Sammenlign eiendomsmeglere i Lier

Sammenlign eiendomsmeglere, kontorer, boligsalg og les omtaler i Lier. Finn en lokal eiendomsmegler med positive anmeldelser du kan få hjelp av på Meglerbasen.

Se 25 eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Lier

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Trond Ivar Olsen

Premium

Premium

Trond Ivar Olsen

Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF

Partners Eiendomsmegling Asker
Trond Ivar Olsen er en dedikert og meget dyktig eiendomsmegler med en imponerende karriere som strekker seg over 25 år. Hans lidenskap for bransjen og hans evne til å levere resultater har gjort ham til en anerkjent aktør i eiendomsmarkedet. Erfaring og Resultater: Med en solid bakgrunn og erfaring har Trond Ivar Olsen en dokumentert track record med vellykkede eiendomstransaksjoner. Han har personlig solgt over 2000 eiendommer, og hans omfattende erfaring gir ham et unikt perspektiv og en inngående forståelse av markedet. Fokus på Kvalitet: Trond Ivar Olsen legger stor vekt på kvalitet i alle aspekter av sitt arbeid. Fra den første konsultasjonen til gjennomføringen av salget, er han opptatt av å sikre at hver transaksjon er preget av profesjonalitet og kvalitetsservice. Hans dedikasjon til kvalitet reflekteres i både hans tilnærming til eiendomsmegling og de positive tilbakemeldingene fra tidligere klienter. Gode Resultater: Trond Ivar Olsen er kjent for å oppnå gode resultater for sine klienter. Hans evne til å forhandle, kombinert med hans grundige markedskunnskap, gjør at han kan skape optimale avtaler for både kjøpere og selgere. Han er stolt av å ha etablert langvarige relasjoner basert på tillit og suksess. Avsluttende Tanker: Trond Ivar Olsen representerer det beste innen eiendomsmegling – en erfaren og dedikert profesjonell som setter kundenes behov først. Med en imponerende portefølje av vellykkede transaksjoner og en forpliktelse til kvalitet, er han klar til å veilede deg gjennom enhver eiendomshandel med ekspertise og integritet. Velkommen til å oppleve kvalitetsmegling med Trond Ivar Olsen.
Trond Ivar Olsen er ansatt hos Partners Eiendomsmegling Asker som Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF. Trond Ivar Olsen er også rangert på 31 plass av 1088 eiendomsmeglere i Norge. Trond Ivar Olsen har 1 anmeldelser med en gj.snitt score på 5 av 5.
Trond Ivar Olsen er ansatt hos Partners Eiendomsmegling Asker som Daglig leder /Eiendomsmegler MNEF. Trond Ivar Olsen har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
31. av 1088
dager gj.snitt salgstid

5.0

1 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.
Cathrine Mastrup

Premium

Premium

Cathrine Mastrup

Eiendomsmegler MNEF /Fagansvarlig/Partner

Aktiv Eiker og Modum
Cathrine Mastrup er ansatt hos Aktiv Eiker og Modum som Eiendomsmegler MNEF /Fagansvarlig/Partner. Cathrine Mastrup er også rangert på 434 plass av 1078 eiendomsmeglere i Norge. Cathrine Mastrup har 0 anmeldelser med en gj.snitt score på 0 av 5.
Cathrine Mastrup er ansatt hos Aktiv Eiker og Modum som Eiendomsmegler MNEF /Fagansvarlig/Partner. Cathrine Mastrup har ingen registrerte anmeldelser på Meglerbasen.
434. av 1078
dager gj.snitt salgstid

0.0

0 anmeldelser

Se nye omtaler

No items found.

Få tilbud fra opptil 5 eiendomsmeglere

La eiendomsmeglere konkurrere om deg som kunde. Vi setter deg i kontakt helt gratis.

Få et tilbud nå
Ingen eiendomsmeglere matcher søkekriteriene på dette området

Prøv andre søkekriterier, eller søk direkte via søkefunksjonen på toppen av siden.

Se alle meglerkontorer

Meglerkjeder i Lier

Sorter etter:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dialog Eiendomsmegling

St. Olavsgate 3, Drammen

St. Olavsgate 3, Drammen

Dialog Eiendomsmegling

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling er en ledende eiendomsmegler med ekspertise innen salg og kjøp av boliger. Vi har dedikerte meglere som tilbyr skreddersydde løsninger og personlig oppfølging for å sikre en smidig og vellykket eiendomstransaksjon.

