Sammenlign eiendomsmeglere i Sykkylven

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Sykkylven. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Sykkylven

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Navn

Omtaler

Boligsalg

% av salgspris

Gebyr

Salgstid

No items found.
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Sykkylven

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Partners Eiendomsmegling Sykkylven

Skulevegen 9, 6230 Sykkylven

Skulevegen 9, 6230 Sykkylven

Partners Eiendomsmegling Sykkylven

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Sykkylven er en pålitelig og erfaren eiendomsmegler i Sykkylven. De tilbyr skreddersydde tjenester for både kjøp og salg av eiendommer, og fokuserer på å levere en personlig og profesjonell opplevelse for sine kunder.

Se alle boligsalg

Boligsalg i Sykkylven

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen boligsalg i Sykkylven

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Les alle anmeldelser

Anmeldelser i Sykkylven

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.
Ingen omtaler funnet, prøv annet søk.

Ingen resultater funnet. Prøv et annet søk.

Boligmarkedet i Sykkylven

Sykkylven er en kommune i Møre og Romsdal fylke, beliggende ved den vakre Sykkylvsfjorden. Kommunen har lenge vært kjent for sin møbelindustri og vakre natur, og det har gjort det til et populært sted å bo. Boligmarkedet i Sykkylven har vært stabilt de siste årene, med en jevn økning i prisene.


Eiendomsmegler Sykkylven

Sykkylven har flere dyktige eiendomsmeglere som er kjent for sin profesjonalitet og gode kunnskap om markedet i området. Disse meglerne jobber hardt for å hjelpe både selgere og kjøpere med å få en god handel. De tilbyr tjenester som verdivurderinger, markedsføring av eiendommer, visninger og bistand gjennom hele salgsprosessen.


Om Sykkylven

Sykkylven er en sjarmerende kommune med omtrent 7 000 innbyggere. Byen har et rikt kulturliv og et godt utvalg av butikker, restauranter og fritidsaktiviteter. Naturen rundt Sykkylven er fantastisk, med fjorder, fjell og vakre turområder. Kommunen har også gode offentlige tjenester, skoler og barnehager, som gjør det til et attraktivt sted for barnefamilier.


Hva koster en eiendomsmegler i Sykkylven

Når det gjelder salgsprovisjon for eiendomsmeglere i Sykkylven, ligger det vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Dette kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen og plasseringen på eiendommen. Plasseringen spiller en rolle, da eiendommer med attraktiv beliggenhet i Sykkylven ofte kan oppnå høyere priser, og meglerne vil kunne ta seg betalt mer som en følge av dette.

Hvordan er markedet i Sykkylven?

Undersøk boligmarkedet litt nærmere i Sykkylven med statistik fra SSB og Meglerbasen. I Sykkylven er det 2694 eneboliger, 422 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 354 tommansboliger.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Sykkylven er 17446 kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på 33725 kr.
I fjor ble det også solgt 21 eneboliger, og 10 leiligheter i Sykkylven, i tillegg finnes det også 718 hytter og fritidsboliger i Sykkylven.

Hvordan er det å bo i Sykkylven?

I Sykkylven er det 7617 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Sykkylven? Da kan det være greit å få med seg at hele 98.1% av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Sykkylven, også er 75.2% av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Sykkylven, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Sykkylven kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Sykkylven, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Sykkylven

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.