Sammenlign eiendomsmeglere i Alta

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Alta. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Alta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Christina Soløy

Premium

Premium

Christina Soløy

Eiendomsmegler

EiendomsMegler 1 Alta
Christina Soløy er ansatt hos EiendomsMegler 1 Alta som Eiendomsmegler. Christina Soløy er også rangert på 964 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Christina Soløy har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Christina Soløy er ansatt hos EiendomsMegler 1 Alta som Eiendomsmegler. Christina Soløy har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
964. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Lars Erling Lossius

Premium

Premium

Lars Erling Lossius

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF

EiendomsMegler 1 Alta
Lars Erling Lossius er ansatt hos EiendomsMegler 1 Alta som Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF. Lars Erling Lossius er også rangert på 435 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Lars Erling Lossius har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Lars Erling Lossius er ansatt hos EiendomsMegler 1 Alta som Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF. Lars Erling Lossius har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
435. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Sara Berg

Premium

Premium

Sara Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

EiendomsMegler 1 Alta
Sara Berg er ansatt hos EiendomsMegler 1 Alta som Eiendomsmeglerfullmektig. Sara Berg er også rangert på 965 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Sara Berg har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Sara Berg er ansatt hos EiendomsMegler 1 Alta som Eiendomsmeglerfullmektig. Sara Berg har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
965. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Alta

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
EiendomsMegler 1 Alta

Løkkeveien 115, 9510 ALTA

Løkkeveien 115, 9510 ALTA

EiendomsMegler 1 Alta

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

EiendomsMegler 1 Alta er et velrenommert eiendomsmeglerfirma som betjener Alta og omkringliggende områder. Med deres ekspertise og sterke engasjement, bistår de kundene i alle faser av eiendomstransaksjoner. Med fokus på kundetilfredshet og profesjonalitet, leverer de skreddersydde løsninger som sikrer en enkel og trygg prosess for både kjøpere og selgere.

Partners Eiendomsmegling Alta

Amfi Alta, Markedsgata 21, 25, 9510 Alta

Amfi Alta, Markedsgata 21, 25, 9510 Alta

Partners Eiendomsmegling Alta

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Partners Eiendomsmegling Alta er en pålitelig eiendomsmegler med ekspertise på eiendomsmarkedet i Alta. De tilbyr profesjonelle og skreddersydde tjenester for både kjøp og salg av eiendommer. Med sin lokalkunnskap og dedikerte team av eiendomsmeglere, er de klare til å hjelpe deg med dine eiendomsbehov i Alta.

DNB Eiendom Alta

Løkkeveien 41, 9510 Alta

Løkkeveien 41, 9510 Alta

DNB Eiendom Alta

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Alta er en ledende eiendomsmegler i Alta og omegn. Med dyktige meglere og inngående lokalkunnskap, tilbyr vi profesjonell bistand innen kjøp, salg og utleie av boliger og næringseiendommer. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og skreddersyr våre tjenester etter kundenes behov.

Beste og billigste eiendomsmegler i Alta

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Alta. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Alta og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Alta basert på positive anmeldelser (2024).
Christina Soløy
Christina Soløy (0 anmeldelser)
Lars Erling Lossius
Lars Erling Lossius (0 anmeldelser)
Sara Berg
Sara Berg (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Alta

Alta er en by i Finnmark fylke, og boligmarkedet her har vært relativt stabilt de siste årene. Byen tilbyr et variert utvalg av eiendommer, fra moderne leiligheter til romslige eneboliger. Prisene på eiendommer i Alta varierer avhengig av beliggenhet, størrelse og tilstand. Generelt sett er boligmarkedet i Alta preget av en jevn etterspørsel, noe som gjør det til en attraktiv by å bo i.


Eiendomsmegler Alta

Når det gjelder å kjøpe eller selge eiendom i Alta, kan det være lurt å involvere en pålitelig og erfaren eiendomsmegler. En dyktig megler vil kunne hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra verdivurdering av eiendommen din til kontraktsforhandlingene. Eiendomsmeglere i Alta har god lokalkunnskap og kan gi deg råd og veiledning basert på den aktuelle situasjonen på eiendomsmarkedet i området.


Om Alta

Alta er en by og kommune i Finnmark fylke i Nord-Norge. Byen har en historie som strekker seg tilbake flere tusen år og har en unik kultur og natur. Alta er også kjent for sin nordlysforskning og har et aktivt kulturliv med teatre, museer og festivaler. Byen har rundt 20 000 innbyggere, og boligmarkedet har vist seg å være relativt stabilt de siste årene. Med sin vakre natur og nærhet til havet er Alta et populært reisemål for både turister og innbyggere.


Hva koster en eiendomsmegler i Alta

Salgsprovisjonen for eiendomsmeglere i Alta ligger vanligvis på mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Det endelige honoraret vil avhenge av flere faktorer, inkludert eiendommens verdi og beliggenhet. I Alta kan plassering spille en rolle i hva meglere vil ta seg betalt. Boliger i sentrum eller med attraktiv beliggenhet kan tiltrekke seg høyere salgsprovisjoner, da etterspørselen ofte er høyere i slike områder. Det er alltid lurt å diskutere pris og betingelser med flere eiendomsmeglere for å finne den som passer best for deg.

Billigste eiendomsmegler i Alta

Velger du en eiendomsmegler i Alta med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Alta som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Alta med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Alta?

I Alta er det 6017 eneboliger, 1260 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 765 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Alta er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Alta, i tillegg finnes det også 1359 hytter og fritidsboliger i Alta.

Hvordan er det å bo i Alta?

I Alta er det 21708 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Alta? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Alta, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Alta, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Alta kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Alta, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Alta

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.