Dialog Eiendomsmegling Drammen

St. Olavs gate 3, 3017 Drammen

St. Olavs gate 3, 3017 Drammen

Dialog Eiendomsmegling Drammen

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

Dialog Eiendomsmegling Drammen er en pålitelig megler i Drammen-regionen, som tilbyr omfattende eiendomstjenester til både kjøpere og selgere. Med sin profesjonalitet og dedikasjon, sikrer de en smidig og vellykket eiendomstransaksjon for alle parter.

DNB Eiendom Lier

Hegsbroveien 60 a, 3403 Lier

Hegsbroveien 60 a, 3403 Lier

DNB Eiendom Lier

Ingen omtaler

omtaler

Meglerkontor

DNB Eiendom Lier: Din pålitelige partner for eiendomsmegling i Lier. Vi gir deg profesjonell og personlig service, og er dedikert til å hjelpe deg med å finne drømmeboligen eller selge din eiendom til beste pris. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Beste og billigste eiendomsmegler i Lier

Meglerbasen.no holder deg oppdatert med hvilken eiendomsmeglere som er mest ettertraktet i Lier. Vi kan også tilby deg anbefalinger på hvilken eiendomsmegler du burde velge basert på datadreven statistikk. I listen under ser du de mest populære eiendomsmeglerne i Lier og nærområdet.
Topp 10 eiendomsmeglere i Lier basert på positive anmeldelser (2024).
Trond Ivar Olsen
Trond Ivar Olsen (1 anmeldelser)
Cathrine Mastrup
Cathrine Mastrup (0 anmeldelser)

Boligmarkedet i Lier

Lier er en kommune som ligger i Buskerud fylke, i den sentrale delen av Norge. Boligmarkedet i Lier har vært stabilt og attraktivt de siste årene. Med sin nærhet til Oslo og vakre naturomgivelser, er Lier et populært valg for både barnefamilier og de som ønsker et roligere sted å bo. I Lier finner du et variert utvalg av boliger, alt fra eneboliger og tomannsboliger til leiligheter og rekkehus. Det er også mange muligheter for å finne boliger med flott utsikt over Lierdalen eller vakre naturområder som Lierelva og Kjekstadmarka.


Eiendomsmegler i Lier

Som eiendomsmegler i Lier er det viktig å ha god kjennskap til det lokale boligmarkedet og kunne tilby profesjonell rådgivning til både kjøpere og selgere. En dyktig eiendomsmegler vil kunne hjelpe deg med å få en god pris for din bolig eller finne drømmeboligen til riktig pris.Eiendomsmeglere i Lier tilbyr tjenester som verdivurdering, markedsføring av boliger, visninger, budrunde og kontraktsinngåelse. De har også kompetanse på ulike finansieringsmuligheter og tar seg av all den nødvendige papirarbeidet i forbindelse med kjøp og salg av eiendom.Det er viktig å finne en eiendomsmegler som du føler deg trygg og komfortabel med. Ta gjerne kontakt med flere meglerkontorer for å sammenligne tilbud og finne den beste løsningen for deg.


Om Lier

Lier er en kommune med rundt 26 000 innbyggere og ligger bare en kort kjøretur unna Oslo. Med sin nærhet til hovedstaden gir Lier deg muligheten til å bo i landlige omgivelser samtidig som du har tilgang til alle byens fasiliteter.Lier har en rik historie og tilbyr et bredt utvalg av kultur- og fritidsaktiviteter. Her finner du blant annet flotte turområder, idrettsanlegg, golfbane, museer og kulturarrangementer. Kommunen har også et godt utviklet skole- og barnehagetilbud, noe som gjør Lier attraktivt for barnefamilier.Boligmarkedet i Lier har vært relativt stabilt de siste årene, med noen prisstigninger. Den vakre naturen og nærheten til Oslo gjør Lier til et attraktivt sted å bo, og boligprisene reflekterer dette. Det er viktig å være oppmerksom på at prisene kan variere avhengig av plasseringen i Lier. For eksempel kan boliger med fin utsikt eller nærhet til populære fasiliteter ha en høyere pris.


