Sammenlign eiendomsmeglere i Nesodden

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Nesodden. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Nesodden

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Nesodden

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Nesodden

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Nesodden

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Nesodden

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Nesodden

Boligmarkedet i Nesodden er preget av vakre naturområder og nærhet til Oslo. Nesodden er en populær kommune blant barnefamilier, da det er gode skoler og barnehager samt et trygt og rolig miljø. Området har et variert utvalg av boliger, alt fra eneboliger og leiligheter, til hytter og tomter. Prisene på boliger i Nesodden har vært stabile de siste årene, og det er etterspørsel etter ulike typer eiendommer.


Eiendomsmegler Nesodden

Nesodden har flere dyktige og erfarne eiendomsmeglere som kan hjelpe deg med kjøp eller salg av eiendom. Eiendomsmeglerne i Nesodden kjenner godt til lokalområdet og har god kunnskap om boligmarkedet. De kan bistå med verdivurdering, markedsføring og salgsprosess, samt gi råd og veiledning gjennom hele prosessen.


Om Nesodden

Nesodden er en kommune i Akershus fylke, som ligger sør i Oslofjorden. Kommunen har rundt 20 000 innbyggere og har et areal på omtrent 66 kvadratkilometer. Nesodden er kjent for sine vakre naturområder, som Girilldalen og Fjellstrandstranda, samt kystlinjen langs Oslofjorden. Det er gode muligheter for friluftsliv og rekreasjon i området, med blant annet turstier, badeplasser og båtliv.


Hva koster en eiendomsmegler i Nesodden?

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Nesodden ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen og verdien på eiendommen, samt plasseringen. I noen områder med høy etterspørsel og attraktiv beliggenhet kan det være høyere priser, da eiendomsmegleren kan forvente å oppnå bedre salgsresultater. Det er viktig å diskutere provisjonen og andre kostnader med eiendomsmegleren før du inngår en avtale.

Hvordan er markedet i Nesodden?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Nesodden med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Nesodden er det 4993 eneboliger, 1929 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 521 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Nesodden er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Nesodden, i tillegg finnes det også 1494 hytter og fritidsboliger i Nesodden.

Hvordan er det å bo i Nesodden?

I Nesodden er det 20521 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Nesodden? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Nesodden, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Nesodden, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Nesodden kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Nesodden, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Nesodden

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.