en god jobb med boligsalget mitt.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

André er en profesjonell og pålitelig megler som virkelig gjorde en god jobb med boligsalget mitt.

Vi fikk full tillit til hans måte å jobbe på

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Vi fikk full tillit til hans måte å jobbe på

Gir det lille ekstra. Anbefales på det sterkeste!

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Gir det lille ekstra. Anbefales på det sterkeste!

salgsopplevelse

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

salgsopplevelse

3 gang vi bruker Michael

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

3 gang vi bruker Michael

trygghet igjennom hele prosessen

Halid Talic

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

5

trygghet igjennom hele prosessen

Vi kan anbefale André på det varmeste!

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Vi kan anbefale André på det varmeste!

Jeg er super fornøyd

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Jeg er super fornøyd

Michael og teamet har vært til god støtte gjennom salgsprosessen

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael og teamet har vært til god støtte gjennom salgsprosessen

behagelig

Anders Karlstrøm

Eiendomsmegler

5

behagelig

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Marit Havik Staalesen

Eiendomsmegler

5

Helt fantastisk arbeid, utrolig hjelpsom og flink til å prate for seg! Bolig solgt i 2023

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Michael kan anbefales på det varmeste

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael kan anbefales på det varmeste

Michael er en flink og hyggelig megler

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael er en flink og hyggelig megler

Fikk anbefalt megleren av svigersønn

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fikk anbefalt megleren av svigersønn

løsningsorientert og ærlig

Halid Talic

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

5

løsningsorientert og ærlig

Veldig bra samarbeide i alle prosesser. Svært fornøyd!

Thomas Lerstadgrind

eiendomsmegler

5

Veldig bra samarbeide i alle prosesser. Svært fornøyd!

Rask og god salgsprosess

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Rask og god salgsprosess

Kvalitetsbevisst eiendomsmegler

Lars Hauge

Eiendomsmegler/Daglig leder avd. Vågsbygd

5

Kvalitetsbevisst eiendomsmegler

Lillian som profesjonell, lydhør og dyktig

Lillian Tunge

Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Lillian som profesjonell, lydhør og dyktig

Profesjonelt

Stian Remme

Eiendomsmegler

5

Profesjonelt

En megler som alltid er tilgjengelig

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

En megler som alltid er tilgjengelig

Veldig bra samarbeid, positiv og veldig «på».

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Veldig bra samarbeid, positiv og veldig «på».

Fikk solgt leiligheten min raskt til riktig pris

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Fikk solgt leiligheten min raskt til riktig pris

Michael gjorde en veldig god jobb

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael gjorde en veldig god jobb

Megler gjorde en knallgod jobb, og vi er godt fornøyde.

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Megler gjorde en knallgod jobb, og vi er godt fornøyde.

Andre var veldig hyggelig, og en ryddig prossess fra start til mål.

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

Andre var veldig hyggelig, og en ryddig prossess fra start til mål.

Anbefales på det varmeste

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Anbefales på det varmeste

Bolig solgt

Håkon Hovland

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

5

Bolig solgt

Fagleg dyktig og flink å informere.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Fagleg dyktig og flink å informere.

Utrolig dyktig

Siren Skoie

Eiendomsmegler/daglig leder avd. Mandal

5

Utrolig dyktig

Hyggelig, jordnær og ikke minst profesjonell og flink!

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Hyggelig, jordnær og ikke minst profesjonell og flink!

Maiken gjør en utmerket jobb,effektiv ,pålitelig og et fantastisk menneske.

Maiken Skoie

Eiendomsmegler

5

Maiken gjør en utmerket jobb,effektiv ,pålitelig og et fantastisk menneske.

godt inntrykk

Andre Holmli Sandnes

eiendomsmegler

5

godt inntrykk

Super hyggelig, trivelig og hjelpsom megler.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Super hyggelig, trivelig og hjelpsom megler.

Godt samarbeid.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Godt samarbeid.

Markus har vært svært tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen

Markus Tangvik

Salgsleder/Eiendomsmegler

5

Markus har vært svært tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen

Meget fornøyd med Ole som megler.

Ole Sundnes

eiendomsmegler

5

Meget fornøyd med Ole som megler.

Hele prosessen har vært som en drøm

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Hele prosessen har vært som en drøm

Effektiv, grundig og tillitsfull

Maiken Skoie

Eiendomsmegler

5

Effektiv, grundig og tillitsfull

han solgte leiligheten raskt

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

5

han solgte leiligheten raskt

Helene har vært en dyktig og behjelpelig megler i denne prosessen, og jeg er meget fornøyd med å ha brukt henne som megler til dette oppdraget.

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Helene har vært en dyktig og behjelpelig megler i denne prosessen, og jeg er meget fornøyd med å ha brukt henne som megler til dette oppdraget.

Meget fornøyd med Daniel Bruce Beadle

Daniel Bruce Beadle

Eiendomsmegler

5

Meget fornøyd med Daniel Bruce Beadle

Veldig dyktig og imøtekommende.

Rebekka Levik

Eiendomsmegler

5

Veldig dyktig og imøtekommende.

Myhre lagde et flott prospekt og hadde overbevisende bra markedsføring

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Myhre lagde et flott prospekt og hadde overbevisende bra markedsføring

behjelpelig utover det nødvendige

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

behjelpelig utover det nødvendige

Raskt og ryddig

Helene Jensen

Eiendomsmegler

5

Raskt og ryddig

Har brukt Michael Myhre tidligere og med god erfaring

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Har brukt Michael Myhre tidligere og med god erfaring

Albert var hyggelig, fleksibel, saklig og ikke minst dyktig, proaktiv og effektiv.

Albert Eltvik Øien

Daglig leder/Partner

5

Albert var hyggelig, fleksibel, saklig og ikke minst dyktig, proaktiv og effektiv.

Michael er svært dynamisk og hardt arbeidende

Michael R. Myhre

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

5

Michael er svært dynamisk og hardt arbeidende

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 889 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.