Hva koster en eiendomsmegler i Lier

Prisene for eiendomsmeglertjenester i Lier varierer vanligvis basert på salgsprovisjon. Salgsprovisjonen ligger vanligvis mellom 1,5% og 3,5% av salgssummen. Det er viktig å merke seg at salgsprovisjonen kan påvirkes av forskjellige faktorer, inkludert plasseringen av eiendommen i Lier. Eiendommer med god beliggenhet, for eksempel nær offentlig transport, skoler eller næringsområder, kan ha høyere salgsprovisjon. Dette skyldes at slike eiendommer ofte er mer ettertraktet og kan selges raskere.Det er viktig å diskutere prising med potensielle eiendomsmeglere og avklare hvilke tjenester som er inkludert i prisen. Sammenlign tilbud fra forskjellige meglere og velg den beste løsningen basert på både pris og kvalitet på tjenesten.

Billigste eiendomsmegler i Lier

Velger du en eiendomsmegler i Lier med lav salgsprovisjon, vil kostnadene ved boligsalget bli lavere for deg. Vær oppmerksom på at tilleggstjenester som markedsføring, visninger, oppgjør og tilrettelegging av salget kommer i tillegg. La oss se nærmere på hvilke eiendomsmeglere i Lier som tilbyr de laveste prisene.
Topp 5 eiendomsmeglere i Lier med lavest salgsprovisjon (2024).
Det ser ut som at vi ikke har noe provisjonsdata på meglere i dette området. Det endrer seg så fort nye meglere i dette området registrer seg.

Hvordan er markedet i Lier?

I Lier er det 6163 eneboliger, 1780 rekkehus, kjedehus og andre småhus og til slutt 1226 tommansboliger. Tall og data fra SSB.no og Meglerbasen.
Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Lier er kr for eneboliger, for blokkleiligheter ligger kvadratmeterprisen på kr.
I fjor ble det også solgt eneboliger, og leiligheter i Lier, i tillegg finnes det også 382 hytter og fritidsboliger i Lier.

Hvordan er det å bo i Lier?

I Lier er det 28470 innbyggere. Skal barnet ditt gå i barnehage i Lier? Da kan det være greit å få med seg at hele % av barn mellom 3 til 5 år er i barnehage i Lier, også er % av barn over 15 år konfirmert.

Spørsmål og svar

Vell, det spørs litt. Har du samarbeidet med en eiendomsmegler tidligere og har god erfaring med dem? Da kan det være fornuftig å bruke samme megler igjen siden dere har godt kjennskap. Hvis du skal kjøpe, selge eller søker verdivurdering i Lier, men aldri brukt en eiendomsmegler her før kan det være lurt og sjekke hvilken eiendomsmeglere som har best og høyest omtaler på Meglerbasen.no


På profilen på til eiendomsmegleren vil du kunne lese omtaler fra andre kunder som brukte samme meglerhus, og hvis du også har fått hjelp fra en megler i Lier kan du dele din erfaring på Meglerbasen.no slik at det blir enklere for andre i fremtiden.

Alle omtalene du finner på Meglerbasen.no er verifiserte. Mange av dem er også hentet direkte fra Google og Facebook. I Norge finnes det mange eiendomsmeglere og derfor er vår jobb å gjøre det enklere for kunder å velge en god eiendomsmegler de kan stole på. De siste årene har det vært ville vesten når det gjelder boligmarkedet i Lier, med Meglerbasen.no skaper vi sammen et trygt marked der selgere og kjøpere kan enkelt å raskt finne en eiendomsmegler de stoler på.

Byer i nærheten av Lier

No items found.

Få tilbud fra eiendomsmeglere der du bor

Fyll ut vårt enkle skjema for å motta inntil 5 tilbud

Helt uforpliktende

100% gratis

Lokalkjente leverandører

Få 5 tilbud

Utvalgte samarbeidspartnere

Eiendomsmegler 1AktivEIE Eiendomsmegling

Finn din megler

Norges beste eiendomsmeglere finner du på Meglerbasen. Søk blant 1027 eiendomsmeglere, og eiendomsmeglerfullmektige innen dine bygrenser. Som eiendomsmegler kan du også gjøre krav på profilen din og legge inn ønsket informasjon. Vi hjelper deg i gang!

Vurder eiendomsmegler

Nylig fått hjelp fra en eiendomsmegler? Del din erfaring med flere tusen andre på Meglerbasen. Ranger meglerens evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Vi bruker denne dataen til og måle Norges beste eiendomsmegler.

Få gratis tilbud

Meglerbasen samarbeider med de største meglerkontorene i Norge. Hvis du er usikker på hvilken megler du skal kontakte kan vi hjelpe deg i gang helt gratis. Fyll ut vårt tilbudsskjema så setter vi deg i kontakt med opptil fem meglere i ditt nærområdet.