Sammenlign eiendomsmeglere i Ørsta

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Ørsta. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Ørsta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Ørsta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Ørsta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Ørsta

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Ørsta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Ørsta er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Ørsta

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Ørsta

Ørsta er en vakker by som ligger i Møre og Romsdal fylke på Vestlandet. Byen er kjent for sitt fantastiske fjellandskap og nærhet til fjorder og fossefall. Boligmarkedet i Ørsta har de siste årene vært stabilt, med en jevn økning i antall boligsalg.


Eiendomsmegler Ørsta

Når du skal selge eller kjøpe bolig i Ørsta, er det viktig å ha en dyktig eiendomsmegler som kjenner markedet godt. En profesjonell eiendomsmegler i Ørsta vil kunne hjelpe deg med å få den beste prisen for din eiendom, enten det er en enebolig, leilighet eller hytte.


Om Ørsta

Ørsta er en by med rundt 10 000 innbyggere, og ligger vakkert til ved foten av fjellene og ved Ørstafjorden. Byen har et variert næringsliv, med fokus på maritim industri, offentlig sektor og utdanning. Ørsta er også kjent for sitt kulturliv og sine flotte turområder.


Hva koster en eiendomsmegler i Ørsta

Salgsprovisjonen for en eiendomsmegler i Ørsta ligger vanligvis mellom 1.5% og 3.5% av salgssummen. Det kan imidlertid variere avhengig av plasseringen. Dersom eiendommen ligger i sentrum eller i populære områder med god tilgjengelighet og infrastruktur, kan megleren ta seg betalt i øvre del av skalaen. Det er alltid lurt å få flere tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere for å sikre seg den beste prisen.

Hvordan er markedet i Ørsta?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Ørsta med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Ørsta er det 3429 eneboliger, 580 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 932 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Ørsta er 19255 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 33630 kr.
I fjor ble det også solgt 33 eneboliger, og 25 leiligheter i Ørsta.

Hvordan er det å bo i Ørsta?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Ørsta, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Ørsta kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Ørsta, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Ørsta

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.