Sammenlign eiendomsmeglere i Stryn

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Stryn. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Stryn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

Din informasjon er kryptert

Du kontakter nå Tage Pettersen

Takk! Meldingen din har blitt sendt til Tage Pettersen

Prøv igjen senere
Avbryt / Lukk boksen

Premium

Verifisert

Premium

Verifisert

Mest AKTIV

Anmeldelser

Anmeldelser

Ingen data

Boligsalg

Flest salg

salg

Siste 12 mnd

Ingen data

Salgspris

95.2%

% av original salgspris

Ingen data

Gebyr

Ingen data

+ andre kostnader

Salgstid

Ingen data
dager
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Stryn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi finner ingen eiendomsmeglere i dette området. Vennligst kontakt oss så skal vi prøve og hjelpe deg med å finne en lokal megler.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Stryn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Stryn

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Stryn

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stryn er kr. I 2022 ble det også solgt boliger i Stryn

Tall fra SSB.no

Boligmarkedet i Stryn

Stryn, en vakker kommune i Sogn og Fjordane fylke, har et variert og spennende boligmarked. Med sine majestetiske fjell, frodige daler og vakre fjorder, tiltrekker Stryn både lokale og tilreisende som ønsker å bosette seg i en naturskjønn og idyllisk region i Norge.

Det er et godt utvalg av boligtyper i Stryn, fra eneboliger og leiligheter til fritidsboliger og landlige eiendommer. Boligprisene kan variere avhengig av beliggenhet, størrelse og standard, men generelt sett har boligmarkedet i Stryn vært relativt stabilt de siste årene.

Eiendomsmegler Stryn

Når du skal kjøpe eller selge en bolig i Stryn, er det viktig å ha en pålitelig og erfaren eiendomsmegler ved din side. En dyktig eiendomsmegler i Stryn vil hjelpe deg med å finne den rette boligen eller sikre at du får riktig pris når du skal selge.

Eiendomsmeglere i Stryn har god kunnskap om lokalområdet, de kjenner til de ulike nabolagene og har et nettverk av potensielle kjøpere og selgere. De kan gi deg verdifulle råd og veiledning gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen, og sørge for at du fikk den beste avtalen.

Om Stryn

Stryn er en kommune i Sogn og Fjordane fylke, og ligger omgitt av fantastisk natur. Kommunen har rundt 7 500 innbyggere, og sentrum ligger ved Stryneelva hvor den møter Nordfjorden. Stryn kommune er kjent for sine mange turistattraksjoner, inkludert Jostedalsbreen, den største isbreen på det europeiske fastlandet.

Boligmarkedet i Stryn har vært relativt stabilt de siste årene, med moderat prisøkning. Kommunen tiltrekker seg både fastboende og hyttefolk som ønsker å nyte den vakre naturen og det gode utvalget av fritidsaktiviteter, som fjellturer, fiske, ski og breturer på Jostedalsbreen.

Hva koster en eiendomsmegler i Stryn

Prisene for eiendomsmeglertjenester i Stryn varierer, men salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% til 3,5% av salgssummen. Dette vil avhenge av flere faktorer, inkludert boligens verdi, beliggenhet og markedssituasjonen på tidspunktet for salget.

I tillegg til salgsprovisjonen kan det også være andre kostnader knyttet til tjenestene til eiendomsmegleren, som for eksempel markedsføringsutgifter og eventuelle tilleggstjenester du velger å benytte deg av. Det er viktig å diskutere og avtale vilkårene og prisene med eiendomsmegleren på forhånd, slik at du vet hva du kan forvente.

Husk at plasseringen i Stryn kan også påvirke hva eiendomsmegleren tar seg betalt. Boliger i mer populære områder eller med spesielle kvaliteter kan tiltrekke seg høyere provisjon, mens boliger i mindre etterspurte områder kan ha en lavere provisjon. Det er derfor viktig å diskutere detaljene og prisen med eiendomsmegleren før du inngår en avtale.

Hvordan er markedet i Stryn?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Stryn med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Stryn er det 2852 eneboliger, 380 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 291 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stryn er 18724 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt 10 eneboliger, og 9 leiligheter i Stryn.

Hvordan er det å bo i Stryn?

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Stryn, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Stryn kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Stryn, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Stryn

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.