Sammenlign eiendomsmeglere i Os

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Os. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Os

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Os

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Os

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Os

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Os

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Os

Os er en vakker by som ligger i Hordaland fylke, omgitt av naturskjønne omgivelser. Boligmarkedet i Os har vært stabilt de siste årene, med etterspørsel etter både boliger i sentrum og boliger i mer landlige områder.


Eiendomsmegler Os

Det er flere profesjonelle eiendomsmeglere i Os som er klare til å hjelpe deg med å kjøpe eller selge eiendom i området. Disse meglerne har god kunnskap om markedet i Os og kan gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen.


Om Os

Os er en by med rundt 20 000 innbyggere og er kjent for sitt varierte landskap, med fjorder, fjell og vakre kystområder. Byen har også et aktivt kulturliv og et godt utvalg av butikker, restauranter og andre fasiliteter.

Boligmarkedet i Os har vært relativt stabilt de siste årene. Prisene har generelt sett økt jevnt, men det har også vært perioder med mindre prisstigning. Det er fortsatt et godt utvalg av boliger til salgs i Os, både leiligheter og eneboliger.


Hva koster en eiendomsmegler i Os

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Os ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Prisen kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi, beliggenhet og hvor omfattende jobben er for megleren.

I Os kan plasseringen av eiendommen også påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. Eiendommer som ligger i mer attraktive områder eller har unike kvaliteter kan tiltrekke seg høyere megleravgifter, siden de potensielt kan generere et større salg og krever mer arbeid for megleren.

Hvordan er markedet i Os?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Os med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Os er det 882 eneboliger, 49 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 164 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Os er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt 4 eneboliger, og 1 leiligheter i Os, i tillegg finnes det også 1136 hytter og fritidsboliger i Os.

Hvordan er det å bo i Os?

I Os er det 1891 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Os? Da kan det være greit å få med seg at hele 98.1% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Os, også er 93.3% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Os, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Os kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Os, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Os

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.